Lze mít pevnou erekci do čtyřiceti sekund? Ano! Zkuste šest zaručených tipů!

Slabé nebo měkké erekce jsou důsledkem špatného průtoku krve do penisu. Co se s tím dá dělat? Mezi osvědčené rady patří i velké zívání.

erekce do 40 sekund

Erektilní dysfunkce se považují za běžný problém, který postihuje milion lidí. Pro většinu mužů představuje zničující zážitek duše, jež ničí vlastní sebedůvěru. V případě měkkých erekcí je na vině nadbytek tělesného tuku a ucpávání tepen. Obojí se považuje za nejzákladnější faktory ovlivňující krevní oběh penisu. Taky s něčím takovým máte problém? Přestaňte se litovat a udělejte něco proto, abyste měli pevnou erekci – do čtyřiceti sekund. Inspirujte se těmito šesti tipy.

1. Cvičte

Cvičení patří mezi nejlepší způsoby snižující tělesný tuk a naopak podporující tuhost erekce. Fyzická aktivita obecně pomáhá s krevním oběhem a spalováním tělesného tuku. Když se zvednete z gauče, můžete svoje tepny vyčistit tak, že proudění krve do penisu přestane být problémem. Jedna návštěva fitcentra vás však nespasí. Lékaři doporučují cvičit 20-25 minut tři až čtyřikrát týdně. Tato frekvence se může stát velkou pomocí při zlepšování vaší erektivní tvrdosti.

2. Přestaňte kouřit

Kouření může zničit váš sexuální život, ať si namlouváte cokoli. Za prvé, ničí tkáně v penisu a podle některých vědeckých zjištění dokonce zmenšuje jeho velikost! Za druhé, může poškodit mechanismus ventilu, který ukládá krev v penisu, když dostanete erekci. Ještě horší je, že tyto následky jsou trvalé a nedají se odstranit.

V neposlední řadě kouření snižuje hladinu testosteronu, což ve výsledku ovlivňuje libido, přispívá k erektilním dysfunkcím, snižuje produkci spermatu a negativně se odráží i na počtu spermií. Cigaretu vám sice nikdo neberete, ale zvažte, jestli vám tyhle problémy stojí za to.

3. Zbavte se úzkosti. Zvažte vasektomii

Pokud jste skončili s produkcí potomků, pak byste podle některých odborníků měli zvážit vasektomii. Proč přistoupit na něco tak drastického? Vysvětlení je jednoduché. Riziko selhání antikoncepce může být pro některé muže tak velkým zdrojem obav, že se k pevné erekci prostě nedostanou. Úzkost je totiž jedním z hlavních důvodů erektilní dysfunkce u mužů. Pokud i vy máte obavy ze selhání antikoncepce, začněte o vasektomii aspoň uvažovat. Může vám pomoci s eliminací úzkosti a stresu.

4. Zbavte se milenky

Mít manželku a milenku (milenky) se někomu zdá jako dobrý nápad, ale jakmile začnete v sexuálních záležitostech selhávat, příčinou může být právě ona (nebo ony). Uvažujte logicky. Nevěra způsobuje pocity viny a stresu. To zatěžuje schopnost mít tvrdší a tužší erekci. Proto lékaři uvádí, že nejvíc mužů s erektilními dysfunkcemi pochází právě z řad nevěrníků.

5. Víc zívejte

Nesmysl, šílenost, výplod chorého mozku? Jakkoli bláznivě to zní, díky zívání se podporuje produkce stejné chemikálie, která způsobuje erekci. Oxid dusnatý (oxid dusíku), jež se uvolňuje v mozku, může cestovat buď do neuronů, které kontrolují ústa nebo dýchání, nebo se pohybuje po páteři do krevních cév zásobujících penis. V případě velkého a hlubokého zívnutí se udává, že se oxid dusnatý dostává na obě místa a podílí se tak na pevné erekci. Jděte do toho!

6. Vyzkoušejte speciální gel

Erekční gely u nás dávno zdomácněly. Zajišťují rychlou a tvrdou erekci, a to díky uvolnění přísad přímo do krevního řečiště (skrze kožní póry ve vašem penisu). Nejdřív prožijete lehce hřejivý pocit, pak už se dá počítat s podpůrným efektem. Tyhle gely přitom většinou obsahují zásadní látku: aminokyselinu L-Arginin. Investovat ale musíte několik stovek.

Suma sumárum, když se aspoň pár týdnů budete řídit vyjmenovanými radami, budete schopni dosáhnout pevné erekce do čtyřiceti sekund. A i kdyby všechno selhalo, není to konec světa. Existuje asi tisíc horších tragédií než stávkující penis. Jistě, příjemné to není, a sebevědomí utrpí ztráty, nicméně takový je život. Americký sexpert Paul Joannides by však v takovém případě rozhodně flintu do žita neházel. S oblibou totiž říká následující…

„Proč zoufat, když vám zůstaly prsty a ústa, kterými můžete poskytnout tolik slasti, zůstalo vám srdce, kterým můžete partnerku milovat. Jestliže ve svém životě nedokážete napočítat alespoň pět věcí, za které můžete být vděční, i kdyby vám penis neměl už nikdy ztvrdnout, svědčí to o těžce pokřivených životních hodnotách.“

Autor: John McClane

MOLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sex symboly 60. a 70. let. Olga Schoberová, Ursula Andress a další. Dokážou vás slavné krásky nažhavit i dnes?

Pravidla vodního sexu. Co při něm rozhodně nedělat? Proč je mýdlo na škodu a co použít místo něho?