Když ženská nechce a nepotřebuje sex. Co s ní?

Vy chcete pětkrát týdně, ona jen jednou – a ještě ji musíte od rána přemlouvat? Tak to je velká smůla. Pomáhá panáčkování, nátlak nebo nákupy? A co vlastně se ženskou, která sex nechce? Tohle je krutá realita!

„Já idiot jsem si ji bral. A to jsem věděl, že na to moc není,“ nadáváte si x let po svatbě, když vám dá maximálně jednou týdně, nebo spíš v součtu dvakrát měsíčně. Čert vem masáž nohou jako předehru nebo další náročný přípravy. Možná jste to vzdal a našel si milenku, ale v duchu trochu doufáte, že se ta vaše probere. Jak moc je to reálný? Tak tohle je typický případ pro sexuologa, který se rozhodně nebude ničemu divit. Ženský jsou prostě takový. Často, hodně často…

Asi je to rozbitý…

„Někdy je sexuální apetence ženy normální, avšak poněkud nižší než partnerova – i to však může působit problémy. Ani v těchto případech ovšem nejde o sexuální dysfunkci v pravém slova smyslu, ale spíše o nesoulad sexuálních temperamentů, popisuje přední český sexuolog Petr Weiss ve své knize Sloupky o sexu a přiznává, že u některých žen se však opravdu jedná o poruchu v pravém slova smyslu.

Když máte kliku na chlípný třicítky

„Je to především v těch případech, kdy tyto ženy postrádají chuť a potřebu sexuálního vybití úplně. Tento stav může být pouze dočasný, u mnoha žen se se totiž výraznější touha po sexuálním vybití objevuje až po třicítce, v souvislosti s jejich pozdějším sexuálním dozráváním,“ vysvětluje odborník, ale samozřejmě zmiňuje, že někdy však potřeba sexuálního vybití chybí celoživotně – se všemi možnými následnými problémy, který tento stav může způsobit v psychice ženy i v partnerském vztahu.

Dá se tedy směle říct, že ve většině případů se s tím nedá dělat vůbec nic. Můžete se na hlavu stavět, tasit kreditky, pořizovat drahá vína – a beztak si nepomůžete. Ledaže by dotyčná souhlasila s návštěvou sexuologa, což pravděpodobně nebude. Ale kdyby přece, co můžete očekávat?

Drahá, táhni k čertu, nebo k doktorovi

Podle Weisse léčení snížené potřeby či chybějícího sexuálního vybití u žen je velmi obtížné, a to především proto, že obvykle nemá žádné tělesné příčiny – není tedy způsobeno nedostatkem či přebytkem některých hormonů či poruchami nervového a cévního zásobení, jako je to časté u dysfunkčních mužů.

„Máme tak k dispozici z léků pouze některá antidepresiva. Ta často pomohou zvýšit sexuální potřebu ženy v případech, kdy je pokles jejich sexuálního zájmu způsoben poruchami nálady, na druhou stranu mohou působit na sexuální potřebu i vzrušivost velmi negativně – proto je výběr vhodného antidepresiva zcela zásadního významu,“ uvádí sexuolog a odhaluje tak pozadí eventuální léčby. A co do té doby můžete udělat vy?

Všechno selhalo. Co teď?

Mastit, mastit, najít si milenku, nebo skákat jako loutka na pérku a předstírat začátky vztahu – aby se to přeneslo i na ni. Dočasně by to mohlo pomoct. Petr Weiss je totiž toho názoru, že existuje i na nízkou sexuální apetenci jeden univerzální lék, a tím je zamilovanost.

„Je známo, že ženy jsou v období zamilovanosti ochotny se s potěšením milovat s partnerem vysoko nad rámec svých skutečných sexuálních potřeb. Po uplynutí zamilovanosti je však jakékoli nucení ženy do frekvence milování, která je nad rámec její normální a obvyklou potřebu vybití, kontraproduktivní a končí většinou jejím úplným odmítáním partnerských styků,“ říká Petr Weiss s tím, že je tu ještě jedna věc, která vás nepotěší.

V těchto případech s jiným než stálým partnerem bývá chuť na milování obvykle zachována. Kobylku tedy můžete předhodit jinému, chvíli se dívat, pak se přidat. To je asi ta poslední možnost. Jinak je to fakt na výměnu manželek či sexuální půst. Ale ten dobře nedělá nikomu. JEŠTĚ JE TU JEDNA MOŽNOST, ČÍST SI PROCHLAPY.CZ A BÝT NAD VĚCÍ.:))))

A jakou milenku máte doma vy? Stíhá?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Spanking? Jen pro inteligenty! Naplácejte jí jako král!

Mají vůbec ženy orgasmus? Pravda děsí!