Fakt se na psa dají balit holky? Pravda je venku!

Objíždíte všemožné letní akce, ale pořád nemůžete najít tu správnou roštěnku na pokusy? K úspěchu vám chybí jedna věc. Teda věc… Parťák se čtyřma nohama. Proč po něm holky tak jedou? Francouzský vědec má jasno!

Chlap a pes

Občas se nám stane, že píšeme o dost šikovných manících. K nim patří i jistý Serge Ciccotti, který se hrabe v lidské mysli a hledá tam poklady. (V překladu to znamená, že je to psycholog přednášející na univerzitě Paříž X-Nanterre.) Co provedl, že nás tak zaujal?

Recept na zdvojnásobení šancí

Tuhle tenhle kreativní týpek udělal takový malý experiment, který měl prošetřit, zda přítomnost psa zvyšuje pravděpodobnost flirtu, seznámení nebo pomoci. Jeho figuranti s nebo bez psa provedli několik úkolů, mezi které patřilo upuštění drobných na autobusové zastávce, dobíhání autobusu či požádání o telefonní číslo člověka stojícího opodál. Výsledky byly ohromující.

Hned je jasné, proč má DiCaprio u žen takový úspěch!

Hned je jasné, proč má DiCaprio u žen takový úspěch!

Čokl efekt

Je to tak, že když muž má s sebou psa a požádá ženu o číslo, zvyšuje se pravděpodobnost kladné odpovědi na trojnásobek! A dál… Lidi jsou víc ochotní, takže pro rozsypané drobáky se sehnou ve většině případů. Jsou i více ukecaní, což eliminuje riziko tichého mlčení. Aby ne.

Všichni mají jedno společné téma k rozhovoru: péči o psa a lásku k němu. Takže je to tutovka. Když chceš sbalit holku, půjč si psa a zaboduješ. A taky buď ve střehu, když se k tobě nějaká se svým miláčkem přiblíží. Je to totiž past. Ten samý čokl efekt platí i pro ženy, které přizváním čtyřnohého spojence nabývají na atraktivitě. Jakoby už teď nestačilo, že mají prsa.

Rovnice je tedy jasná, zbývá už jen vyjmenovat nejoblíbenější psí plemena v Čechách. Ještě že Českomoravská kynologická unie má jasno.

TOP 10 psích čumáků

  1. Německý ovčák
  2. Yorkshirský teriér
  3. Labradorský retrívr
  4. Maltézský psík
  5. Knírač
  6. Bígl
  7. Argentinská doga
  8. Německý boxer
  9. Zlatý retrívr
  10. Jezevčík

Pokud si myslíte, že pomůže i to, když se kočku budete snažit utáhnout na prachy, pořiďte si něco opravdu opesního. Nápověda ve videu. Tam je další desítka. Tentokrát toho nejdražšího, co se v psím světě dá pořídit…

A jak to máte vy? Využíváte svého psa k seznamování, nebo on využívá vás?

Foto: Pinterest

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak ji sbalit beze slov? Takhle!

Jak zaručeně nesbalíte holku na sociálních sítích