Můžete si sami nahmatat a stimulovat prostatu? Jasně!

Praktické zkušenosti nikdo a nic nenahradí. Co se stane, když se rozhodnete obětovat vlastní prst a použít ho něčemu, co vás buď nakopne, nebo zabije? Tohle je zkouška ohněm!

„Jednou jsem byl na vyšetření ohledně infekčního onemocnění a doktor mi strčil prst do konečníku. Připadal jsem si, jako by mě znásilnil. Doteď to nemůžu rozchodit, a to už je to rok,“ říká nejmenovaný zoufalec, který žádá radu, jak tenhle zážitek vymazat z paměti. Tak to asi nepůjde, že, ale „přepsat“ se to snad dá. Beztak k tomu má sklony každej druhej….

Neunikneš…

Glen Wilson, sexuální poradce a vychovatel americké mládeže v otázkách sexuální výchovy tvrdí, že bez ohledu na to, jestli je muž heterosexuál, gay nebo něco mezi tím, existuje poměrně značná pravděpodobnost, že se dříve či později o anální styk, nebo jeho odnože, pokusí. A asi je to pravda.

„Od chlapa bych to nikdy zažít nechtěl, ale když mi partnerka právě tohle udělalala, nebyl jsem proti. Nevím, proč jsem to tak dlouho odmítal,“ krčí rameny jistý Bivoj. A teď otázka do pranice. Zvládnete si prostatu nahmatat sami a zkusit si tak, jestli to pro vás je nebo ne? Jasně, že jo. Víte, kde hledat?

Když (ne)můžeš minout

Prostata leží pod konečníkem asi na prst hluboko, obaluje močovou trubici nedaleko jejího výstupu z měchýře, a pokud neprodukuje v dostatečné míře tekutinu, která tvoří značnou část ejakulátu, může otéci nebo onemocnět. Ale o tom až později.

Teď zaujměte pohodlnou pozici, což pro jednoho znamená dřep, pro druhého sezení třeba na okraji vany nebo postele. Každému co jeho jest, hlavní je možnost natáhnutí ruky a dosáhnutí na potřebná místa.

Pro větší pohodlí i hygienu si nasaďte gumové rukavice a naneste lubrikant. Pak (zepředu!) položte řádně namazaný prst na řitní otvor, chvíli ho masírujte krouživým pohybem a následně prst pomalu a opatrně vsunujte dovnitř.

Předsudky stranou?

Až ten odvážný hoch bude v tunelu ponořený jako naše republika do dluhů, zahýbejte s ním, jako kdybyste k sobě chtěli někoho přivolat. V ten moment se špička prstu dostane do bezprostřední blízkosti prostaty. Jak ji poznat?

Pokud patříte k mladším ročníkům, bude se jevit asi jako měkčí skořápka vlašského ořechu, v dospělosti naopak mohutní a bývá větší. Teď už jen poznávejte, bádejte, prociťujte a popřípadě stimulujte. Budete tak moci lépe nasměrovat partnerku v případě, že v tom všem najdete zalíbení. Jen tak pro info, nejsou vyloučeny příjemné pocity.

Od osobního tréninku k párovým hrátkám

„Mám to za sebou. A pecka. Je to jako, když vybuchnete a sundáte ze sebe všechnu nahromaděnou energii,“ rozplývá se Milda, který v hýčkání prostaty jede docela vesele. „Přišel jsem na to sám, pak přizval manželku. Ta si o tom něco nastudovala na internetu, a už to bylo. Momentálně spolu spíme asi třikrát týdně, z toho aspoň jednou vyžaduji tuhle masáž,“ popisuje otevřeně. Zase platí, že pokud máte správného parťáka (parťačku), jde všechno líp. Akorát si dejte pozor na podráždění prostaty!

Jak poznat, že je něco špatně?

Asi tak za čtvrtinu všech problémů mohou bakteriální infekce, které se léčí antibiotiky. Takže hygiena, hygiena a zase jenom hygiena. Jenže kromě bakterií způsobuje podráždění předstojné žlázy i kofein, alkohol, konzumace červeného masa, stres nebo nedostatečný přísun tekutin (rozuměj vodu, ne pivo).

Proto odborníci v případě potíží doporučují vysadit výše uvedené, prolít se vodou a hlavně se obzvlášť po čtyřicátém roce věku nechat vyšetřit. Mezi další možné příčiny podráždění totiž patří i rakovina. Podle Ústavu zdravotnických informací a statistiky rakovinu prostaty zjistí lékaři ročně u téměř 7000 mužů, zemře na ni 1500, přičemž čtvrtina onemocnění se zjistí pozdě.

Ben už není panic. Foto: Pinterest

Ben už není panic. Foto: Pinterest

Svoje o tom ví třeba hollywoodský herec Ben Stiller (50), který před pár dny přiznal, že před dvěma lety ho přesně tohle potkalo. Ale dostal se z toho, kluk jeden. A taky mu určitě strkali prst do konečníku. Má to za sebou, teď jste možná na řadě právě vy….

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sex: 9 případů, kdy muž zaručeně selže

Jak ji naučit, aby před vámi masturbovala?