Je až příliš vlhká? Takhle se v jejím v rozkroku neutopíte!

Opak sucha? Mokro. Po takovém tom mlaskavém se nám zdá… Jenže, může ho být někdy až moc? Tohle se stane, pokud máte doma konkurentku Niagarských vodopádů, ze které stříkají šťávy slasti!

„Říkám jí ‚fontáno‘,“ píše čtenář Libor. „Po pár minutách přímé stimulace její pochvičky by se člověk v těch vaginálních šťávách mohl utopit. Líbí se mi to, ale tu jedna věc, která mi přece jen vadí. Uvnitř to klouže tak, že sám sebe moc necítím. Připadám si ztracený, malý a vlastně i docela nepotřebný. Dá se s tím něco dělat?“ ptá se zoufale. A zkoušel jsi odsávání, Libore? Jako beze srandy, připrav si kapesníky!

Rarita, která stojí za zkoušku

Milenek, jakou máš ty, je velmi málo. Většinou je to totiž přesně naopak. Statistiky dokonce hovoří o tom, že potíže se zvlhčením, které je nutné pro hladký chod zásunu čili nebolestivý pohlavní styk, má pravidelně okolo 25 % žen. Hodně dělá psychika.

„Slyším kroky za dveřma.“ Nebo: „Nemůžu se uvolnit, když na to máme jen pět minut.“ Pak pomůžou sliny nebo lubrikant. Ve druhé skupině žen, která obvykle dosahuje zvlhčení asi tak po třiceti sekundách účinné sexuální stimulace, je „lékem“ pokračování v lízání, prstění a ta dále – a pochopitelně orgasmus. Tam není o čem hovořit. A co ta třetí, extrémně činná skupina?

Pomoc, topím se!

Jako v předchozím případě, dochází na celém povrchu pochvy ke tvorbě tekutiny. Jedná se o kapičky, které splývají. V tomto případě je jich víc než dost, což může připomínat amazonskou řeku. Dobře, nebo špatně? Jak pro koho a jak kdy.

Podle českého sexuologa Zlatko Pastora právě nadměrná produkce šťáviček některé ženy příliš trápí, i když tento jev většinou muži vítají. Jenže vysvětlete si to doma….

Z problému přednost. Nebo obráceně?

Ženy se za něco takového stydí, protože to v nich vyvolává trapné pocity. Nemohou se uvolnit (zase další skvrna na povlečení, která se prostě bude muset vyprat), „není to normální“ a další a další kecy.

Jde o to, udělat milence pohodlí a neřešit. (Uklidnit ji, koupit latexové prostěradlo, které na povlečení nepropustí ani špatný vtip.) Když to teda jde.

Může se však stát, že problém není na ženském přijímači, tedy že pohlavní styk je vinou tekoucí řeky v rozkroku zkomplikovaný i na druhé straně. K tomu dochází tehdy, když je žena fakt dost uvolněná, její pochva je nadmíru prostorná a navíc dost vlhká, což je evidentně i Liborův případ.

Bodejť by si nepřipadal jako v zákopu. Jeho penis není dostatečně stimulován, neboť se kdesi tam v hlubinách potápí jako Titanic. A dokonce z toho může být tak šokován, že zahájí stávku – nedojde k erekci. No, každá mince má dvě strany. Vlhko super, potopa občas problém. Jak nakrmit vlka, aby koza zůstala celá?

Zavři a drž!

Zmíněný odborník radí změnit polohu, dát milence nohy k sobě (penis je sevřenější a neklouže ven), takže toho dostává mnohem víc. A co s tou protrhlou hrází?

„Nadměrná vlhkost se někdy odstraňuje ‚vysoušením‘ pomocí kapesníku či tamponu,“ uvádí Zlatko Pastor. Tak hodně štěstí, pokud vám ty gejzíry neskutečně vadí. Pak už jen doufejte, že za pár let se situace změní.

Schopnost a úroveň lubrikace se může v průběhu let měnit, takže úplně normálně a lidsky by člověk poradil následující: Užívej, dokud to jde, ať máš na starý kolena o čem vyprávět. Kdo maže, ten jede.

A jak to máte vy, taky se topíte, nebo vám to doma spíš drhne?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

18 pohledných celebrit se sexy tetováním

Potěšte oko. Sexy trénink pole dance!