Jak docílit toho, aby byla maximálně chtivá? Pouhý dotek nestačí. Zkuste ty nejosvědčenější metody!

Postarat se o to, aby byla nadržená, může být překvapivě snadné. Zatímco existuje mnoho různých variant, které můžete použít, v podstatě jsou jen tři hlavní oblasti, na které byste se měli zaměřit. Tedy pokud chcete, aby z vás strhala oblečení.

Být tak v kurzu, aby po vás šílela, nebo minimálně dávala najevo, že jsou její vrátka do ložnice otevřená? To je sen každého! Je to nedosažitelné? Pokud takticky vytvoříte intenzivní sexuální napětí, tak vám milenka skočí do náruče sama a dobrovolně. Co tedy můžete ve třech krocích podniknout?

1. Pouštění brzdy

Když máte nohu na brzdě, auto stojí, jasně. Jakmile brzdu pouštíte, auto, které stojí na vrcholku kopce, se rozjíždí. Podobně to funguje i u milostného života. V případě, že z milenky nesundáte stres, úzkost nebo únavu, tedy záležitosti, které ovlivňují její sexualitu, nepohnete se dál. Ostatně, ženská nadrženost je nejvíc o psychice.

Ne nadarmo sexuologové podotýkají, že mnoho mužů ignoruje tyhle „brzdy“, a je zmateno, proč jejich stresovaná partnerka, která se stará o dvě malé děti a ještě k tomu chodí do práce, nemá o sex zájem tak, jako dřív. Pochopte, že zatímco nám chlapům stačí, kdy něco vidíme, slyšíme, nebo o tom jen přemýšlíme, ženy občas potřebují víc, potřebují péči. Takže, co dělat?

A. Nechte ji, aby se cítila žádoucí a sexy

To, že ženě dáte najevo, jak moc po ní toužíte, patří k nejsilnějším zbraním. Myslete však na to, že pokud do lichocení nedáte upřímnost, kouzlo se mine účinkem. Abyste nešlápli vedle, začněte pozitivně komentovat co, na čem jí aktuálně hodně záleží, ať už je to dřina v posilovně (zlato, už jsou vidět výsledky), nebo nějaký pracovní úspěch (ta tvoje metoda mi fakt přijde sexy!). Máte-li chvilku navíc, půdu pro vášnivý sex si zajistěte ideálně pár dní před plánovanou akcí, a pošlete jí kytky do práce, nebo připravte nějaký malý dárek. Ujistěte se ale, že to moc nepřeháníte. Žádná okatá gesta.

TIP: Pomoci mohou také afrodiziaka pro ženy – rozpustné šumivé nápoje, elixíry, tablety, stimulační gely, španělské mušky či dámské afrodisiakální parfémy.

B. Přiložte ruku k dílu

Když už máte připravenou půdu, nabídněte se, že jí s něčím pomůžete, aby si mohla odpočinout. Méně úkolů pro ni rovná se více času pro vás oba. Zkrátka a dobře, nasaďte taktiku nazvanou „princezna“. Pečujte, pečujte a pečujte. Pokud k tomu všemu přidáte i překvapivý výlet na místo, které vždycky chtěla vidět, nebo objednáte stůl v příšerně drahé restauraci, dokážete, jak moc vám na ni záleží.

C. Buďte jako dřív

Když vás poznala, pravděpodobně se nezamilovala do pivního břicha, nevábného dechu a ošuntělého oblečení. Dejte se do gala a připomeňte jí staré dobré časy, kdy váš život neřídila hypotéka ani děti. Zkuste taky trochu cvičit nebo o sebe jinak pečovat. Partnerku povzbudí, když na vás bude moci být hrdá! No a pak už se zaměřte na dotek.

D. Užívejte si fyzický kontakt

Když jste na veřejnosti, položte jí ruku na spodní část zad nebo kolem ramen. Při dívání se na televizi ji hlaďte po noze, v mezičase laškovně chytejte za pas. Je důležité dělat to častěji, a během normálního pracovního týdne. Proč? V případě, že tohle podstupujete, jen když chcete sex, partnerka se cítí jako sexuální objekt. Říká si, že se jí dotýkáte z vypočítavosti. Jakmile pochopí, že její přítomnost vítáte i jinak a jindy, pookřeje.

2. Zařazování rychlosti

Jakmile se už v běžném životě smekáte a soustředíte se na „odbrzďování“, nebojte se po pár hezkých dnech snažení zařadit jedničku! Ostatně, budování očekávání je základním kamenem vytváření sexuálního napětí. Zavolejte jí během dne, jen tak, a řekněte, že se jí nemůžete nabažit. Do esemesky se svěřte s tím, co si právě představujete, v restauraci jí pošeptejte, že máte chuť strhat z ní šaty. Bude-li ta vaše již odbrzděná, je úspěch zaručen. No a poslední věc, která vám pomůže? Tady je!

3. Dupnutí na plyn

Zaměřte se na specifické „ladící“ technicky, které jí udělají dobře. Vyzkoušejte například smyslnou masáž celého těla, která uvolňuje poslední zbytky napětí a zároveň odstraňuje z tkání toxiny. Na nějaké postupy si nehrajte, prostě jen nakápněte do dlaní masážní olej a jděte na to přes lehký tlak špičkami prstů. Mimochodem, mezi druhým a třetím bederním obratlem se nachází bod, jehož stimulace zvyšuje vitalitu a libido. Teď už by v tom byl čert, aby její nadrženost nedosáhla vrcholu!

A jak to máte vy? Je vaše partnerka nadržená sama o sobě, nebo ji k sexu spíš musíte přemlouvat?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Připadá vám, že si všichni kolem užívají víc, než vy? Sexuální život vašich sousedů je nejspíš právě tak špatný, jako ten váš!

Velké zadky jsou v kurzu! Proč se nám líbí oblá pozadí a jak moc nás ovlivňují celebrity? XXL půlky mají svůj význam už od pravěku!