Nácvik techniky stisku. Jak při sexu vydržet co nejdéle?

Předčasné vyvrcholení má zničující účinek úplně na všechno, co si jen vzpomenete. A proto už od období dynastie Ming doporučují sexuologové pro oddálení ejakulace způsob stisku penisu. Ostatně, na rande taky nechodíte o čtvrt hodiny dřív… Tak jdeme na to?

Podle pražského androloga Karla Kočího 54 % českých mužů ve věku 35-65 let trpí lehčí či těžší formou poruchy erekce. Středně těžkou a těžkou má 26 % nešťastníků.

Nejedná se tedy o žádný okrajový problém, který by si nežádal pozornost. Taky to máte tak, že penisu domlouváte, popřípadě ho prosíte, aby „víc poslouchal“? Pak se vám budou hodit rady, jak vydržet co možná nejdéle. Teda aspoň pokud zrovna válčíte s prachbídnou výdrží.

Jak učit sám sebe?

Je sobota a máte pár minut času? Paráda. Pusťte si film s rovnicí, která vám vyhovuje (dva na jednu, jedna na čtyři…). Počkáte, až přijde erekce, respektive děláte všechno proto, aby se dostavila, takže si vypomáháte i ručně.

V momentě, kdy začnete pociťovat opravdu silné vzrušení, přestanete se vším, co máte zrovna rozdělané, a stisknete mezi palcem a prsty okraj žaludu svého penisu. Tím erekce velmi rychle poleví.

Po ochabnutí penisu se opět začnete svým oblíbeným způsobem vzrušovat a budete ve hře „start“ a „stop“ pokračovat tak dlouho, dokud to jen vydržíte.

Nové kousky starého penisu

TIP: Vyzkoušejte 17 praktických rad a návodů jak oddálit ejakulaci a staňte se tak mnohem lepším partnerem pro vaši polovičku. 

Vzrušovat se a přerušovat stimulaci budete i příště, tedy třeba v pondělí, v úterý – jak vám to vyjde. Čas, po který zvládnete orgasmus potlačovat, by se měl prodlužovat tak, až by měl pohodlně a s jistotou dosáhnout půl hodiny. Je docela dobře možné, že v této fázi získáte jakousi jistotu. Tak proč neprovést malý test?

Na pomoc si přizvěte svoji mladou a předem ji poučte o již uvedené technice stisku žaludu mezi palec a prsty. Názorně jí ukažte, co po ní chcete, a pak už trénujte společně. Ať vás vydráždí skoro až do aleluja, a potom stiskne penis tak, aby erekce opadla.

Co když se do toho fakt opřete?

Po několika dnech (či týdnech, i to se stává) takového nácviku budete schopni erekce bez výstřiku. Udává se, že téměř každý muž, až na slabé výjimky, je po několika týdnech tohoto cvičení schopen vyvrcholení potlačit na téměř libovolnou dobu.

V podstatě je to tak, že si začne lépe uvědomovat bod, od kterého není návratu. Dělá vám právě tohle problém? Za pomůcku můžete zvolit pomyslnou desetibodovou stupnici, která vám usnadní rozpoznávání jednotlivých fází vzrušení. Budete schopni určit, že třeba šestka nebo sedmička už je na hraně.

A to se samozřejmě hodí v poslední fázi – při přímém zasouvání penisu do pochvy, které je možná asi nejrizikovější.

To nechci, páč si kurvím zdraví!?

Začněte opatrně a informace o hrozícím orgasmu milence hlaste – včas. (Což už by neměl být problém. Teď se prostě vyznáte.) Přestaňte s přírazy, vystupte z pochvičky, stiskněte penis či si ho nechte stisknout. Nebo udělejte cokoli jiného, aby se nástup orgasmu zvládl. No a je to. Po pár kolech už vám to ani nepřijde. Stanete se lepší a odolnější. A že vám tahle technika může ublížit? To jsou jenom kecy!

Jistě, západní společnost je momentálně zblblá všemi těmi naplavenými náboženstvími, kde „to“ mají jinak. Jen si vezměte orientální, arabské nebo indické příručky lásky. V nich se velmi podporuje ovládání ejakulace (takzvaný imsak), a to z jednoho prostého důvodu: všichni tihle věří, že semeno vysiluje. Západní společnost je však jiného názoru.

Každému co jeho jest

Místním je bližší názor, že nad pořádný výstřik není, neboť dojde k takové úlevě a uvolnění přetlaku, že by leckdo mohl závidět. V každém případě však všechny spojuje touha svůj penis, erekci a ejakulaci ovládat. A k tomu teď máte manuál, který podle moderních sexuologů v žádném případě nepřináší žádné trvalé poškození. Chcete další důvody, proč do toho jít? Prosím…

Rozdíl mezi dobrou a špatnou milenkou

Milenka se nebude cítit rozmrzelá a otrávená, vy nebudete trpět pocitem viny, nakonec vás to začne bavit a ve finále oba poznáte, jaké to je, když se partnerka bude moci pořádně otevřít a přestane potlačovat svoje vzrušení jen proto, aby vám umožnila vydržet o něco déle. Ovšem pozor, je to taky takový malá prověřovací zkouška ženských úmyslů…

Helen Singer-Kaplan, původem Rakušanka emigrující do Spojených států a zároveň uznávaná psycholožka, psychiatrička a sexuální terapeutka, na základě svého mnohaletého výzkumu dospěla k závěru, že většina mužů, kteří nebyli schopni absolvovat program na zvýšení erotické výdrže, měla manželku nebo přítelkyni, která si zrovna moc nepřála, aby dokázali vydržet déle. Takové se radši zbavte.

Patrně vás nemiluje, protože kdyby jo, asi by vám skákala na kapotu auta a prosila na kolenou – jako tahle blondýna, kterou partner poslal do…

A co pro svoji výdrž děláte právě vy?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Horké téma. Vypínač na penis. Jak funguje?

GALERIE: Co vypadá jako penis