Megan Fox se rozvádí a pomlouvá sociální sítě

Dlouhé tmavé vlasy, uhrančivé oči, nádherné křivky a rozvodové papíry na krku? Herečka s neskutečně krásným obličejem i tělem už nespí vedle manžela! Vyplníte tohle prázdné místo vedle Megan Fox?

Megan Fox. Americká, devětadvacetiletá herečka, jejíž křivky si mnozí pamatují hlavně z projektu Fransformers, i když je její kariéra trochu rozšířenější. V tomhle robotím světě jí to ale neskutečně slušelo, takže by byla škoda nepřipomenout si některé její scény… Ta holka je prostě kus!

Megan Fox:Příliš mladá na závazky!?

V roce 2010 trochu zklamala svoje fanoušky sňatkem s dlouholetým nabíječem Brianem Austinem Greenem (42). (Jo, jo, jo je ten cápek, co hrál Davida Silvera v seriálu Beverly Hills 90210.) Na řadu přišly dvě děti. A teď i rozvod. Nechceme být škodolibí, ale tak trochu jsme.

megan-fox

Zamknout a nepouštět?

Už loni David jako první zažádal o ukončení manželství s tím, že jako důvod udal manželčin kariérismus. Megan se prý neustále chtěla účastnit nějakých konkurzů a natáčení, takže David byl s dětmi sám doma. Tak jasně. Mít doma krásnou ženu a pořád jen honit, je fakt docela paradox.

megan-fox-episode-1200x630

Megan jako příklad pro všechny

Jeho rozhořčení je možná trochu oprávněné, takže tímto se ho trochu zastáváme. Nejspíš zafungovala žárlivost a touha po osobním vlastnictví takový kočky. Vždyť kdo by se k něčemu takovému nepřiznal, když je Megan první ligou?

Udržuje se ve formě a na její postavě dva porody fakt nejsou znát, což jí může kdejaká maminka závidět. Ostatně, takhle byla zachycena na podzim loňského roku. Je sexy i v teplákách!

Jak se s ní spojit?

A že by na sobě dřela kvůli shánění někoho nového? Pokud ano, přes sociální sítě na to asi nepůjde. I když se na nich pohybuje a sem tam vystaví nějakou svoji fotku, nemá je ráda.

V rozhovoru pro magazín ET prohlásila, že je přesvědčená o negativním vlivu Facebooku, Twitteru a Instagramu převážně na děti. Zároveň všude apeluje na rodiče, aby svým dětem brouzdání po sociálních sítích zakázali.

Rodiče by tomuhle měli věnovat pozornost a svým dětem to zatrhnout. Když jsi teenager, nejsi na tohle připraven. Než si s tím začneš pohrávat, musíš napřed dospět. Je to nezodpovědné a nebezpečné.“ Tak asi tak.

Naštěstí vy nejste dítě a vzkaz do angličtiny si v překladači vytvoříte za minutu. Tak co vám ještě chybí k tomu, aby s vámi šla na rande? To se zeptejte jí…

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Celebrity, které by chtěly tyto hrozné fotky smazat

Modelky Victoria Secret bez líčidel