Ležérní elegance – objevte trendy dámských triček pro každou příležitost, které musíte mít

Pokud chcete jít tzv. s dobou, můžete do svých šatníků zakomponovat také trendy trička v ležérním stylu. Ta využijete i na každodenní nošení. Na následujících řádcích vám prozradíme, jaké modely budou letos v kurzu a také to, jak je sladit s dalšími oděvy, obuví nebo s trendy módními doplňky. Inspirace je tu!

Ležérní elegance

Jaké střihy triček budou v letošní sezóně in?

Letos si můžete vybírat mezi více moderními střihy dámských triček. Dobré vždy je, když střih trička přizpůsobíme typu naší postavy. Pro útlé ženy nebo pro dámy s normální postavou jsou jako stvořená trička v slim fit provedení. Dámy s nějakým tím kilem navíc nebo ženy, které milují vzdušené outfity, jistě ocení modely triček v reguar fit nebo v relaxed fit verzi. Také oversize móda je na vzestupu. Ta bude slušet převážně dámám s vyšším typem postavy. Nízké dámy by totiž tato trika zbytečně opticky snižovala a rozšiřovala. Tomu kousku se tedy s nižším typem figury pro jistotu vyhněte. U triček si pak můžeme všímat i typu výstřihu. In bude kulatý výstřih i výstřih do V. Ten opticky protáhne vaší šíji. Letos budou v módě také kousky s nejrůznějšími průstřihy. Ty se mohou objevit nejen v dekoltu, ale také v oblasti ramen nebo na zádech. Zaměříme-li se na jednotlivé modely, budou trendy také kratší crop topy nebo tank topy s širšími ramínky. Na výše zmíněné modely trendy triček se mrkněte např. i zde: https://answear.cz/k/ona/obleceni/topy-a-tricka. Tady je to sázka na jistotu.

Jaký design dámských triček letos vede?

Do každodenních outfitů se vám budou skvěle hodit dámská trička s potiskem. Volit můžete velký potisk, ale i minimalistický nápis či decentní logo své oblíbené značky. Do ležérních outfitů se pak hodí i jednobarevná trika. Ta však na sobě mohou mít i nejrůznější dekorativní prvky. V módě budou zejména ty lesklé, které dámy snadno sladí i se svými šperky, jako jsou hodinky nebo náramky a prsteny. Letošní sezóna přeje také tričkům se vzory a s motivy. Dobrou volbou budou kousky s abstraktními motivy či se zvířecími a s květinovými vzory. K těmto kouskům volte nejlépe už jen decentní jednobarevné kalhoty či sukni. I v módě totiž platí pravidlo, které říká, že méně znamená mnohdy více. Příliš vzorů a motivů v jednom jediném outfitu by totiž mohlo působit zbytečně chaoticky až nesourodě. My se naopak musíme snažit o celkovou harmonii.

Z jakého materiálu vybírat dámská trička pro tuto sezónu?

Při výběru dámského trička hraje svou roli i materiál, z kterého je svršek vyrobený. V letošní sezóně budou v kurzu především modely triček z přírodních tkanin. Tady je to totiž tzv. sázka na jistotu. Dámská trika z přírodních látek jsou nejen vysoce módní a pohodlná, ale také jsou tzv. udržitelná. Udržitelnost se v dnešní době cení. Svou troškou do mlýna tak můžete díky nákupu dámského trička z přírodních látek přispět i vy! Velmi oblíbená budou např. trika ze 100% bavlny. Výborným řešením jsou dále dámská trika, do kterých se dává příměs elastanu. Ten totiž zaručí tričku pro ženy patřičnou pružnost. Kvalitní modely triček jsou pro ženy k dostání také u značky Levi’s na Answear.cz. Také lněná trika či trika z úpletu nejsou k zahození. Denimové košile a halenky jsou také v kurzu. Stačí si tak vybrat kousek podle svého gusta.