Jak dostat MILFku do postele? Tohle zabere!

Je sexy, zkušená, horká, lačná a umí to jako žádná jiná! Řeč je o MILFce, zkušené samici, která ví, jak chutná kvalitní sex a kterou můžeš mít, když víš, jak na to. Tohle bude fungovat!

Kdo jsou MILFky?

Než se pustíte do akce, měli byste vědět, kdo je vaším protivníkem. MILFky jsou atraktivní ženy v produktivním věku mezi 30 a 50 lety. Zkratka MILF přesně znamenáMother I’d like to fuck“. V přímém překladu do češtiny to zní jako „Máma, co bych píchal.“ -zkratka MCBP. Termín MILF je známý z amerického filmu Prci, prci, prcičky, kde MILFku představovala Stifflerova máma. Nikdo nečekal, jak se tenhle pojem ujme.

Než ochutnáte její klín

Než dojde na nejlepší a podaří se vám úspěšně spočinout v MILFčím klíně, je třeba si dobře nacvičit sváděcí strategie. Šanci uspět mají mladí, dobře rostlí a upravení samečci. Tarzan je sice sexy, ale jen ve filmu a v podání Christophera Lamberta. MILFka navíc nepotřebuje dítě, které bude učit, jak si hrát s jejím tělem, a i když touží po mladém zajíčkovi, neobratný student, co neví, k čemu ho má, nemá právo ani „zavázat jí střevíček“. Kromě jistého kroku je třeba nasadit také neodolatelný úsměv Brandona Walsche a upřený pohled Sandokana. Je jasné, že pouze čisté oblečení a vhodně vybraná vůně vás rozhodně nespasí.

Nesedne si hned na prdel

Získat MILFku je jako naučit se na harfu. Chvilku to chce ladit, zjisti správnou strunu a kde se mačká, a pak na ni mistrně zadrnkat. Odmění se vám neuvěřitelným sexuálním dobrodružstvím, na které budete dlouho vzpomínat. Při rituálu svádění budete potřebovat namíchat neodolatelný koktejl plný zaručených ingrediencí jako je vtip, inteligence a sebejistota. Milfka se hned neposadí na zadek, když ji pozvete na skleničku s vidinou pěkného večera. Potřebuje přesvědčit o tom, že jste z té kategorie mužů, o které by měla stát. V neposlední řadě si zapamatujte: Nikdy nesmí pocítit, že je pro vás příliš stará. Než si za ní půjde popovídat, dejte si na své tělo pár kapek feromonů. Upoutáte tak její pozornost, zvýšíte svoji přitažlivost, sexappel a charisma.. Svádění t

TIP: Pokud by se vám hodila další inspirace, přečtěte si článek s pár reálnými příhodami, jak lze dostat zralé ženy do postele. V článku je i několik zajímavých statistik a 5 konkrétních důvodů, proč do toho jít.

Ještě před akcí

I když už se s ní vidíte v milostném obětí, udělejte si čas na předehru. Myšleno i tu psychickou. Dopřejte jí, aby si myslela, že vám nejde jen o to, jak se dostat mezi její stehna nebo kozičky. Chovejte se jako gentlemani, to ocení každá žena. Ale nic nepřehánějte. Jejímu uchu by mohlo lahodit uznání, že je schopná a že všechno dobře zvládne. Vyčkejte si, až vystrčí drápky a zaútočí jako šelma. MILFKy si vezmou vždycky, co chtějí. Vaší starostí proto je docílit toho, aby lačně chtěla právě vás. Z řeči se dá dobře vysledovat, po čem touží, co si přeje, co potřebuje. I když jsou samostatné, vždycky jim udělá radost gantlemanské gesto, kterým naznačíte, že víte, že by to zvládla hravě, ale chcete jí odlehčit od všedních starostí.

Jestli dostanete MILFKu do postele, bude to dvojité vítězství. V čem spočívá, to zjistíte, až se to stane. Jestli si to ale budete chtít zopakovat, neváhejte ani minutu. Nerozhodní střelci nebo týdenní spáči MILFKy rozhodně nevytrhnou. A jestli nepatříte k sexuchtivcům, tak raději ihned přesedlejte na začínající osmnáctky. Těm určitě tempem stačíte!

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Poševní sekrety. Víte, co lížete?

Oslovili jsme ženy, abychom zjistili, co v posteli nenávidí. Co určitě nedělat?