Nebezpečí vztahu s krásnou ženou. S tímhle počítejte!

Pakliže se vám poštěstí a narazíte na krásnou ženu, ke které vás ženou všechny vaše instinkty, neopomínejte nebezpečí, která s sebou mimo to přináší. Může s vám být pro vaši krásu, charakter anebo peníze. Ať už je to jakkoliv, některým z níže uvedených problémů se nevyhnete.

1. Probudí se ve váš posedlost a žárlivost

Takovou ženu už musíte nějakou dobu znát jako kamarádku, kteréžto případy nejsou velice časté. Jakmile jste si jistí jejím charakterem, historií a jste do ní beznadějně zamilovaní, pak máte šanci, že se tomuto problému vyhnete. Stačí ale málo, a krása je vlastnost nemalá, abyste se v momentech bez ní, mnohdy i s ní, báli o své místo jejího milence a lásky. Protože nápadníků je hodně a důvěra je snadno napadnutelná věc. Nevzdávejte se důvěry lehkovážně, protože pak se stanete posedlými žárlivostí.

2. Budete se bát nájezdů jiných mužů

Přesně proto byste neměli propadnout nebezpečí č. 1, protože hned v závěsu následuje nedůvěra a tím pádem strach z nájezdů jiných mužů. Co když odpoví ano? Nemůže vinit muže, kteří stejně jako vy pouze vidí krásnou ženu. I vy jste se o ni snažili, i vás okouzlila. Ale možná že právě vás si vybrala proto, že vám věří a očekává stejnou důvěru od vás. Pokud jste si vědomě nenabrnkli mrchu, neměli byste se takovéto věci bát, ale může přijít.

Cílem mnoha lovců...
Cílem mnoha lovců…

3. Můžete čelit mužům, které ani neznáte

Když už takovým nájezdům dojde, žena je většinou v pozici, kdy má takového nápadníka zdvořile odmítnout. Může ale nastat i situace, že dotyčný donchuan bude opravdu tvrdohlavý a umanutý, a jenom tak neodpálí. Nevzdá svůj lov. V takový moment přichází vaše chvíle střetu s neznámým rivalem a vy jenom můžete doufat, že nebudete muset vyhrnovat rukávy. Protože i to se může ve světly a alkoholem zmítaném klubu stát.

4. Můžete čelit mužům, které znáte

Situace, ke které k dobru každého chlapa snad nikdy nedojde. Krásná přítelkyně je sice trumf a štěstí, které vám může kdekdo závidět, ale z řad přátel by nemělo nikdy dojít k překročení mezí. Nicméně i tak se v alkoholovém opojení může stát, že vlivem blízkosti a snížených zábran dojde k výměně pohledů nebo i dotyků a polibků. Snad ne hůř.

5. Mohou přijít problémy s důvěrou

Tento problém a nebezpečí jsme neuvedli hned na prvním místě, protože byste k němu mohli dojít automaticky. Takový problém je totiž čistě na mužích. Jakmile není něco očividné a vaše krásná žena je upřímná až za hrob, a vy i přesto strádáte stoprocentní důvěru, jedná se už o čistě jenom vaši charakterovou vadu. Žárlivost a domýšlení jsou jako klíčící plevel, na který byste měli honem rychle vzít pořádný pesticid, nebo také můžete přijít o vše. A nemusí to být vinou vaší krásné přítelkyně.

A potom výslech...
A potom výslech…

6. A nedostatečná sebedůvěra ve vás

Když už jsme o charakterových vad jako je nedostatek důvěry ve vaší partnerku, co takhle přihodit nedostatek sebedůvěry právě ve vás? Právě taková věc totiž patří mezi věci, které ženy na mužích příliš neoceňují. Když už o vás projevuje zájem, rozhodně byste neměli podkopávat vlastní šance prorokováním toho, že na ní nemáte. To se pak totiž hned za rohem schovávají zrovna ty vlastnosti jako žárlivost a posedlost.

7. Její ego může být nebezpečné

Hezká dívka se už od svých osmnáctých narozenin určitě nemůže nasytit komplimentů, které dostávala určitě již předtím, a které bude dostávat i nadále. O polichocení se v jejím okolí snaží každý a nemyslí tím nic špatného. V krásné ženě se ale může tímto vlivem probudit lichotkami nepěkně nasáklé ego, a to si pak nikdo nechce ve vztahu poslouchat, že by s vámi nemusela díky své kráse taky zůstávat. Viz další…

Přehnaně sebejistá?
Přehnaně sebejistá?

8. Omotá si vás kolem prstu

Naše omluva patří všem skvělým dívkám, ženám a přítelkyním, ale každý alespoň z filmů známe takové typy, které se svým mužům doslova procházejí po zádech. Je v pořádku snažit se svoji krásnou přítelkyni potěšit, ale nesmíte v této cestě překračovat vlastní nelibost a za každou cenu se vyhýbat odpovědi „ne“. To byste potom mohli rovnou takové semetrice koupit bič, sklápět při pohledu na ni oči a žít ve vlastní nelibosti.

9. Můžete se ocitnout v situaci, kdy s ní zůstáváte ze špatných důvodů

A zde okolnosti gradují do extrému, jelikož přes její vzhled už přehlížíte její charakterové vady. Lžete sami sobě do kapsy při popírání jejího dobře vzrostlého ega nebo nevěry jenom proto, abyste s ní mohli zůstat pro její krásu. Samozřejmě nenabádáme k tomu, abyste se už raději proto krásným ženám vyhnuli. Jenom se vyvarujte toho, aby se z vás samotných pro její krásu nestali blbci.

Už jenom bič, blbec je při ruce
Už jenom bič, blbec je při ruce

10. Ostatní si budou myslet, že je s vámi pro peníze

Tady se dostáváme k žárlivosti vašeho okolí, které jednoduše nepřijímá úsloví soli nad zlato, pokud tedy nejste doopravdy takoví smolaři. Každopádně se může stát, že i pakliže tomu tak není, kolemjdoucí lidé si o vás budou myslet, že máte někde zaparkovaného bavoráka a vilu s bazénem, protože za čím jiným by tak krásná buchta taky šla, že?

11. – 14. Rodina, bratr, otec nebo dokonce neviditelný

Proč rozdělujeme rodinu od bratra a otce? Protože se jedná o tři rozdílné problémy. Prvním je vstoupení do její rodiny, která vás patrně podrobí sérii otázek a testů ke zjištění důvodu, proč je jejich krásný výkvět zrovna s vámi. Bratr a otec patří k záměně, protože zrovna s nimi si vás může vaše okolí plést. „Dobrý den, vy budete jistě otec tady od krásné slečny,“ anebo obdobná variace s „Ahoj“ a žádostí o radu jak na ní. Takové trapnosti se vyhnete už jenom ve chvíli, kdy budete vedle vaší hvězdy pro ostatní lidi neviditelný.

Tati?
Dobrý den, pantáto

Správná žena ale vždy napraví vzniklé problémy, pokud za to samozřejmě stojíte vy. A tak se nebojte, a hlavně se vyvarujte nebezpečím z vaší strany, která můžou nastat. Jestliže je totiž krásná a hodná, rozhodně ji nechcete ztratit.

Máte něco, co byste mohli přidat?

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Výchova dětí je peklo, může to totálně rozložit vztah

6 negativních věcí nového vztahu. Třeste se!