Kate Upton: Prsa za miliony!

Kate Upton

Teprve dvaadvacetiletá modelka a herečka je v poslední době hodně v kurzu. Tak mladá a už slavná a bohatá. Vnady jí vydělávají 147 milionů dolarů ročně. V září 2013 byla na Newyorském týdnu módy vyhlášena modelkou roku. Dvakrát se  také objevila na obálce časopisu Sports Illustrated. Nepochází z úplně neznámé rodiny. Jejím strýcem je republikánský politik Fred Upton.

Akty? Klidně, ale ne teď!

Její kozičky ale ještě svět neviděl (vyjma soukromých fotek, co se dostaly díky mladému hackerovi na internet), takže vám stále musí stačit honění u fotek a béčkových filmů.  Slibem ovšem nezarmoutíš. Akty sexbomba pokládá za umění, protože…

…Prý umění je i samotné lidské tělo a být takto zvěčněna je úžasné a svým způsobem velmi pozitivní. Ale…díky existenci internetu, sociálních sítí a řadě ne už tak skvělých blogů se domnívá, že by její akty nebyly přijaty tak, jak by chtěla, aby přijaty byly. Pro Playboy by se klidně svlíkla. I když ne teď.

…„Momentálně pro Playboye pózovat nehodlám, ale znáte to… nikdy neříkej nikdy. Existuje řada věcí, které bych mohla dělat, pokud mě inspirují a pokud dojdu k závěru, že je to v dané době OK,“ řekla sexy blondýna pro New York Daily News.

Menší poprsí? Neeee!

Méně potěšující už je zpráva, že americká kráska vážně přemýšlí i o zmenšení svého výstavního poprsí. Přiznala se k tomu v prázdninovém rozhovoru pro magazín The Sun. „Pořád si říkám, že by se mi líbilo mít menší prsa, abych mohla nosit miniaturní bikiny nebo topy bez podprsenky. Všechno by bylo mnohem snazší, kdybych se s nimi nemusela pořád tahat. Kéž by tak byly připínací a daly se alespoň jednou za čas sundat!“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejkrásnější slovenská uklízečka

Nejkrásnější bisexuálka na světě