Hledáte inspiraci na vánoční dárek? Ženě zaručeně udělá radost originální šperk! Třeba ten andělský

Hledáte inspiraci, co koupit své drahé polovičce? Jen se zamyslete. Co udělá ženě zaručeně radost? Květiny a dál? Jasně, jsou to šperky. Ideálně takové, které jen dotvoří celkový dojem, nikoho nedráždí na první pohled a jsou jedinečné. Stejně jako ženy. Dvě stejné nenajdete.

Šperky Engelsrufer

Buďte originální a darujte ženě jedinečný šperk, který žádná jiná mít nebude. Za prvé jí ho věnujete vy z lásky, za druhé – ručně vyráběné šperky nejsou nikdy zcela totožné.

Šperky Engelsrufer

zdroj: andelske-zvonky.cz

Znáte Engelsrufer?

Originální šperky, které prošly rukama německých mistrů zlatníků. Ti dbají na každý detail i na pečlivé zpracování jednotlivých vzorů. Šperky Engelsrufer jsou vyráběny ze sterlingového stříbra ryzosti 925/1000, povrchový lesk jim dodává vrstva rhodia. Díky ní si nejen dlouho zachovají svůj luxusní vzhled, ale i stálost. Mezi doplňkové materiály pak patří smalt, keramika, perly nebo krystaly.

Šperky Engelsrufer

zdroj: andelske-zvonky.cz

Všechny šperky lze vzájemně kombinovat, můžete tak darovat zcela jedinečnou, elegantně zabalenou soupravu šperků. Nastávající maminky potěší klícka s rolničkou, která cinká a uklidňuje miminko v bříšku. Andělskou ochranu darujete prostřednictvím šperků s andělskými křídly.

Klid a životní pohodu přinese přívěšek s motivem Květu života, před špatnou energií každého ochrání Ruka Fátimy. Že jste o těchto symbolech nikdy neslyšeli? Pak je nejvyšší čas to změnit. Další inspiraci najdete na www.andelske-zvonky.cz.