Kradou se auta všech značek. Před zloději není v bezpečí ani to vaše

Také jste si přečetli statistiku krádeží aut a usoudili jste, že pokud nemáte auto značky Škoda nebo Volkswagen, krádeže se vás netýkají? Pak je dost velká pravděpodobnost, že vás zloději nepříjemně překvapí.

Krádeže aut se týkají všech značek. Před zloději není v bezpečí žádný vůz

Kvůli náhradním dílům nebo pro konkrétního zákazníka jsou totiž někde na východě skupiny zlodějů ochotné a schopné ukrást jakékoli auto. Ohrožené jsou zejména luxusnější značky, ale v bezpečí nejsou ani starší modely střední třídy, ani levnější vozidla.

Jak je možné krádeži auta předejít?

A lze to vůbec? Potěšíme vás – je to možné. S elektromechanickým zabezpečovacím systémem VAM zajistíte své vozidlo proti každému způsobu krádeže. Zloději pak nepochodí ani:

  • s použitím rušičky GPS/GSM/GPRS signálu,
  • s použitím dálkových ovládání, ani se čtečkou kódů,
  • se záměnou spínací skříňky,
  • s výměnou řídicí jednotky motoru,
  • se záměnou palubní desky,
  • s použitím duplikátu klíče.

Jak je to možné?

VAM systém, založený na elektronickém i mechanickém principu, využívá totiž základy kombinatoriky a unikátnosti. V každém voze jsou tak zabezpečené jiné části a na jiných místech. To jsou pro zloděje nepřekonatelné překážky.

VAM systémem si zabezpečíte auto každé značky

VAM systém je určený pro každý model každé značky, namontovat se dá až do 3000 modelů vozidel. Systémem VAM můžete zabezpečit rovněž pracovní stroje a nákladní vozy.

Nulový odběr z baterie

Na rozdíl od jiných zabezpečovacích systémů nepotřebuje VAM odběr energie z baterie. Můžete své auto nechat stát před domem či na letištním parkovišti bez obav, že byste jej v případě potřeby nebo po návratu nenastartovali.

Montáž VAM systému po celé České republice

VAM systém vám namontují na pobočkách v Praze, Brne a Ostravě.. Pokud byste to měli do těchto měst daleko, technici z VAM systému vám dokážou namontovat zabezpečovací systém i ve vaší garáži.

Pro více informací o tom, jak VAM systém chrání spolehlivě vaše auto, klikněte na vamsystem.cz.