Jak ji přivést k orgasmu do 15 minut? Učte se…

Jak to udělat, aby „tvoje milá vrněla“ za méně než 15 minut? Neohlížej se napravo ani nalevo a jdi na jistotu. Takhle se na ten její orgasmus musí!

Vědci z pověstného a nevídanými zjištěními opředeného Kinseyho institutu zjistili, že některé ženy mohou mít orgasmus nejdříve po 10 až 20 minutách sexu, přičemž penetrace (rozuměj smočení) je nejméně pravděpodobným způsobem, který už žen navodí vyvrcholení.

To proto, že ve většině pozic se penis nedotýká klitorisu, tedy malého hráškovitého orgánu, který se skrývá pod kožním záhybem mezi stydkými pysky, nad vstupem do vaginy. Co s tím? Nejlepší technikou se proto logicky jeví orální sex, ale ten samospasný rozhodně není. Takže, jak si vypomoct?

Zahřátí: Něco jako předkrm neboli to nejdůležitější

Někteří odborníci na sexualitu radí udělat to svojí holce po hodině jógy nebo posilování, neboť cviky na břicho zároveň stimulují i nerv procházející do její pánve. Borci z univerzity ve Florencii se zase přimlouvají za skleničku červeného těsně „před“. Po ní jsou prý milenky víc vzrušené. Až zkusíte, dejte vědět.

Skvělých výsledků dosahuje i líbání v délce alespoň tří minut. Výsledky studie Lafayette College potvrdily, že polibky snižují hladinu stresového hormonu kortizolu, který urychluje proces vzrušení a uvolnění.

Zajímavé je, že vědátoři doporučují, aby u toho žena měla hlavu na pravou stranu, čímž prý efektivněji dojde k zaplavení jejího organismu oxytocinem, jež buduje důvěru a povzbuzuje k akci.

Jako velmi efektivní se zároveň jeví i polibek na krk, který si z ankety, které se zúčastnilo 50 tisíc šťáv, vybralo celých 96 % žen. No, všechno to vypadá jako perfektní zahřátí do 15 minut.

Ovšem jestli si to přece jen chcete ještě víc pojistit, chvalte její tělo, škádlete ji holýma rukama, hlaďte přes látku a zaměřte se spíš na budování očekávání – ne přímou stimulaci. Ve snaze vám pomohou i lubrikační gely. Stylově si právě teď vyberte ty, co svojí vůní připomínají léto – kiwi, Piňa Colada, tropické ovoce a hlavně jahoda, která podle jedné americké asociace probouzí ženské smysly… A co dál?

Jen pár minut na rozkoš

Nechte ji pokrčit nohy, genitálie jsou tak snadněji přístupné díky lehkému zhoupnutí pánve vzhůru. Dobrý je i polštář pod zadečkem.

V tuhle chvíli musíte zhodnotit, jestli na to půjdete prsty, jazykem, penisem či nějakou kombinací. Rozsáhlé ankety apelují na to, že ženy mají nejradši vítězné véčko, tedy dva prsty vevnitř. Tohle je pro ně počet tak akorát.

Pokud zvolíte prsty, tak provádějte malé krouživé pohyby uvnitř vagíny. Věnujte pozornost vnější třetině vaginální kanálu, kde je šance, že se podaří nahmatat bod G. Všímejte si, jak dotyčná reaguje a buď zůstaňte u masturbace, nebo přejděte k jiné taktice. Záleží na rozpoložení a individuálních potřebách – rady existují každopádně pro všechny případy. Jestli jste si jistí, že brabec uvnitř pomůže, směle do toho…

Vhodné polohy pro dosažení orgasmu co nejdřív

  • Ona nahoře: Máte obě ruce volné, můžete partnerku dráždit. Dochází k současné stimulaci pochvy a klitorisu.
  • Zezadu: Tento orgasmus bývá pro ženy velmi intenzivní, protože stimuluje hodně citlivou část klína. Máte volné ruce, hlaďte prsa nebo zlobte poštěváček.
  • Bok po boku: Pokud si milenka navede penis tak na příslušné místo (našikmo od vás), není co řešit. Drážděte poštěváček a masturbací jí přiveďte k orgasmu.
  • Misionář – ovšem s metodou CAT: Nejde o klasické přírazy, ale o práci s tlakem. Namísto zrychlení pohybů, jak tomu bývá zvykem, metoda CAT pracuje s udržováním stále stejného, vyrovnaného rytmu. Žádné zrychlování, žádné zpomalování. Ovšem v tomto případě to chce trénink a hlavně souhru.

Udržujte tempo a tlak.

Rejdění jazykem

Je chlebárna a orální umění vaší zbraní? Vytáhněte kapuci klitorisu, lízejte ze strany na stranu přes její základnu, těsně nad klitorisem. Pak na to jděte nahoru a dolů. Má vaše partnerka při orgasmu ráda něco vevnitř? Zeptejte se. Současně s genitální stimulací cucejte, laskejte a natahujte i bradavky.

Zkuste, zda ta vaše dává přednost orálnímu sexu plochou nebo i spodní stranou jazyka – nikoli špičkou.

Jakmile je dostatečně vzrušená, můžete si trochu pomoct. Přiložte jí špičku jazyka na bříško nebo bok poštěváčku a z druhé strany přibližte k jazyku hlavici malého vibrátoru.

TIP: Pro stimulaci klitorisu existují buď přikládací hračky, tvarem připomínající oblázek, které ideálně padnou do dlaně. Druhou variantou jsou klasické vibrátory na klitoris. Partnerka vaši nápaditost zaručeně ocení.

Můžete i změnit polohu. Nechte milenku, aby si skoro až klekla na váš obličej. Její klín se dokonale roztáhne a bude přístupnější pro pokusy všeho druhu a vás navíc nebude bolet za krkem.

Opět a ve všech situacích udržujte tempo a tlak. Na různé kombinace prstů a jazyka se průběžně ptejte. A hlavně buďte šťastní, že máte tu buchtu mezi pysky!

A jak jí to děláte vy?

Autor: John McClane

Mohlo by vás zajímat:

Co ženy prožívají při pohledu na vizuální pornografii?

Chce mít neuvěřitelný orgasmus? Drážděte její děložní čípek!