Nejdivnější týpci, které nechcete raději vůbec znát? Ufologové, ghost hunteři, mystici a další idioti

Když vznikl seriál Big Bang Theory, všichni se mohli zbláznit z toho, jak perfektně vystihl komunitu geeků a nerdů, prostě šílenců do vědy, kompů, dračáku, však to není potřeba vysvětlovat. Vyšší level těchto ještě celkem roztomilých chlapíků jsou partičky záhadologů, co za vším vidí spiknutí, všemu vládnou ilumináti a každý lampion štěstí nad Prahou je hned mimozemský stroj s partou emzáků na palubě.

Nejdivnější týpci?!

Dnešní doba tomu asi nějak přeje. Všude je tajemno, všechno je spiknutí, všechno někdo řídí, za vším někdo je a nad tím vším jsou ještě ufoni a nejrůznější tajemné síly. Akta X hadra. Například jistý ruský vědec jménem Alexandr Koltykin našel v jakémsi údolí někde v Turecku vyjeté koleje v blátě. Takové, co vidíte normálně na každém druhém poli. A on je změřil, prozkoumal a došel k závěru, že jsou staré miliony let. Tudíž to nejsou stopy od traktoru, ale jsou to stopy mimozemského traktoru nebo traktoru dávno vymřelých vyspělých civilizací. Že je to blábol? Jasně, že je to blábol, ale věří mu hromada lidí. Vyšla k tomu vědecká publikace. Je na to grant. Zabývá se tím mnohem víc lidí, než je zdrávo. Procento pošuků v populaci zjevně nebezpečně stoupá.

Chemtrails, dutá Země a samozřejmě UFO

To samé jsou nejrůznější záběry dronů, ve kterých tisíce lidí vidí nezvratné záběry UFO. Existují dementi, kteří věří tomu, že na Marsu jsou pyramidy, které tam kdosi postavil. Nebo dokonce hodně frčí teorie o tom, že Země je dutá a uvnitř ní je ještě další Země obývaná zase dalšími lidmi. Není sice úplně jasné, jak si tam ti druzí lidi svítí, když jim tam poněkud nesvítí Slunce, ale takové pitomosti se v ufologii a záhadologii neřeší. Podobných pytlovin jsou tuny, mračna, nekonečno. Bavíme se o naprosto újetých názorech a teoriích, které si někdo vytáhl z paty a kupodivu se to jaksi ujalo. Třeba takové chemtrails jsou nejspíš výplodem chorého mozku a zástupy lidí, kteří tomu věří, jsou nekonečné. Že nás tu vlády práškují nějakým svinstvem, které na nás sypou letadla komerčních linek, to už je silný paralen. To už je na doktora Chocholouška.

Andělé, ještírci a Aštar Šeran

Mystici. Další kategorie hňupů, kterým se na sto honů vyhýbejte, jestli nechcete skončit s kristuskama na nohách a s hlavou vymetenou od neuvěřitelných blábolů. Andělé mezi námi. Putování duší do vyšších sfér. Pranická strava. Nic vám to neříká? Buďte rádi. A co ještírci? Aštar Šeran? Evakuace vrabců na Saturn? Reptiliáni? Pořád nic? Vítejte v té zdravější části lidstva.

Jééžiš, ty si tak naivní!

Je super být kritický, nevěřit politikům nebo i médiím, na druhou stranu je naprosto šílené, pokud člověk propadne kouzlu záhad a mystiky. Oddávat se seriózním úvahám o tom, že lidstvo není ve vesmíru samo není to samé jako vidět UFO za každým rohem. Narazili jste někdy na takové lidi? Hned se odhalí. „Nevěř všemu, vláda lže, protože ji ovládají Ilumináti. Američani už od Roswellu tají pravdu o mimozemšťanech a aby nás snadněji ovládali, práškujou nás z letadel svým genetickým svinstvem. Nevěříš? Jééžiš, ty seš tak naivní!“ Zhruba takový rozhovor (tedy spíš monolog) jsem kdysi nechtě zapředl v jednom vlakovém kupé. Byl jsem nakonec osočen, že jsem nejen naivní, ale že přímo sloužím zrůdnému systému, odmítám si připustit pravdu a jsem příliš uzavřený ve svém světě, než abych pochopil to, co už dneska všichni vidí. Tak pokud jste na tom náhodou podobně a už jste taky všechno prokoukli, už víte všechno o loutkářích a celém tom spiknutí, tak je mi líto, tady už asi nepomůže nic. Pokud vás ještě nechytli, držte si je od těla, vyhýbejte se jim a hlavně se s nimi nepouštějte do žádných diskusí. Nebo se vám na konci rozletí mozek a už ho nedá nikdy nikdo dohromady.

Autor: Snaut

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Hodně divný týpci z fitka

Týpci z posilovny, jak se jim říká v kulťáckým slangu?