Internet je plný potencionálních partnerek. Jak si po netu najít ideální ženu?

Už dlouho se to ví, ale nikdo to nechce přiznat – nejlepší nápad, jak si najít ženskou, je pomocí internetu. Hledáte někoho, s kým byste si založili společné hnízdo, nebo jen rychlovku na jednu noc?

rande

Běžte na internet – poradíme vám, které stránky  navštívit, a váš lov bude úspěšný.

Proč je internet super?

Když pomineme omezenou možnost najít si fajn ženskou v dnešní době, kdy virus číhá za každým rohem, a musíme stále dodržovat různá opatření omezující náš pohyb, vyjde nám z toho jasný vítěz – lovit je dnes nejlepší na internetu. Příjemná komunikace s dámským protějškem vám nejen zlepší den, ale díky uvolňování hormonů štěstí se vám zlepší i imunita, a to se prostě vyplatí!

Telefon máme u sebe stále, takže hurá do toho! Poradíme vám, kde lovit v případě, že jste samec toužící po klidné a spokojené náruči partnerky. Nebo se cítíte jako nenažraný lev a stačila by vám nějaká rychlovka? Jdeme do toho!

seznamování
TDá se na internetu najít láska? Samozřejmě že dá. (zdroj foto: pixabay.com)

Toužím po partnerce. Pomůže internet

Sex je sice super věc, ale hledáte někoho, kdo by s vámi zůstal i na snídani? V tom případě se rozhodně nenechte napálit a zapomeňte na appky vedoucí k rychlému sexu. Váš přístup musí být sofistikovanější, abyste nalezli právě to, po čem toužíte.

Jednou z možností, kde nalézt partnerku jsou seznamky, se kterými jako by se roztrhl pytel. Za mírný poplatek se probíráte tunami vhodných partnerek a snažíte se najít něco, co vás spojuje. Jasně, jde to, a mnoha lidem to takto klapne a skutečně naleznou partnerku pro život. Ale mnohem jednodušší varianta je například toto: najděte si ženu přesně tam, kde byste ji potkali i v reálném životě. Máte rádi heavy metal? Facebookové skupiny fanoušků jsou vám otevřené! A začít si v soukromé zprávě psát s nějakou fešandou, která má stejnou zálibu jako vy, to je k nezaplacení!

internet
Láska na celý život, nebo samice na jednu noc? Všechny čekají na internetu!

Vyberte tu správnou facebookovou skupinu

Patříte mezi fanoušky cestování? Co takhle skupina na Facebooku s názvem Cestovatelská seznamka? Každý den se tam objevuje někdo, kdo na pár vět shrne svou životní cestu, přidá pár fotek z cest, a napíše, jak by si představoval svůj protějšek. A když to neklapne, alespoň máte s kým vyjet na vodu nebo na expedici na hory. Poznáte nové lidi a zážitky. A díky tomu je internet fakt supr.

Jste fanda do motorek? Skupina „motorkáři“ na Facebooku je vám k službám. Nejen, že se tam lidé scházejí, aby domluvili společné akce, nebo se poradili ohledně oprav svých jednostopých miláčků, ale tento super prostor slouží i k tomu, abyste tam nalezli tu pravou. Budou jí vlasy vlát při společné projížďce krajinou se zapadajícím sluncem?

To záleží jen na vaší iniciativě. Můžete si dát rovnou inzerát nenásilným stylem – hodit fotku s mašinou a připsat pár slov o tom, kde byste se mohli potkat na projížďce. Společné zájmy jsou pro vztah nutností, proto hledejte ideální madam právě tam.

pár
Při seznamování vsaďte na společné zájmy a koníčky. (zdroj foto: pixabay.com)

Vsaďte na své koníčky

A takto bychom mohli pokračovat do nekonečna. Rozhodně lepší než probírat se seznamem krásek, se kterými máte pramálo společného, je si najít svou krevní skupinu. Šachisté, blázni do fitka, jogíni, příznivci alternativní medicíny a bylinek, zastánci práv zvířat, milovníci počítačových her, nebo prostě fanoušci čehokoliv – vyhledejte si svou paní snů na netu! Prostoru máte nekonečně mnoho. Jedééém na to!

Jsem nenažraný lev a chci rychlovku

I pro tato žravá zvířata má internet dostatek potravy v podobě podobně nenasytných lvic. A většinu z nich naleznete na netu, to nám věřte. Jak si svou „oběť“ obstarat? Pomůže appka Tinder. Funguje jednoduše a spolehlivě. Buď se vám protějšek líbí, nebo ne. Setkání může proběhnout klidně za pár chvil. Samozřejmě víme, že Tinder byl původně vytvořen jako aplikace usnadňující seznámení a navázání nových vztahů, bla bla bla. Prostě chcete sex? Jedině Tinder!

internet
Tinder je v současnosti nejpoužívanější aplikací pro on-line seznámení,.

Víme také o existenci seznamu dam, které se nechtěně ocitly na nechvalně známé stránce „pražské nebo plzeňské roztahovačky“, ale tyto dámy již jistě nebudou mít zájem o to, aby je někdo další kontaktoval.

Najít si ženu na internetu je snadné. Stačí vědět, co chcete. Rychlý sex a nic víc? Nebo vztah, který bude all inclusive? Výběr je na vás. Dostaňte to, co chcete.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Tohle rande se prostě nepovedlo. Prozradíme vám, proč tentokrát seznamka selhala a čeho se příště vyvarovat

Manuál komunikace na seznamkách. Nedělejte tyhle chyby!