Filmové novinky: Na cestu s Bastardy, zpátky do vesmíru s Pasažéry, vrátíme se i k Annabelle a dalším

Tento týden bude docela opakující, jelikož vesměs přibyla nečekaně velký porce ukázek k titulům, o kterých jsme teprve až v nedávné době vůbec informovali. Zrovna takovými filmy jsou Pasažéři a Annabelle. Navíc ale rozhodně přibyde komediální snímek Bastardi na cestě, o němž zatím málokdo slyšel a málokdo také při zhlédnutí jeho ukázky zůstane bez úsměvu. Po dvou letech si připomeneme Johna Wicka a po více jako dvaceti letech uvidíme upgrade morfujících Strážců vesmíru.

Jsou vtipní a jsou to Bastardi na cestě

Ed Helms a Owen Wilson jsou dvouvaječná dvojčata Peter a Kyle na dlouhé a nelehké cestě za zjištěním pravdy. Jejich excentrická matka ztvárněná sympatickou herečkou Glenn Close jim totiž lhala o jejich otci, který měl zemřít na rakovinu v jejich útlém věku. Když oba bratři zjistí, že je jejich opravdový otec naživu a někde ve světě, ani vteřinu neváhají, a vydávají se čelit nejednomu odmítnutí a nabité zbrani, za nimiž ovšem může tak jedna jediná kýžená tvář jejich otce. S maminčinými radami ohledně potenciálních kandidátů by se mohlo zdát, že se dostanou ke svému cíli brzo, opak je ale pravdou. I za svých mladších let byla totiž matka Petera a Kylea lehce vybočující z obvyklých standardů, neméně však vyhlíženým objektem mnohých mužů. Celé komediální dobrodružství pod svojí taktovkou představí debutující režisérka Lawrence Sher, která se starala o kameru celé trilogie Pařby ve Vegas, Bangkoku a na třetí, a své vlastní zrežírované dílo uvede do kin 26. ledna 2017.

Pasažéři dostali plnohodnotný trailer. Vybarvili se v elegantní sci-fi, které nenechá chladným

Abychom si připomněli zápletku, Chris Pratt a Jennifer Lawrence jsou jedinými pasažéry vesmírné lodi Avalon, kteří se probudili z hibernačního spánku o 90 let dříve, než vůbec dorazí do cílové zastávky. Co teď? Zoufalé pátrání po druhé osobě, se kterou dlouhou dobu sdílet, vede k milostnému románku, jemuž nechybí mírně galantní nádech. Jak by taky ne, veškeré luxusní vybavení Avalonu mají jen a jen pro sebe, ale… Devadesát let je dlouhá doba a jak to tak vypadá, neexistuje žádný způsob, jak se uložit zpět do hibernačního spánku. Vůbec to také vypadá, že se schyluje k nebezpeční ohrožujícímu zbytek více jak pětitisícové posádky, a možná ani není náhoda, že se předčasně probudili právě oni dva. Více v traileru anebo premiéře 12. ledna 2017.

Annabelle 2 nepotřebuje ani vlastní tvář, aby vás v první ukázce pěkně znepokojila

Druhým z těch dvou filmů, o kterých jsme psali nedávno, je čtvrtý díl z navazující hororové série… Annabelle 2. I v tomto případě jde o trailer, který nahrazuje uveřejněné fotky z filmu, a i tentokrát uložili tvůrci hororu do jeho ukázky řádnou dávku emocí. Sice na nás zatím nečekají žádná krvavá řežba, ale psychotický čajový dýchánek s masochistickou vraždící panenkou nemůže věstit nic dlouhého. O tom koneckonců svědčí i navazující strašlivé zvuky, jejichž zdroj se reflektuje ve vyděšeném výrazu loutkařovi manželky, kterou ztvární herečka Miranda Otto. Děti nacházející se v domě staršího manželského páru rozhodně nečeká nic dobrého, dokud v něm bude panenka Annabelle, a hrůzy, které je potkají, spatříme sami v kinech 19. května 2017.

John Wick již podruhé vrátí ukazovák na spoušť své zbraně. Podívejte se na plakát

Po prvním přerušení jeho odpočinku, které neskončilo nijak pěkně pro všechny jeho původce, se nájemní zabiják John Wick vrací. Tentokrát ho k tomu nutí krevní přísaha, kterou složil svému bývalému společníkovi. Keanu Reeves tak opět bere do ruky kvér a přidává luxusní oblek, který vidíme na čerstvě zveřejněném plakátu. Má totiž vyrazit do Říma mezi špičky svého oboru, nejlepší zabijáky z celého světa. Ty chce totiž jeho bývalý společník spojit v jednu ohromnou organizaci operující na temné straně práva, a kdo ví, jak takové snažení může dopadnout.

Více informací zde: http://collider.com/john-wick-2-action-details/

Také Strážci vesmíru představují plakáty a na nich nové Zordy. Kdy bude trailer?

I zde jsme již psali o několika drobnějších novinkách jako například o celém známém hereckém obsazení pěti Rangerů nebo záporačce filmu Ritě Repulse. Víme tedy o známé herečce Elizabeth Banks, která propůjčí tvář Ritě. Herci a herečky zastávající Rangery sice nejsou tak známí, rozhodně se ale tímto snímkem zviditelní. Do party přibyl herec Bryan Cranston, který si zahraje mentora Rangerů Zordona. Nově se nám konečně také představují jejich Zordy, můžeme je vidět na plakátech. A ukázka? Očekávat jí můžeme buď na říjnovém Comic-Conu v New Yorku plánovaném na osmého, nebo těsně potom.

Všechny plakáty a více informací zde: http://screenrant.com/power-rangers-2017-posters-zords/

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Hledat film Jak se vyvíjí technologie CGI postav ve filmech. Kde můžeme spatřit největší perly této novinky?

Budou stát podzimní filmy za to? My to víme s předstihem!