Zelené dluhopisy vám umožní investovat a přitom šetřit planetu

Bylo by hezké, kdyby hodnota peněz rostla, ale to se bohužel neděje. Kvůli inflaci se hodnota našich peněz neustále zmenšuje. Pokud tomu chcete zabránit, s penězi je potřeba pracovat a chytře je investovat. Nemusíte být finančními experty, existuje nespočet investic, do kterých můžete vložit peníze i bez znalosti trhu.

zelené dluhopisy

Mezi nejlepší možnosti patří zelené dluhopisy. Jejich popularita neustále roste a to zejména proto, že u nich zhodnotíte své peníze a také podpoříte ekologii. 

Jak zelené dluhopisy fungují?

Zelené dluhopisy jsou emitovány velkými světovými institucemi i technologickými společnostmi, jako je například Apple nebo SolarCity. Jak investovat peníze do takových dluhopisů? Nemusíte vyhledávat žádné zahraniční společnosti, můžete to učinit i u nás, stačí se obrátit na společnost UNIPRO Capital a.s. Společnost má prospekt schválený ČNB a už do ní investoval nespočet českých investorů, ke kterým se můžete připojit. Investicí podpoříte technologie, které přeměňují odpad na cenné suroviny.

Společnost likviduje pneumatiky, jde o jeden z nejsložitějších druhů odpadu, kterého je velké množství a to poškozuje ekosystém. Za pomoci pyrolýzy dokáže z pneumatik získat tři cenné suroviny a to konkrétně uhlík, olej a plyn. Tyto suroviny jsou prodávány a tím vzniká zisk. Díky investicím se mohou stavět další zařízení na recyklaci gumy a tím se bude ještě více zvyšovat zisk a pomoc přírodě. Investice má vysoké zhodnocení, kdokoliv může společnost kontaktovat na jejích webových stránkách Uniprocapital.cz. 

Společnost se následně ozve zpět, dohodne se s vámi na výši investice a po jejím splacení vám bude zelený dluhopis vystaven. Jde o investici na 2 roky a po uplynutí této doby vám bude vrácena. Samotné výnosy si můžete vybírat půlročně nebo každý měsíc. Zajímá vás více informací? Najdete je přímo na webových stránkách společnosti, stejně tak jako kontaktní formulář, abyste se mohli se společností spojit.