Jak ji naučit, aby před vámi masturbovala?

Ta největší smůla, která vám drásá nervy? Názor vaší holky, že masturbace je osamělá aktivita, se kterou vy nemáte vůbec nic společného. To jsou kecy, co? Trochu si ji převychovejte, ať je povolnější. Jak? Takhle!

Podle statistik masturbuje jednou a vícekrát denně 1 % roštěnek. Téměř každý den to jsou 4 %, až čtyřikrát do týdne 25 %, třikrát do měsíce 23 % a méně než jednou za měsíc 47 %. Jenže téměř všechno je to o samotě – ke škodě všech partnerů, kteří by se na to rádi dívali.

Vždyť všichni víme, že už jen myšlenka na onanující milenku nám působí erekci. Co s tím? Jak tu svoji přesvědčit, aby si dráždila bradavky a roztahovala pysky tak, jako by v místnosti nikdo nebyl? Takhle se překonávají počáteční rozpaky a nejistota!

Mazlení a příprava prostředí

Manuál na ženský existuje. Sestavil ho britský evoluční psycholog Glenn Wilson, který díky vlastní praxi ví, že některé roštěnky je obtížné dostatečně uvolnit k tomu, aby sahaly samy na sebe, popřípadě i dosáhly orgasmu v přítomnosti někoho, kdo na to léta čeká.

Nejdříve je třeba naaranžovat prostředí, tedy ujistit se, že zvolená místnost umožní naprosté soukromí a uvolnění a že je v ní příjemně. Dejte si předem třeba i malý drink, ale jen jeden, pokud máte vyzkoušeno, že se ta vaše klisnička uvolní. Pusťte hudbu, naladí ji. Nebo se společně vykoupejte, navzájem si proveďte masáž… (No co, nic nepadá z nebe samo.)

Udělejte prostě cokoli nenásilného a příjemného, o čemž si myslíte, že ji dostane do koketní a později i víc kurvičkovský nálady. A teď naprosto klíčový bod!

Nechte žárovku vychladnout. Vyplatí se to!

Ztlumte nebo zhasněte světlo a oba si střídavě říkejte, co vám dělá nejvíce dobře. Během toho nezapomínejte na doteky a mazlení, na to ženský slyší! Potom požádejte partnerku, aby začala onanovat, přičemž se jí nepřestávejte dotýkat. Hýčkejte ji. Světla jsou pořád zhasnutá.

Nechte ji, ať si dělá, co chce, jak chce a kdy chce. Získáte u ní důvěru. Jo a chvíli vydržte, nebuďte zbrklí, napoprvé tenhle manuál berte spíš jako takový předkolo zajímavý sezóny.

To nejlepší až příště

Polehounku, až při druhém nebo dalším setkání – a tehdy, cítí-li se žena dostatečně uvolněná – můžete postupně rozsvěcovat světlo, podle toho, jak se žena vzrušuje a přestává vnímat své okolí. Pozorně pak sledujte, co ta nezbeda dělá.

Škola života z první řady

Měli byste si všimnout polohy těla, co vyvádí s rukama, kterých míst se dotýká, když se dráždí v pochvě nebo na poštěváčku, způsobu, velikosti a síly stisku při pohybech rukou, vkládání prstů do pochvy (a jejich počet), vzdychání, sténání, přesná činnost v okamžiku vyvrcholení.

Tahle zkušenost nejen, že vám přivodí erekci jako blázen, ale zároveň z ní můžete těžit do aleluja. Budete totiž mít mustr na to, jak svojí holce udělat zatraceně dobře – a po jejím. Co pak, až mladá skončí a naposledy slastně vydechne?

Hlavně se nechovat jako samolibej kretén!

Pokračujte v mazlení a promluvte si o tom, co tato zkušenost oběma přinesla. Byla pro vás radostná i prospěšná zároveň? To, že projevíte zájem o její pocity, z vás udělá všímavého a empatického milence plného porozumění, kterému přece nejde jen o to jedno: dívat se, užít si a zamávat na rozloučenou. Až teď si ho můžete sám vyhonit, nebo o to s úsměvem na rtech požádat právě ji. A čím dalším můžete při tom svém přemlouvání operovat? Věcnými argumenty!

Miláčku, ale ty si dost pomůžeš…

I když studie z Lékařské univerzity ve Springfieldu poukázala na to, že pohlavní styk má mnohem lepší benefity pro lidské zdraví, i tak se o masturbaci říká, že snižuje pravděpodobnost rakoviny děložního čípku i zánětu močových cest.

Ve spojitosti s ní se taky mluví o prevenci cukrovky druhého typu. Dál je ve hře umírnění nespavosti, zlepšení imunity díky hormonu kortizolu, snížení krevního tlaku a zvýšení sebevědomí. Pokud k tomu přidáte i nějakou tu malou kosmetickou lež (třeba zlepšení pleti), dost si zvýšíte šance na pěknej večer.

A jak na to přemlouvání jdete vy? Pokud máte tip, sem s ním!

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Mají vůbec ženy orgasmus? Pravda děsí!

Když ženská nechce a nepotřebuje sex. Co s ní?