Nabitý rok pro fanoušky Harley Davidson. Co se chystá?

Ikonická motocyklová značka Harley-Davidson představila na právě probíhajícím veletrhu Motosalon 2016 své plány na letošní rok. Ten se u Harley-Davidson ponese v duchu řady Dark Custom, soutěže přestaveb Battle of the Kings a nekonečných možností individualizací strojů, které značka nabízí, ale i ve stylu touringů a dalšího ročníku projektu Discover More, který se tentokrát stane doslova jízdou snů.

Konec léta pak Harley-Davidson završí 3. ročníkem Prague Harley Days, jenž letos povýší na třídenní akci, možná dokonce za účasti hollywoodské hvězdy. Nabitý rok pro H-D tak právě Motosalonem 2016 evidentně odstartoval!

Nejrozsáhlejší expozice v historii Harley-Davidson, dvacet jedna motocyklů modelového roku 2016, kompletní portfolio strojů řady Dark Custom i touringové řady a 3 unikátní přestavby modelu Iron 883 vytvořené v dealerstvích H-D střední a východní Evropy v rámci projektu Battle of the Kings. To vše je možné až do neděle vidět na veletrhu Motosalon 2016, v expozici Harley-Davidson v pavilonu P. Zástupci značky zároveň dnes poodhalili i další aktivity, na které se mohou příznivci silných strojů během roku těšit. A rozhodně je na co!

Battle of the Kings

Nekonečné možnosti individualizací motocyklů, více jak 9 000 položek v katalogu doplňků a neuvěřitelná zručnost mechaniků H-D schopných připravit každý stroj na míru zákazníkovi – to je důvod, proč se letos dočkáme 2. ročníku soutěže dealerských přestaveb Battle of the Kings. Omezený čas i rozpočet a jako „čisté plátno“ H-D Iron 883. Práce mechaniků je u konce a od poloviny března bude vše v rukou veřejnosti i odborné poroty, kteří svými hlasy rozhodnou a zvolí nového Krále Customů. První 3 soutěžní přestavby z dealerství H-D Plzeň, Hradec Králové a Brno  mohou návštěvníci zhlédnout na veletrhu Motosalon v Brně. Kompletní galerie soutěžních přestaveb pak bude uveřejněna na http://customkings.harley-davidson.com/cs_CZ/, kde zároveň odstartuje i hlasování prvního kola 2. ročníku Battle of the Kings.

Dark Custom All Inclusive

Iron 883 je jedním z motocyklů aktuálního modelového roku řady Dark Custom. Ta speciálně cílí na mladé jezdce i ženy a nabízí hbité stroje, které jsou přímo stvořeny pro městský provoz, lehce se ovládají a může si na ně troufnout usednout i začátečník. K řadě Dark Custom už také neodmyslitelně patří i oblečení Black Label, které je stylové, funkční a zároveň sexy, dokonale propracované do nejmenších detailů a hodí se pro volnočasové aktivity i neformální setkání, bez ohledu na to, zda jeho nositel vlastní motocykl či nikoli.

H-D_přestavba Iron 883_Brno

Discover More 2016

Třetí ročník projektu zaměřeného na touringy značky, přesto letos ve zcela novém konceptu. Harley-Davidson v letošním roce opět hledá jezdce, kterému nabídne doslova jízdu snů. Dva letní týdny v sedle motocyklu kdekoli na světě, přesně podle představ a výběru vítězného kandidáta, k tomu pohádkové kapesné a jízda snů vybraného jezdce a jeho parťáka na touringových modelech Harley-Davidson může začít. Dokonalý důkaz, že touringová řada se skvěle hodí i na evropské silnice a cesty, nabízí vynikající komfort i při dlouhém cestování a lze si na nich užít a vychutnat cesty podél pobřeží, stejně jako horskými průsmyky, nížinami i centry velkoměst. Nakonec, loňský vítěz „práce snů“ Luis Castilla, který strávil na H-D Street Glide dva měsíce při jeho tour napříč Evropou, je toho dokonalým důkazem! Jeho zážitky, ale i tipy na nejlepší trasy, naleznete na speciální stránce tvořené jezdci pro další jezdce www.greatestrides.eu.

Prague Harley Days 2016

Na konci léta, první zářijový víkend, opět Praha ožije v rytmu Harley-Davidson. Je tu třetí ročník Prague Harley Days, tak proč ne rovnou třídenní? Ano, je to tak! Letošní Prague Harley Days vypuknou v pátek dopoledne 2. září a skončí odpoledne v neděli  4. září. Pořadatelé tak po úspěšných dvou ročnících míří letos ještě výše. Výstava motocyklů, testovací jízdy zdarma v rámci Demo trucku, speciální family zóna, večerní program a další zábava a pochopitelně očekávaná spanilá jízda centrem Prahy. Letos pořadatelé dokonce jednají o účasti hollywoodského herce Michaela Madsena známého z filmu Kill Bill.

Tak co, těšíte se?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Ruská firma uvedla nové motorkářské helmy s kočičíma ušima

Motorky, nakládačka, skejt? Trapas, když ta tvoje zvládne líp!