Muži, se kterými ženy nechtějí randit. Poznáváte se? Jestli ano, možná je na čase něco změnit! A vážně nemluvíme o vzhledu

Můžete si namlouvat cokoli, můžete se dokonce považovat za poloboha, ale to je vám houby platné. Ne každá žena se k vám hodí – a obráceně. Na každou květinku zkrátka neexistuje ta „správná zátka“. Proto byste měli vědět, se kterými muži ženy nechtějí randit. Třeba jste mezi nimi!

ktere typy muzu zeny nemaji rady

Psychologie jako taková je zapeklitá, komplikovaná a leckdy nepochopitelná. Ale to nevadí, o ní to v tomhle případě ani tak není. K tomu, abyste pochopili, proč s vámi žádná nejde na rande, stačí vzít rozum do hrsti. Víte, které typy mužů od všech těch flirtů, schůzek a sexu odrazují?

Bezcílně bloudící nýmand

Nešťastník, který nemá skutečný směr, rozhodně není terno. Po celý svůj život pobírá minimální mzdu, chybí mu ambice, sebedůvěra i seriózní výraz. Mezi běžné sekundární signály patří nedostatečný společenský život, špatné kardiovaskulární zdraví a pneumatika okolo pasu. Ostatně, kdo potřebuje cíle, když má mikrovlnku a polotovary?

Žárlivý cholerik

Výrazně gestikuluje jako kdejaký Ital, je ho všude plno. Co se původně jeví jako roztomilé, je časovanou bombou. Podezřívání tenhle týpek považuje za druhé jméno. Poznáváte se? To, že potenciální partnerku dvakrát během večeře obviníte z toho, že kouká po číšníkovi, rozhodně nepatří k úspěným filtrovacím metodám. Kdyby na sobě ta holka neměla lodičky s jehlovým podpatkem, utíkala by rychlostí blesku!

Hladovějící princ alias Analytik

Pořád se vyptává, jak si stojí a v jaké fázi se jeho vztah k ženě nachází. Zoufalec! „Na partnerství moc visí a tlačí na pilu,“ myslí si nejedna téměř ulovená partnerka. Ale fakt téměř. Na podobné chování ani typ osobnosti totiž žádná nezabírá.

Vyvolený

Zdravá sebedůvěra je jedna věc, přemrštěné osobní mínění ta druhá. Co se asi stane, pokud na Radku v přiléhavých červených šatech vybalíte, že si zasloužíte to nejlepší? Jako jo, ona to zbaští, ale jen v případě, že jezdíte ve Ferrari, jste manažerem v prestižní zahraniční firmě a vyděláváte aspoň milion ročně. Nezaměstnaný, který nikdy nic nezískal, a přesto se kasá, že všechno je pod jeho úroveň, je partií maximálně tak pro zbloudilou a navíc opilou berušku.

Nevyzrálý chlapec

Jedno tričko nosí dva týdny, neholí se, protože na to nemá čas, hraje videohry a hodiny se baví tím, že střílí ptáky. Taky se vyhýbá placení účtů, rád žije s maminkou, jeho psychická vyzrálost se pohybuje na úrovni střední školy a o budoucnosti hovoří velmi mlhavě – jestli vůbec. Doopravdy si myslíte, že s někým takovým se dá randit? Nechte si zdát!

Posedlý narcista

Ano, ženy mají rády, když se o sebe muži starají, nicméně tak nějak v normě. Jakmile máte víc kosmetiky než ony, každý týden chodíte na zástřih, v kapse kalhot nosíte pilník na nehty a do toho nepřihlížíte k ženským emocím, přáním, tužbám a připomínkám, nikdy si nenajdete normální ženskou. Bez diskuze. Přidejte k tomu defekt „jen já mám vždycky pravdu“, a do smrti můžete žít v garsonce pro jednoho.

Bachař

Hlídá, jestli někdo nestojí pod oknem, preventivně se dívá pod auto, kontroluje, jestli fungují všechny zámky. Jak roztomilé! Ale jen do té doby, než tenhle chlapík zaměří svoji pozornost směrem k ženě. „Kdes byla a cos dělala? Jak to, že jdeš o minutu později? Víš, jaký jsem měl strach!“ Jako upřímně? Tohle zkusíte jen párkrát. Chytrá ženská vás nakopne, tak hloupá možná vydrží o další dvě rande navíc. Ale to bude tak všechno.

Vztekloun

Vztekloun udělá z každé banální situace a informace naprostou katastrofu. „Naštval tě šéf, zlato? Já si to s ním vyřídím! Ať se těší, debil!“ No tak i tady platí, že jestli se ukážete v tomhle světle, vaše láska uhasne dřív, než si dáte dezert nebo se přesunete do ložnice.

Kritik

Nic není dobře. Kritik neustále hodnotí, posuzuje, většinou mu není po chuti ani vymazlená flákota masa, neboť ať jde o cokoli, neodpovídá to jeho vysokým standardům. Když se ponoříte do hloubi duše tohohle chudáka, zjistíte, že kritik sám o sobě smýšlí dost nelichotivě a v podstatě opovržení vnímá jako obranu. Jenže koho to zajímá? Asistentka ředitele, která podobnému chování čelí v práci každý den, na něco takového není zvědavá!

Šovinista

Víra v nadřazenost pánské rasy taky působí jen chvíli. A někdy i vůbec. Snad nejste tak zabednění, abyste se nechávali slyšet, že ženské jsou pouhé zlatokopky, které si nezaslouží slitování. (Byť je to někdy i pravda.) Jestli chcete rande a vztah, brzděte…

A jak to máte naopak vy? Které typy žen vás odpuzují?

Autor Kristýna Vágnerová

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nepouštějte ji do fitka, pokud nebude cvičit sama. Má pravděpodobně zálusk na svého trenéra. Statistiky o nevěře mluví jasně! Co hrozí?