Komici s.r.o. exkluzvně před naší kamerou. Co pohání Knora, Pavláska a Žáčka v jejich práci?

Baví nás, až z toho bolí koutky úst a břišní svaly, které mnozí z nás nemají, trpí pod náporem napjaté bránice. Co ale baví je? O tom nám každý svým osobitým stylem povykládal v kratších, i delších odpovědích. O Komicích s.ro. se navíc můžete více dočíst v doplňujícím článku, nebo si můžete vybrat i jednu z akcí v jejich programu a vyrazit se na ně podívat naživo.

Miloš Knor, Lukáš Pavlásek a Jakub Žáček – takové je trio stand-upových komiků, kteří v první polovině března navštívili olomoucké kino Metropol. I zde čekalo na návštěvníky 90 minut vtipů a zábavy, ve kterých se baviči neváhali rýpnout do osobností z českých médií a politiky, nebo i do daleko osobnějších témat jako například náboženství.

Svoji práci odvádí agentura Komici s.r.o. založená Milošem Knorem a Michalem Kavalčíkem, více známým pod přezdívkou Ruda z Ostravy, již celých devět let. Jejich vystoupení však nebývají nikdy stejná. Účinkující vystupují ve trojicích, dvojicích, ale také jednotlivě. Agentura má navíc na výběr z 18 různých populárních osobností. Patří mezi ně například i herci a moderátoři Iva Pazderková a Tomáš Matonoha nebo kouzelník Richard Nedvěd.

3 otázky na tělo pro nejlepší standup komiky v ČR

Za spolupráci děkujeme jak agentuře Komici s.r.o., tak kinu Metropol,  z jehož programu toho na vás více čeká zde.

Nadcházející akce Komiků:

  1. duben – Borovany
  2. duben Ústí nad Labem
  3. duben – Lanškroun
  4. duben – České Budějovice
  5. duben – Zlín
  6. duben – Praha

Více zde.

Autor: Jan Marek