Kdy jsou ženy nejzranitelnější a co nerady slyší od svých partnerů? Tímhle je vydráždíte k nepříčetnosti!

Kdy jsou ženy nejzranitelnější? Jaké věci je znepokojují a v jaké chvíli jim nejvíc ublížíte? Tyhle věci od vás za žádných okolností neuslyší rády!

Tohle ženám raději nikdy neříkejte! Co od vás slyšet nechtějí?

Jasně, že to můžete myslet ze srandy! Jenže ženská duše je křehká, takže byť s nadsázkou vyřčená věta může vyplenit celý les a zajistit vám tichou domácnost na mnoho týdnů. Bez ohledu na to, jak parádní je usmiřovací sex, radši nejdřív přemýšlejte, než něco vypustíte z úst. Pozor si dejte zvlášť v případě níže uvedených komentářů, na které jsou ženy obzvlášť háklivé, a které se v sekci věcí, jež vám vyčtou za měsíce i roky, nebezpečně usazují.

Jsi tlustá

Jistá skupina žen chce, abyste vůči nim byli upřímní. Nic proti gustu, ale pokud jste se dostali do situace, kdy máte zhodnotit partnerčiny nové šaty, nikdy jí přímo neříkejte, že je tlustá. Můžete se zmínit, že jí nesedí daný střih oblečení, nebo že jí pamatujete o něco málo štíhlejší, ale nepoužívejte slovo „tlustá“! Její tělo je její tělo. Bud ji milujete takovou, jaká je, nebo ji pusťte k vodě a uvolněte prostor dalšímu maníkovi, který se jí ujme. Kritizovat vzhled, zvlášť ve chvíli, kdy je nejzranitelnější, tedy nahá – a po sexu, nikam nevede!

Fuj, to se nedá. Smrdíš!

Podobně to funguje i u prostého konstatování „smrdíš“. Na biologické úrovni je důležité mít někoho, kdo vám voní. Příjemná vůně a chuť pohlavních orgánů je indikátorem zdraví a také ujišťuje, že se jedná o genetickou kompatibilitu mezi dvěma lidmi. Podle vědeckých zjištění, pokud vám dotyčná osoba podvědomě „pachově“ nesedí, pravděpodobně se setkáte se šokem, když jí nos strčíte do klína, nebo si přičichnete k jejímu podpaží. V podstatě je to ale problém váš, ne její.

Milenku maximálně tak pošlete do sprchy a zdržte se komentářů. Její pach nevypovídá nic o její osobnosti, maximálně tak o zdraví. Může totiž trpět nějakou vaginální mykózou, ale není prašivá!

Jsi příliš emocionální

Koučové partnerských vztahů apelují na to, aby výrazy „příliš emocionální, hysterická nebo rovnou blázen“, byly nahrazeny. Čím? „Nedramatizuj to, zlato.“ Za emoce se totiž nikdo stydět nemusí, takže když to přeženete a použijete tolik oblíbený výraz „hysterko“, 99 procent žen se okamžitě urazí. Buďte diplomati a nechte si otevřená vrátka a nekomplikujte si přístup do ložnice…

Tohle s dvojkama nemá nic společného

Tak jako jste vy hákliví na průpovídky ohledně velikosti svého penisu, i ženy nelibě nesou, pokud se setkají s milencem, jemuž jejich výbava nestačí. Můžete mít rádi velká prsa, můžete se za nimi otáčet, ale vždy buďte vděční za to, co máte doma. To znamená, že není vhodné říkat partnerce, že má lentilky pod kobercem, nebo že by si měla nechat přifouknout hrudník. Pokud to skutečně tak cítíte a chcete, musíte ji přimět, aby to byl čistě její nápad – ne váš… Ideálně se podílejte na nákladech v rámci projevu dobré vůle. Anebo ji vyměňte.

Nic nevydržíš

Osobní limity jsou osobní limity. Nedokáže ta vaše provádět felaci půl hodiny v kuse, protože jí doslova dřevění pusa? Není tak ohebná, aby se ze stoje přepůlila v pase a v pozici hlavou dolů vám líbala rozkrok? Tady jste se ještě nesetkali s tím, aby se vydržela milovat pět hodin, nebo aby uzvedla kolečko hlíny? Kritikou na její výkonnost si tak akorát zajistíte studené večeře a sexuální půst. Záleží, co z toho hodláte oželet.

Berte ale na vědomí, že žena potřebuje být přijímána a milována taková, jaká je, tedy bez výhrad. Pokud vám to nesedí, proveďte upgrade a poohlédněte se jinde.

A co naopak neradi slyšíte vy?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Co ženy opravdu chtějí? Pravda konečně odhalena! Pokud je pro vás něžné pohlaví záhadou, tohle vám změní život!

Po čem ženy touží? Co vlastně potřebují ve vztahu a v posteli? Nenechte se ovlivnit názorem přátel a blízkých. Tohle jsou čistá fakta!