Jak poznat, kdy jí vibrátor vyhodit z okna

Koupit, nebo nekoupit jí k Vánocům super výkonný (a drahý) vibrátor? Nezpůsobíte tím víc škody než užitku? Možné to je. Zjistěte si předem, jestli je užívání šidítek škodlivé!

Vibrátory, dilda a různá další šidítka rozdělil mužský svět na dva tábory. Jeden na gumáky a uměláky nadává, kudy chodí, a říká, že „živej je lepší“, ten druhý z toho nedělá vědu, ba naopak má radost, že skočí do sexshopu a obstará té svojí pochvičce nějakého pomocníka.

(Ti odvážnější, kteří se chtějí pochlubit tím, co mají doma, používání extrémních dild nebo vibrátorů svými milenkami ještě natáčí a nahrávají na web, však víte). Co se týče první skupiny, tak věc je jasná.

Ještě tak trochu středověk

Je v tom trochu vlastního ega a taky strachu, že ta vrnící věc vydrží víc a déle. Anebo že ta teď už rozjetá buchta nebude chtít něco tak malého a nevýkonného jako penis. Tak jak to je? Fakt by se měl člověk bát? A víte vůbec, jak poznat, že ta vaše je na umělákovi závislá?

„Koupil jsem ženě luxusní vibrátor a teď si trhám vlasy. Věčně ho nabíjí, a pořád vyžaduje, abychom ho používali i při sexu, jinak se nafoukne a nic s ní není. Už přemýšlím, že ho vyhodím, protože mi přijde, že už ani ty její orgasmy se mnou nejsou jako dřív,“ stěžuje si Máca. Rada pro něj? Zkus metodu týdenního přídělu, ono se to zlepší.

Aspoň chvilková pauza

Sexuologové se shodují, že jakmile žena objeví rychlejší, pohodlnější a hlavně zaručenější cestu k orgasmu, může se stát trochu línou. Prostě se rozbije. To je, jako když najdete nejlepší dopravní spoj do práce. Taky nebudete jezdit oklikou nebo dvakrát přesedat. Zvolíte přímou cestu a budete odmítat další možnosti. A je to tu.

Obavy některých se naplnily, nicméně hodně záleží na sexuální inteligenci dotyčné. Ta, která to má v hlavě v pořádku, bude brát vibrátor jako masturbační nebo párovou výpomoc. Nic víc.

V opačném případě může nadměrným používáním dojít k dočasnému znecitlivění klitorisu, což je vysvětlení, proč Mácova kvočna má orgasmus radši se silikonovým ptákem. (Navíc pozor, po masturbaci s vibrátorem je jakýkoli sex tak trochu propadák.)

Věc se má tak, že i americká odbornice na sex a vztahy Emily Morse potvrzuje neblahé účinky vibrátorů na ženský mozek a hlavně frndu.

„Nervová zakončení v klitorisu dočasně otupí. Je nutné dělat při používání vibrátoru malé přestávky. Časový odstup klitorisu prospěje, bude laskavější,“ uvádí na svém blogu s tím, že rozhodně pomůcky nehaní – ba naopak. Tahle dáma pouze upozorňuje na možné nebezpečí a extrémní případy.

Za nejdůležitější radu proto považujte tu, že kdykoli vaše kozatka nebude moci bez vibrátoru žít a začne ho stavět na první místo ve svém a vlastně i vašem milostném životě, je nutné zasáhnout a ukázat jí, jak taková věc může skončit na samotce. V případě nouze je aspoň nutné najít dokonalou rovnováhu mezi rukou, jazykem, vibrátorem a penisem. Každý musí dostat svůj příděl a dostat to nejlepší z obou světů! Když ani jedno nezabírá? Jednoduché.

Pokud se vaší pochvičce nebude dařit sladit masturbaci vibrátorem s vašimi požadavky, zavítejte k týpkovi v bílém plášti. Nebo jí ty nápady dostaňte z hlavy sexem.

Víte, že…

Z průzkumu výrobce erotických hraček Fun Factory vzešlo, že ženy nejčastěji zkusí vibrátor v pětadvaceti letech, přičemž třetina žen po dovršení této věkové hranice vlastní aspoň jednu erotickou pomůcku. Mimochodem, vibrace mohou způsobit i smích. Nevěříte? Mrkněte na video!

 A jak se se ženskými vibrátory kamarádíte vy?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak si s ní užit ve druhém kole

Rychlý konec při sexu? Zkuste femorální styk!