Trendy 2022 – pánské batohy pro každý den

Batoh je nejlepší přítel na cesty i do města nebo do přírody. Pohodlné zavazadlo na záda si oblíbili především muži. Do batohu snadno sbalíte vše, co potřebujete, a můžete ho pohodlně nosit na zádech. To, co nosí ženy v kabelce, najdete u muže v batohu. Jaké jsou trendy letošního roku? Jaký batoh vybrat? Přečtěte si článek a dozvíte se jaký batoh volit do přírody, jaký do školy a jaký třeba na pochůzky do města.

pánské batohy

Podle čeho se při koupi batohu rozhodovat?

Pokud si pořizujete batoh, měli byste promyslet některé jeho parametry. Důležité je, kolik se toho do batohu vleze a kolik toho unese. Pokud sháníte batoh pro každodenní nošení, měl by být středně velký. Pohodlně se vám budou nosit batohy širšími popruhy.  Je dobré, když je batoh uvnitř rozčleněn na více segmentů. Zip na batohu by měl být kvalitní, záda jsou dobrá vyztužená. Můžete volit mezi sportovním typem batohu nebo elegantním batohem. Existují také pěkné pánské kožené batohy, které můžete vzít i do kanceláře. Některé batohy mají také speciální přihrádku na tablet nebo notebook. Ocení je byznysmeni, ale také cestovatelé a digitální nomádi. Mrkněte na nabídku pánských batohů na CCC. CCC je internetový obchod s obuví a doplňky. Nabízí také značkové pánské batohy a další zavazadla. CCC nabízí i hustou síť kamenných prodejen, kde můžete sortiment nakoupit. Mrkněte třeba na batohy značky Vans.

Rolovací batoh – Trend, který přetrvává

Pokud se chystáte pořídit si nový batoh, neměli byste minout trend rolovacích batohů, který je dnes vidět všude v ulicích měst. Rolovací batoh je vlastně vak s popruhy, který nahoře utáhnete, podle toho, kolik do něj potřebujete vložit. Rolovací batoh má tedy univerzální velikost. S malým nákladem se zmenší, s velkým nabyde velikosti do výšky. Rolovací batohy vypadají velmi moderně a miluji je mládí. Rolovací batohy pánské nosí mladí muži do školy nebo na brigádu. Oblíbili si je i sportovci. Mrkněte také na kožené rolovací batohy. Ty se skvěle hodí k dresscodu mladých startupů.

Sportovec nebo elegán?

Jak batoh kombinovat do pěkného outfitu? Rozhodněte se, jestli chcete být sportovec nebo elegán. Do přírody a ke sportování jsou vhodné praktické sportovní batohy, které jsou vyrobeny z funkčních materiálů. Můžete k nim dokoupit i pláštěnku na batoh. Někdy je už zabudována v něm. Sportovní batohy můžete brát do hor, do lesa, ale oceníte je i na větší nákup, který nechcete tahat v igelitkách. Sportovní batohy jsou také skvělé na cestování. Můžete je použít jako příruční zavazadlo do letadla,  a v zahraničí ho můžete mít vždy při sobě. Vždy vybírejte batoh, který má minimálně dvě přihrádky. Rozčlenění věcí v zavazadle se vždy hodí, lépe se v něm zorientujete a najdete, co potřebujete. Pokud budete batoh nosit do práce nebo se s ním budete pohybovat ve městě, vyberte si elegantní pánský batoh z kůže. Trendem jsou kožené rolovací batohy. Milovníci zvířat mohou pořídit batoh ze syntetické kůže, která má stejné vlastnosti jako ta přírodní. O kožené produkty nezapomeňte správně pečovat. I syntetické batohy potřebují impregnaci a správné čistící prostředky.