Miluje vás? Podívejte se pravdě do očí a prokoukněte ji! Tohle jsou důkazy, které hovoří za ni, aniž byste se museli ptát!

Pokud se vám zdá, že vaše city k ní jsou jednostranné, možná vás napadá, jestli to z její strany není nějaká hra. Miluje vás? Takhle to zjistíte, aniž byste se museli ptát!

Miluje vás? Takhle to poznáte!

Láska nemusí být ideální, hlavně, když je. Pokud tu, která si vysloužila vaši pozornost, chcete víc pochopit, je nutné rozklíčovat příznaky, které jsou výmluvnější a přesnější než slova. Takže, jak podle koučů partnerských vztahů poznáte, zda vás skutečně miluje?

K mání je vždycky, když ji potřebujete

I v těch nejhlubších a nejdůvěrnějších partnerstvích je důležité udržet si určitou nezávislost. Všichni však někdy potřebují podporu a pomocnou ruku. Proto platí, že jestli jsou její city k vám hluboké, přispěchá dotyčná s nastavenou náručí kdykoli, když jste v nesnázích. Zkrátka a dobře je k dispozici. Tato podpora skutečně může být znamením bezpodmínečné lásky. Vymlouvá se na přátele, nedostatek času, pracovní vytížení? Možná se o vás nestará tolik, jak byste si přáli.

Podporuje váš osobní i profesionální růst

Jak vaše partnerka zareaguje, když získáte novou pracovní nabídku, nebo stojíte před povýšením? Určitě by měla být pyšná! Nemusí zrovna chystat mega party na oslavu, ale určitě se vyvaruje žárlivosti nebo snad závisti. Skvělá partie podporuje a pomáhá v osobním a profesionálním růstu. Když ze srandy uspořádáte neckiádu, či se rozhodnete uběhnout náročný maraton, nemá vás za blázna a drží basu. Tomu se říká láska!

Projevuje snahu

Tradiční role mužů a žen se mění a vyvíjejí. Pryč jsou dny, kdy „sukně“ seděly doma, zatímco „kalhoty“ nosily peníze. Teď je všechno jinak. V případě, že vás vztah stojí na pevných základech, máte čestně rozdělené povinnosti a partnerka přispívá svojí troškou do mlýna. Sama se snaží o chod domácnosti nebo vztahu, nenechává všechno jen a jen na vás, v podstatě přihlíží k tomu, jak se cítíte. Ta, která skutečně miluje, do vztahu investuje svůj čas/píli/finanční prostředky či další věci. Dokazuje tak, že jí nejste jedno. A to, i když už jí neovládají skoro až pubertální hormony. Věc se má totiž následovně.

Během fáze seznamování si s tělem i myslí pohrává dopamin, ale také serotonin a norepinefrin (adrenalin). V mozku se vylučuje fenylethylamin (PEA), hormon zamilovanosti. Ten působí jen několik prvních měsíců – maximálně však 18. Jeho účinek opadává v době, kdy si na něj mozek zvykne. Bláznivou lásku ale v ideálním případě střídá úcta, respekt a pocit intimity, který pro změnu má na svědomí oxytocin. Je vědecky dokázané, že páry, které zůstávají spolu, mají vyšší hladinu oxytocinu v krvi než ty po rozchodu. A jen tak pro zajímavost, když se zamiluje muž, prý mu dočasně klesne hladina testosteronu. Ještě stále nám ta příroda nakládá!

Je upřímná

Určitě neslyšíte poprvé, že ty nejlepší vztahy jsou postavené na poctivé a otevřené komunikaci. Zatímco drobné, takzvané bílé lži se považují za neškodné (ne, v tom kvádru ti to fakt sluší), lhaní v zásadních otázkách je projevem neúcty. Každý, kdo pracuje s partnerskými vztahy, tvrdí, že pokud vás miluje, je v zásadních věcech upřímná a čestná. Jedná se důležitý aspekt vztahu a zároveň projev lásky.

Přeje vám štěstí

Jeden z největších signálů, které poukazují na to, že v jejím srdci máte své místo? Přeje vám to nejlepší. V jejích očích tedy nejste ten, který si nic nezaslouží, právě naopak. Tak co, dospěli jste k závěru, že ta vaše je poklad? Pak pozor, někdy zamilovanost nestačí. Stává se, že dva mají rozdílné dlouhodobé cíle a názory, například, co se týče dětí. Někdy překážky mohou být tak veliké, že ani s bohyní neutvoříte kompatibilní pár.

A jak to máte vy? Poznáte, jestli vás miluje?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Děláte jí to jazykem? Můžete si při tom zdravotně přilepšit! Jak je to možné?