Jak ji v létě sbalit beze slov? Taktika, která zabírá!

Jak zmaximalizovat šance a dostat holku na pár gest? Stačí špetka malých detailů a samice budete tohle léto přehrabovat vidlemi! Kdykoli a kdekoli. Tak co, jdete do toho?

Že slova jsou zbytečná, víme vždycky, když mladá plká něco o módních trendech, nákupech, kamarádkách nebo svojí menstruaci. A když žádnou takovou volnočasovou výplň nemáte? Musíte rozhodit sítě a snažit se na nějakém tom letním fesťáku zaujmout to, po čem vaše srdce nebo rozkrok touží.

Fajn je, že se to dá zvládnout i bez zdlouhavých projevů a úlisných řečí. Beztak už dávno nikdo nevěří tomu, že by mohla být krásnější než anděl… Takže, co dělat? Jak se vlastně v létě chovat a získat nejvíc bodů u všech, kdo má prsa? Známá britská sexuoložka Tracey Cox zná recept.

Signály, které ji dostanou

Když už ni zíráte a snažíte se dostat do jejího osobního pole, pomáhejte si gesty rukou. Ty pozitivně působí na vyjadřování a vysvětlování, mohou mnoho věcí naznačit, upevnit nebo naopak vyvrátit. Ruce v pohybu na opačné pohlaví působí vstřícně, komunikativně a přátelsky. Nebojte se je použít, akorát pozor na to, abyste se nedotýkali těch nesprávných věcí!

Jak skrýt nervozitu?

Podle zmíněné sexuoložky zapínání a rozepínání knoflíků, nebo jakékoli jiné ošmatlávání čehosi, co vám přijde pod ruku, působí zmateně a je typickou náhražkovou činností, bezcílným a mechanickým úkonem, kterým se lidé zabývají, když jsou ve stresu.

Do této kategorie patří i kousání nehtů. To, že to udělal Ronaldo, když chtěl sbalit hostesku od Audi, nic neznamená. Vidíte snad na videu, že by z toho byla odvařená?

https://youtu.be/rnv2G2oG-2g

Fakt to nepůsobí dobře, tak se tomu před každou prsatou kočičkou snažte vyhnout. A dejte si majzla i na všechno, co s vámi cloumá od pasu dolů.

Vrtění a škubání koleny a nohama, překřižování nohou a pohupování jedním chodidlem… Ne, na tohle neulovíte žádnou. Jsou to signály, které si každá vyloží špatně, protože vypovídají o vaší touze prchnout z bojiště. Nikdo neříká, že musíte paralyzovaně stát a nechat ostatní, aby si vás dobírali pro zkoprnělost, ale všeho moc škodí.

Vyrobeno na Marsu

Sedíte-li někde na baru, mějte nohy od sebe. „Netiskněte kolena k sobě a nepřehazujte nohu přes nohu, nebo budete působit afektovaně a zženštěle,“ dál radí Tracey Cox v jedné ze svých návodných publikací.

Prostě se jen rozhlížejte po místnosti nebo okolí a dívejte se do očí těm, kdo vás zajímají. Přidejte úsměv a víc netřeba. V ženách vzbudíte zájem, takže se za pár vteřin podívají vaším směrem znovu. A znovu. Pokud nezkazíte nic z předchozího seznamu, budete mít rybku na háčku. Pro jistotu si to ještě ověřte malým testem.

Kontrola spojení

  • Nespustí oči z vašich úst.
  • Lehce si hladí vnější stranu stehna.
  • Prohlíží si váš zadek.
  • Pozdvihne obočí nebo ramena.
  • Nechá sklouznout ramínko šatů.
  • Opakovaně vrhá letmé pohledy.
  • Při pohledu na vás pohazuje vlasy.
  • Ukazuje zápěstí.
  • Olízne si rty, načechrá vlasy nebo se jinak upraví.
  • Široce se usmívá.
  • Hraje si s oblečením.
  • Šeptá a naklání se k vám.
  • Hladí se na krku.

První osobní kontakt

Přišla chvíle, kdy si zíráte do očí ze vzdálenosti pár centimetrů? Tak pamatujte na to, že nepomůže osahávání na místech, na kterých vaše ruce nemají co dělat. Jasně, je to taktika Justina Biebera, což je patrné z následujícího videa, ale to, že ho nemáme rádi, jsme si snad už vysvětlili, ne?

https://youtu.be/8bxu6biFxU0

Tak hodně štěstí!

A jak na hlavně na co balíte vy?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak přímo na ulici sbalit fešnou kost? Takhle!

Jak zaručeně nesbalíte holku na sociálních sítích