Jak přežít v supermarketu? Myslete na pár zásad!

Rozumný muž se nákupním centrům a obdobným místům organizovaného teroru samozřejmě obloukem vyhne, ale čas od času zkrátka není zbytí. Jaké zásady v takovém případě dodržet, abyste se ve zdraví dostali domů? Tady jsou!

Bez bab

Když už do obchoďáku nebo supermarketu musíte, za žádných okolností neberte sebou jakoukoliv ženu, tím spíš ne svou vlastní! I tak budete mít co dělat, abyste vyvázli se zdravou kůží. S ženskou za patami jste už při vstupu do nákupního centra jednou nohou v Bohnicích. A to v tom lepším případě!

Pozor na slevy

Sleva je nepřítel! Možná uleví vaší peněžence (jako by vás o ušetřené peníze neobral někdo jinde a jinak), ale jestli chcete tahat nohu, nebo slintat (a to vás po mrtvici opravdu bude čekat), tak směle za slevami. Třeba dopadnete lépe než nebožáci v našem videu!

Důchodci

Na ty pozor! Na nákupech se ze seniorů mění v agresivní bestie, které si jdou tvrdě za svým. A takové mléko v akci, to už je pořádná motivačka! Už nejeden nepozorný chlap schytal krátkou svižnou berlí přes záda, ani nevěděl jak! A prý i koušou!

Dav

Nenechte se davem nikdy strhnout. I kdyby tisíckrát směřoval k tomu, co si chcete koupit. Nakupující dav je horší než egyptské kobylky. Zůstává za ním pustina a vybílené regály. Když jde dav doprava, zmizte doleva, když jde do elektra, vezměte útokem drogérii. Čert vem fakt, že nevíte, co byste v ní koupili! Hlavně co nejdál!

Parkoviště

Pokud si myslíte, že zaplacením nákupu očistec končí, vězte, že opak je pravdou. Dopravit nákup do vozu bez újmy na zdraví je dobrodružství level Goro bílý pes! Parkoviště obchoďáků jsou plná ženských s rudýma očima, které mají na zadním sedadle dvoje nové boty, super šaty a hlavně nohu na plynu. Pokud chcete dojít v pořádku až k vozu, mějte oči na šťopkách! A to vás pořád ještě čeká cesta zpátky!

Ať tak či tak, udělejte vše proto, abyste nedopadli jako před dvěma lety Číňan Tao Hsiao. Toho nákupní martyrium zlikvidovalo natolik, že jej ukončil skokem přes zábradlí z vrchního patra nákupního centra. Na následky vážných zranění, která pádem utrpěl následně zemřel. Tak hlavně opatrně!

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

16 pravd o chlapech. Souhlasíte s nimi?

7 nejlepších parodií na 50 odstínů šedi