HORKÁ ZPRÁVA: Konec nahýck fotek v Playboy! Svět se mění!

S nahotou je v Playboy konec! Tuhle zdrcující zprávu oznámil před dvěma dny americký deník The New york Times. Obsah, na kterém tenhle proslulý časopis stavěl už neuvěřitelných 62 let, se mění. Co je důvodem a co můžeme od Playboye čekat do budoucna?

Playboy končí s nahotou

Časopis Playboy je časopisem, který jednoznačně změnil pohled západní společnosti na sex a erotiku. Po dlouhé generace mohli dospívající mladíci studovat krásu nahého ženského těla, přesněji řečeno ukájet se nad nahatými fotkami ve svých pokojích, právě díky tomuhle časopisu, kterej štípnuli tátovi tajně ze šuplíku se spodním prádlem a ponožkama. Playboy byl tak prvním mainstreamových magazínem, který byl nazván literárním časopisem určeným k masturbaci. Teď je ale všechno jinak. Svět bude jiný, svět je jiný. To si asi uvědomili tvůrci pánského magazínu, než udělali tohle zásadní rozhodnutí. Po neuvěřitelných 62 letech přestanou publikovat fotky nahých frajerek.

Nahota se pohřbila už minulý měsíc

Jak uvádí americký časopis, o všem bylo rozhodnuto už minulý měsíc na setkání zakladatele Playboye Hugha Hefnera a šéfa obsahu Coryho Jonese. Podle nich je éra tištěné erotiky u konce. Důvodem je snadná dostupnost erotiky na internetu. Čeká nás tedy v budoucno úplně nový layout, a to už příští rok v březnu. Bude jednoznačně elegantnější, a to i co se obsahu týče. Samozřejmě, že časopis na erotiku nezanevře úplně a bude se jí nadále v článcích věnovat a podle potvrzených zpráv nezmizí ani žhavé ženy. Jen už nebudou nahaté.

„Bitva byla vybojována a vyhrána. Nyní jste jen jeden klik od zobrazení jakéhokoliv představitelného sexuálního aktu, a to zadarmo,“ řekl The New York Times ředitel Playboye Scott Flanders. Do budoucna bude časopis cílit na mladší a bohatší vrstvu (ze 47 let klesla cílovka na 30 let, což je zajímavější pro inzerenty), ale stále to budou muži. Uff, to se nám ulevilo. A texty opět budou prý stát za to! Vrátí se také vynikající autoři a jejich proslulá kvalita práce. Pro Playboy psali například Norman Mailer, Vladimir Nabokov nebo mediální teoretik Marshall McLuhan. Tohle platilo v devadesátkách i v Česku.

Postupný přerod začal už loni

Někteří tvrdí, že časopis si svůj ortel podepsal už v době, kdy začal zveřejňovat nahé celebrity. Jiní tohle zpochybňují. Každopádně změny byly třeba. A ty už před rokem také přišly, v on-linové verzi magazínu. Fotky nahotin se umírnily, což mělo za následek příbytek unikátních čtenářů. Všichni začali věřit, že je to dobrá cesta i z hlediska obchodu. Znamená to, že končí éra časopisů s porno obsahem? No to ještě ukáže budoucnost. Teď je ale jasné, že kvalitní obsah bude mít přednost před vším. No my to naštěstí víme dávno… přesto vás o porci žhavých čičinek rozhodně ochudit nechceme. Už proto, že nejsme tištěnej magazín, ale on-linovej. 🙂 Z tohohle důvodu pro vás připravujeme novou speciální sekci 18+, kde si je užijete do sytosti. Teda pokud budete chtít.

Zajímavost: Věděli jste, že do časopisu přispívali takoví velikáni jako John Updike, Jack Kerouac, Ray Bradbury a Joseph Heller a byly v něm rozhovory s Jimmym Carterem, Fidelem Castrem, Malcolmem X, Muhammadem Ali, Milesem Davisem, Frankem Sinatrou nebo Bobem Dylenem?

Tak co, budou vám v Playboy nahotiny chybět nebo ne?

Autor: Ed

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Mikrotransakce: pohroma pro hráče, požehnání pro vývojáře

Nejlepší kasína on-line. Kde hrají fér?