Nejen ženy milují nakupování. Tipli pamatuje i na muže a nabízí nákupy v celé řadě obchodů se slevou

Pokud se domníváte, že nakupování je doménou pouze žen, jste na omylu. I muži vyrazí občas za nákupy nebo zavítají do některých e-shopů. I pro ně má Tipli připravenou nabídku slevových kuponů a samozřejmě i cashback. Jak tedy využít vše na maximum?

peněženka

S Tipli ušetříte na každém nákupu

Muži většinou nepatří mezi milovníky nákupů, ale pokud se pro ně rozhodnou, určitě je potěší finanční odměny v podobě slev či cashbacku, které nabízí portál Tipli. Jak využít nabízené výhody? Postačí se na portálu zaregistrovat a pak už se nemusíte o nic starat. Jediné, co je potřeba udělat, je uskutečnit nákup přes Tipli. Na něm si naleznete svůj oblíbený e-shop, do nějž se přes Tipli přepnete a pak už nakupujete tak, jak jste v e-shopech zvyklí. Po platbě a potvrzení prodejce vám bude část peněz utracených za nákup vrácena zpět na váš účet.

Obuv pro každého muže

Moderní a designovou obuv nekupují pouze ženy, ale také muži. I oni potřebují různé modely, které jsou určené nejen do zaměstnání, ale také pro volnočasové i sportovní činnosti, pro setkávání s přáteli nebo jen pro pohodlné nošení. To vše nabízí obchod s obuví CCC. Obuv z nabídky je velmi kvalitní a za přijatelné ceny a díky Tipli ještě získáte část peněz zpět. Kromě toho si zde vyberete obuv z nové kolekce pro každou sezónu.

utrácení
Jak při nakupování on-line ušetřit? Využívejte službu Tipli.

Jste kutil? Také můžete ušetřit

Pokud patříte mezi ty, kdo neustále něco kutí a to jak doma, tak i na zahradě, zajisté uvítáte nákupy, které budou vaše finance šetřit. Tuto možnost nabízí e-shop stavebniny DEK. Jedná se o český obchod. Je to ráj pro nejen pro řemeslníky profesionály, ale i amatéry. Pořídit si zde můžete nejen materiál stavební, tak i elektroinstalační. Samozřejmostí jsou pak i stavební stroje a celá řada stavebního nářadí, které si lze zapůjčit.

Pokud využijete nákupy přes Tipli, ušetříte a uspořené finance můžete použít na nákup dalšího materiálu.

I cvičení jde snáze, pokud nakupujete s cashbackem

Celá řada mužů pravidelně cvičí ve fitness centrech či posilovnách. Aby zde tělo fungovalo, tak jak má a mělo z čeho budovat svalovou hmotu, je potřeba mu dodávat nejen kvalitní stravu, ale také celou řadu potravinových doplňků. Ty však nejsou zrovna laciné. Pokud hledáte kvalitu za rozumnou cenu a ještě se slevou, z Tipli se přepněte do Myprotein a nejen, že si zde vyberete to, co potřebujete, ale díky cashbacku ještě ušetříte. Objednat si zde můžete jak potravinové doplňky, tak i vitamíny a dokonce i oblečení nebo příslušenství k celé řadě sportovních aktivit. Vzhledem k tomu, že si společnost veškeré produkty vyrábí sama, snižuje tak náklady, jež by vydávala třetí straně. Proto je cena výrobků velmi zajímavá a podpoří ji i Tipli svým cashbackem.