Líbí se vám holky se štíhlým pasem? Tak teď si užijete!

Někdo má rád holky, jinej zase vdolky. No, ono určitě jde postupně zmáknout obojí, jen záleží na tom, v jakým pořadí a jaký úpravě. Tyhle holky si rozhodně vdolky k sváče nedávaj, zase se ale dokážou převlíknout za sirkou. Kdo má rád štíhloučký masíčko, ten si přijde na své.

Nerina Orton

Čtyřiadvacet je Nerině Orton z britskýho Birminghamu, takže si řeknete, že ve svým věku už by mohla mít rozum. Ale prd! Ona sní o tom, že bude mít nejútlejší pas na světě. Poprvé na sebe navlíkla korzet ve čtrnácti a prakticky od tý doby ho nosí 23 hodin denně. Fakt jen na hodinu si tahle bláznivá ženská uleví. Pas má sotva 40 cenťáků po obvodu, ale touží trumfnout jednu Američanku z Connecticutu, která se pyšní nenižší světovou mírou – 38 cm v pase.

Cathie Jung

Onou rekordmankou zapsanou v Guinessově knize rekordů je Cathie Jung. Narodila se už v roce 1937 a už v mládí se zakoukala do módy z viktoriánský doby. Od svejch osmatřiceti pak trénovala, začala se stahovat nejdřív různejma pásama, aby nakonec na sebe navlíkla korzet, kterej vůbec nesundavá. Jestli se v něm i meje a nebo snad smrdí, špindíra jedna, to se nikde nedočtete. Všude jen to hrůzný číslo 38 – neskutečnej obvod jejího pasu.

Michele Koebke

Pro dosažení co nejmenšího obvodu pasu blbnou ženský nejen v Británii nebo Americe, ale taky v sousedním Německu. Michele Koebke pětadvacetiletá rodačka z Berlína. Ještě před čtyřma rokama měla v pase normálních 64 cm, ale pak si navlíkla korzet, kterej celý tři roky nesundala a dostala se na 40 cenťáků. Taky věří, že se dokáže vyrovnat americký rekordmance, i když má řadu zdravotních problémů, jako například atrofii svalů na zádech i břiše a tak zcvrklej žaludek, že nemůže normálně jíst a musí si dát 10 mikroporcí v průbehu dne. Fakt šílená!

Ioana Spangenberg

Další do party ultra štíhlejch nádher je třiatřicetiletá Rumunka Ioana Spangenberg. Při svojí vejšce 167 cm váží jenom 38 kilo. V pase má jen pár milimetrů přes půl metru, ale vše je prý absolutně přírodní zásluha. Klidně si dopřeje brambůrky, pizzu nebo kebab a stejně bude hubená jak lunt. A že se prej snažila vykrmit i čokoládovejma tyčinkama Mars, ale metabolismus a rodinný dispozice jí nabrat nějaký to kilčo nedovolí.

Dita Von Teese

Vyhejbá se pečivu a každý ráno pije zeleninovej koktejl z petržele, špenátu a koriandru – takhle se už od osmnácti o svojí figuru stará Dita Von Teese. Tahle v současnosti dvaačtyřicetiletá burleskní tanečnice a modelka se nejvíc proslavila jako baba šílenýho rockera Marilyna Mansona, za kterýho byla v letech 2005 – 2007 vdaná. Každej den cvičí a samozřejmě nosí korzet, díky kterýmu svůj pas s obvodem 55 cm dokáže stáhnout až na 42 centimetrů.

Autor: Zvonimír Bláha

Foto: Oddee.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Holky u nás a ve Vegas. Jaké jsou?

6 důvodů, proč holky koušou, škrábou a blbě se chichotaj