Jedna žena vám nestačí? Buďte rádi, že jich nemáte víc. Může to skončit extrémem!

Jak vědí všichni příznivci Červeného trpaslíka, Arnold J. Rimmer měl stovky a stovky přítelkyň. Tedy prý. Jenže opravdu existují lidé, kteří se v tomto ohledu nezastaví před ničím. Nevěříte?

Jen jedna žena? Bohatě stačí!

Jen jedna manželka? A proč?

Vloni v lednu zemřel jistý Nigerijec jménem Mohammed Bello Abubakar, který (zřejmě) prožil opravdu plnohodnotný život. Ne, nevíme jestli často cestoval nebo měl jiné zajímavé koníčky. Učitel a muslimský kazatel se ale mohl chlubit desítkami sňatků. Ačkoli se údaje liší, zdá se, že měl 107 manželek. Tolik žen by na druhou stranu nezvládl, takže není divu, že se s deseti z nich rozvedl.

Podle islámského práva šaría ale může mít muž maximálně čtyři manželky, a Mohammed tak byl díky své široké rodině v roce 2008 odsouzen k trestu smrti. Propuštěn byl až poté, co slíbil, že se s většinou ze svých žen rozvede a nechá si jen čtyři (zřejmě nejoblíbenější). To však nakonec stejně neučinil. Abubakar uvedl, že on si ženy nehledá, ale ty chodí za ním. A kolik s nimi měl vlastně dětí? Údajně 203! Vzhledem k tomu, že zemřel v 93 letech, se zdá, že mu zástup manželek svědčil. Stejně by nás ale zajímalo, jak to probíhalo v ložnici.

„Miláčku, už mě nebavíš, tady jsou rozvodové papíry.“

I když křesťanství nařizuje monogamii, jistým jedincům jedna žena zkrátka nestačí, alespoň ne v delším časovém horizontu. O tom ostatně svědčí život Glynna Wolfeho, baptistického pastora z kalifornského Blythe. Tomu pramálo vadilo, že je manželství Boží institucí. Za svůj život totiž zažil 29 snaťků, čímž si také zajistil místo v Guinessově knize rekordů. Nejkratší manželství přitom trvalo 19 dní a nejdelší 11 let. Wolfe si navíc vzal hned tři ženy dvakrát.

Co je ovšem ještě zajímavější, že jeho poslední manželka Linda Wolfe drží totožný rekord! Za svůj život totiž stihla 23 sňatků. S Lindou se Glynn oženil v roce 1996 a toto manželství trvalo až do června následujícího roku, kdy zemřel, a to 45 dní před svými 89. narozeninami. Počet Wolfeho dětí není přesně znám, ale mluví se o 40 potomcích. Jisté je, že se jeho pohřbu zúčastnilo pouze jedno z jeho dětí, a přítomna nebyla žádná z manželek. Nevděk zkrátka obchází světem.

Velká rodina pod jednou střechou jako problém? Naopak!

Ind jménem Ziona Chana je oproti Mohammedu Bello Abubakarovi troškař. Má totiž pouze 39 manželek. Proč o něm tedy píšeme? Nevíme sice přesně, jak je tomu dnes, ale v roce 2011, kdy mu bylo sedmašedesát, měl Chana kromě početné skupiny manželek 94 dětí, 14 snach a 33 vnoučat. Stále se vám zdá, že nic moc? Pak doplňme, že celá Chanaova rodina, čítající 181 lidí, žije v jednom jediném domě v obci Baktwang!

Pravda, dům není klasická „tři plus jednička“, ale má čtyři podlaží a celkem 100 pokojů, takže doslova splňuje tvrzení o rodinném hotelu. Všech 39 žen ovšem spí s Chanaem v jedné ložnici, přičemž jim zřejmě nevadí, že s jednou z nich právě prožívá pohlavní akt. Jak ale vůbec může taková domácnost fungovat? Jednoduše, stojí totiž na vojenské disciplíně a Chanaovi je k ruce nejstarší manželka Zathiangi. Ziona dokonce založil vlastní sektu, která má 4 000 členů, a ano, mnohoženství je povoleno…

Proutníci mezi osobnostmi aneb moderní Casanovové

Rekordy s počtem milenek samozřejmě stanovit nelze. Faktem ale je, že novodobí Casanovové existují především mezi známými osobnosti. Tak například legendární basketbalista Wilt Chamberlain, který v NBA nastřílel 31 419 bodů, měl podobný počet milenek. Mluvil totiž o 20 tisíci ženách, což je ovšem jedna na den po dobu téměř 55 let. I když nejspíš lhal, zemřel v roce 1999 v 63 letech na srdeční selhání. No, kdo by to také zvládal. Na druhou stranu byl Chamberlain stále „ubožák“ proti Fidelu Castrovi, jenž se dožil devadesátky.

Kubánský diktátor byl sice jen dvakrát ženatý, spal ale prý s 35 tisíci ženami! Sex pokaždé s jinou měl totiž údajně dvakrát denně – jednou po obědě a podruhé po večeři, takže takový „dezertík“. Mezi proutníky lze ostatně počítat i Castrova „protivníka“ Johna Fitzgeralda Kennedyho. Bývalý americký prezident se měl svěřit, že když minimálně jednou za tři dny nesbalí ženskou, bolí ho hlava a trpí depresemi. Mezi herci je (nebo spíše byl) považován za vyhlášeného proutníka Jack Nicholson. A jeho recept? Kokain na špičce penisu a prý odolá málokterá…

Autor: Petr81

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Je možné milovat dvě ženy současně? Odpověď je jasná! Tipněte si

Po čem ženy touží? Co vlastně potřebují ve vztahu a v posteli? Nenechte se ovlivnit názorem přátel a blízkých. Tohle jsou čistá fakta!