Jak kombinovat oblečení v business stylu s ležérními doplňky

K oblečení v business stylu lze nosit i ležérní módní doplňky. Pokud nejste zrovna módní guru, nezoufejte. Na následujících řádcích vám poradíme, jak formální oblečení kombinovat s neformálními módními doplňky, abychom docílili trendy outfitu. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

oblečení

Z jakých materiálů volit módní doplňky do business outfitu?

Na trhu jsou mužům k dispozici módní doplňky z přírodních i ze syntetických materiálů. V letošní sezóně pofrčí především kousky z přírodních látek. A není se vůbec čemu divit. Ležérní módní doplňky z přírodní kůže mají mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní, ale také odolné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života již propagují ty největší módní světové značky. Pánové tak mají z čeho vybírat. Na kvalitní modely doplňků se můžete podívat např. i tady: https://answear.cz/m/reebok. O kožené kousky se však musíte i vhodně starat. Do vaší výbavy si tak obstarejte i čistící pěnu, pastu nebo gel. Vhodné jsou i zvýrazňovače barev nebo ochranné krémy a impregnace. V kurzu budou letos i textilní módní doplňky.

Jaké modely business oblečení a ležérních doplňků se k sobě hodí?

Pánové mohou nosit plátěné kalhoty a formální košile a celý outfit vyšperkovat textilní či koženou pánskou taškou. K té pak mohou sladit i svou peněženku, čepici, šálu, hodinky i další šperky. Dobré je, aby měly doplňky stejnou či podobnou barvu a také strukturu. Týká se to i obuvi, která se počítá také jako módní doplněk. Právě na strukturu se při vymýšlení outfitů často zapomíná. K business outfitům se hodí např. i mladistvé sneakersy. Módní kousky můžete vybírat např. tady: https://answear.cz/m/ellesse. Hladké doplňky tedy kombinujte s hladkou obuví a strukturované zase s tou strukturovanou. Velmi elegantně bude působit, budou-li vaše stylové doplňky vyrobené ze stejného materiálu. Mezi další modely formálního oblečení patří kabát. Ten lze kombinovat s ležérní taškou přes rameno. Opět můžete vsadit na textilní nebo na kožený mode. Vsadit můžete na minimalistický design tašky s drobným logem. Dobrou volbou bude i jednobarevná taška s drobnými motivy.

oblečení

Jaké barvy, vzory a motivy zakomponovat do business outfitu s neformálními prvky?

V ideálním případě volte v letošní sezóně oblečení a doplňky v přírodních nebo v pastelových barevných tónech. Tmavě modré, pistáciové či oříškové oděvy tak budou dobrou volbou. Business oblečení s nádechem ležérnosti najdete i na oblíbeném e-shopu answear.cz Vsadit však můžete i na starou a dobrou černou nebo bílou klasiku. Černá a bílá jsou barvy univerzální a z módy nevychází. Černé a bílé business oděvy tak můžete ladit i s pestrobarevnými doplňky nebo s doplňky se vzory a s motivy. In budou letos ty zvířecí a květinové. Vaše formální oblečení a doplňky by neměly mít v ideálním případě pouze zmíněné vzory a motivy. Příliš vzorů a motivů v jednom outfitu totiž nepůsobí sourodě, ale spíše chaoticky. Také nemíchejte vzory a motivy s výraznými logy. Jak se říká, méně znamená mnohdy více. U business módy je tedy potřeba na toto pravidlo myslet.