Jakou květinou určitě oslníte?

Květiny a ženy k sobě odjakživa neodmyslitelně patří, ženy je rády dostávají, muži je ale dneska už příliš nedarují. Když už se tak stane, ženu většinou napadne, že partner něco provedl a chce se za to omluvit. Není to smutné? Ukažte své partnerce, jak moc vám na ní záleží a oslňte ji květinami.

květiny

Květiny jako zdroj radosti

Co jiného by ženě mělo udělat radost než to, že jí její partner dá na srozuměnou, jak moc mu na ní záleží? Vyslovit to nahlas je pro mnohé pány ale problém, proto může na řadu přijít květina, která to vyjádří bez problému. Výsledkem je, že žena má radost, vy získáte plusové body a všichni jsou spokojení.

Víte, že byste ženě měli květiny nosit častěji než jen na narozeniny nebo když se blíží nějaké vaše společné výročí? Ideální je, když ženě květiny donesete alespoň jednou měsíčně. Vůbec to nemusí být ve stejný den, rozhodně ale dosáhnete toho, že se žena nebude pokaždé, když kytici dostane, ptát, co jste provedli nebo za co se omlouváte. No a nebo jí je můžete poslat prostřednictvím kurýra z rozvozu květin.

Jak vybrat tu pravou květinu?

Nabídka květin je široká, každé ženě nejspíš učarovaly jiné kvítky. Vybrat ty pravé není snadné, pokud ale svoji partnerku dobře znáte, určitě víte, které má nejraději. Že to nevíte? Pak se můžete inspirovat třeba významem květin nebo tím, jaké květiny ženy preferují obecně.

kytice
Co jiného by ženě mělo udělat radost než to, že jí její partner dá na srozuměnou, jak moc mu na ní záleží? (zdroj foto: AI)

Tip první: Růže jako sázka na jistotu

Klasikou mezi květinami jsou růže, které právem patří na vrchol v žebříčku oblíbenosti. Většinou si je spojujeme s láskou a vášní, tak proč byste je nemohli ženě svého života věnovat? Vůbec se přitom nemusíte omezovat na jednu barvu, takový různobarevný puget růží potěší každou ženu.

Tip druhý: Gerbery jsou skoro stejně oblíbené jako růže

Pastelové květiny, které mají světle žlutý nebo tmavý střed šlapou růžím na paty co do oblíbenosti. Nenajde se snad žena, kterou by kytice gerber nepotěšila.

Víte, že o tom, kdo gerbery daruje se říká, že je věrný a myslí to s tím druhým opravdu vážně? Pokud žena gerbery ráda dostává, pak jde nejspíš o romantičku, která věří v opravdovou lásku.

Tip třetí: A co lilie?

Lilie nádherně voní, mají dlouhou výdrž, protože rozkvétají květ po květu, navíc mají jejich květy pozoruhodný vzhled. Hodí se pro všechny příležitosti, jejich prostřednictvím vyjádříte lásku, poděkování i přátelství.

Tip čtvrtý: Na karafiáty pozor

Stejně, jako najdeme oblíbené květiny, existují i takové, které umí rozbouřit emoce. Typickým příkladem jsou karafiáty, které mají nejen v našich končinách bohatou historii. Ženy k nim dnes nemusí mít vůbec vřelý vztah, některé je dokonce nesnáší. Pokud víte, že je vaše partnerka má ráda, klidně jí je věnujte, jinak si dejte pozor, ať nejste zklamaní z reakce.

Tip pátý: Nemůžete vybrat jen jednu květinu? Zkuste mix květin!

Zdá se vám, že krásných květin je nespočet a vy se jen pro jednu rozhodnout nedovedete? Nezoufejte a vsaďte na zajímavý mix květin, který buď může hýřit různými barvami, nebo může být decentní a sladěný do jednoho tónu.