Horká zábava na září. Masáž stydkých pysků!

Říká se jim závojíčky a milují, když se roztáhnou a promnou! Nevíte, co s načatým večerem? Tak se pusťte do erotické masáže stydkých pysků!

Je září. Ženským začíná být zima. Jasně, zahřát se dají čajem nebo panákem, ale v podstatě právě tohle jsou dvě poslední možnosti. Způsob, jak v nich rozproudit krev na maximum, se alkoholu nebo kamen vůbec netýká. Místo hledání zapalovače tak zaměřte svoji pozornost na ženský klín.

Masáž, jakou vás naučíme, si zamiluje devět milenek z deseti. (Ta jedna má pod šminkama a kalhotkama penis.)

2 x 2. Nejlepší počty!

Nejdřív trochu té teorie. (Bez poznámek, prosím. Ne, že by někdo chtěl zpochybňovat vaše znalosti anatomie, ale víte, jak to pak je.) Ženské vnější pohlavní ústrojí je kromě jiného tvořeno dvěma páry stydkých pysků. Ty větší a nápadnější (labia maiora) tvoří vnější záhyby kolem vulvy.

Jejich tenčí a jemnější sourozenci (labia minora) se nahoře spojují a vytvářejí kožní řadu poštěváčku. Větší důležitost se nepřikládá žádnému z nich. Prostě tu jsou a chtějí se dostat do vašich rukou. Takže, co s nimi?

Krátká, ale efektní šou

Položte si ji na záda a pokrčte jí nohy. Není na škodu, když pod její pánev vsunete nějaký polštář. Ten rozkrok vyloženě nastaví do té správné vyvýšené polohy. (Skvěle to jde i tak, že ona sedí na křesle a vy klečíte obličejem u zdroje.) Jestli se ta vaše tváří jako ledová královna, lze masáž zahájit celkem nenápadně. Tip ve videu…

https://youtu.be/zKmipra6iKM

Na sucho to nejde

V rukách si promněte dostatek lubrikačního oleje ideálně třeba s vůní čokolády, který potěší všechny smysly (prsty nevyjímaje) a začněte se věnovat velkým stydkým pyskům. Jeden z nich, na pořadí nezáleží, sevřete mezi palec a ukazováček v místech, kde se napojuje na zbytek těla.

Pak svoje prsy posunujte vzhůru. Hezky jemně a plynule klouzejte jako po mokré dálnici. Můžete dojet na konec cesty, vrátit se po ose, nebo zase začít odzdola. Jak je libo.

Vulva přijde k tobě, hochu

Tento postup dělejte tak dlouho (ovšem aspoň 10-15 minut), dokud z milenky nedostanete jakýkoli náznak pozitivní zpětné vazby. Samozřejmě myslete na to, že pysky jsou vždy dva. Čeká vás tedy masáž od jedné do čtyř. Postup by se totiž měl opakovat i na malých pyscích. A co pak, když kočka vrní a vy víte, že se jí masáž líbí?

Jako hrátky jako se žvejkou

Za ty roztomilé závojíčky tahejte, rozevírejte je a vsunujte špičku prstů pod jejich záhyby. V některých chvílích se jen tak ledabyle dotkněte vstupu do pochvy, ale ten si nechte buď na jindy, nebo na později. Při masáži pysků není na hlavním programu dne. A další tipy?

Kdo se může přidat?

„Přítel si jednoho večera dal záležet a předvedl mi, co se naučil v nějaké knížce. Mnul mi poštěváček tak, že si jeho špičku sevřel mezi dva nasliněné prsty a jemně s ním válel, nebo jak to mám říct, a to ze strany na stranu,“ popisují jistá Marci, která tenhle fígl brala jako zpestření mezi „jednotlivými vstupy“.

Nejdřív totiž péči dostaly její velké pysky, pak poštěváček a nakonec i ty malé potvůrky. „Je fajn, když narazíte na někoho, kdo si s vašimi závojíčky trochu vyhraje ještě před tím, než začne olizovat nebo zasouvat,“ světsky dodává Marci. Berte to jako návod, jak v pár hmatech připravit svoji holku na cokoli…

Tak co, masírujete?

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Roztančené prsty v ženském klíně

8 největších sexuálních anomálií