Erotická hra? Malování po těle! Bude vrnět blahem!

Průvan v ložnici? Zmalujte tu svoji k nepoznání! Ale ne, o důtkách jindy… Tohle je spojení uměleckého ducha, něžné předehry a natlakovanýho brabce! Jak se to pojí dohromady? Kupte si zdravotně nezávadnou barvu!

V dávných dobách, když se šlo na lov nebo do boje, představovala barviva – získaná třeba z rostlin nutnou část výbavy. Lidé po sobě malovali, aby vypadali jako divoká zvířata nebo bohové.

Ty časy jsou, mimo nedotknutelné civilizace, dávno pryč, ale malování po těle zůstalo. Indie a malování rukou a nohou nevěst asi jako příklad stačí. Ať si tuhle jejich tradici nechají, ale pokud se na ni podíváte z trochu jiného úhlu, máte ihned nápad do ložnice!

Fajn nápad pro páry

Někteří sexperti právě tuhle zábavu považují za fajn předehru k navození té správné erotické nálady. Mezi takové patří třeba Linda Sonntag, která je autorkou několika sexy příruček pro „volné chvíle“. Podle ní se tahle zábava bude nejedné milence líbit! Máte na to odvahu? Tak nejdřív zkuste papírnictví!

Štětce nechte na jindy!

V obchodě s uměleckými potřebami a dokonce i v obyčejném papírnictví na maloměstě se dá sehnat henna, tedy přírodní barvivo, které zbaví pokožku do temně rudohnědé barvy. (Henna v tubě, 35 g za zhruba 130 korun.)

Nesmyjete ji několik dní, takže pokud partnerku zmalujete v neděli, když druhý den jde do práce, dejte si pozor na vhodný výběr zvýrazněných lokalit. Obličej s válečnými barvami se na poštovní přepážku nebo do banky moc nehodí. (Ale jestli máte doma podnikatelku – farmářku, směle do toho!)

Jak navodit atmosféru?

„Vyberte si prostředí a hudbu, která se hodí k vašemu okamžitému duševnímu rozpoložení, a rozhodněte se pro vzor, který budete vytvářet,“ radí sexpertka Linda v jedné pasáži svojí knihy Hry lásky s tím, že aby se milenka dostatečně uvolnila, je třeba promnout ji záda. Po lehké masáži ji natřete nějakým vonným olejem (výborný je třeba mandlový), postavte si ji před sebe a začněte tvořit. Rukama!

Přesným návodem se nezatěžujte!

„Rozmáchlými a dlouhými tahy nanášejte tělovou barvu, rukama živě přejíždějte po obrysech těla, plynule je hlaďte a počínejte si jemně kolem citlivých částí těla, jako jsou například ňadra, dlaně, obličej nebo pohlaví,“ radí trochu ulítlá Linda Sonntag, která je i pro použití třpytivého pudru nebo obtisků na tělo.

„Můžete použít obtisky ptáků i květin a sestavit obraz tropického pralesa,“ dál radí. Na závěr, a ještě než se to celé rozmaže, vyfoťte celé svoje snažení. A vlítněte na to.

Náhradní řešení pro upejpavé

Je to pro vás nebo pro ni trochu divočina? Nevadí. V erotických obchodech jsou k mání vanilkové a čokoládové krémy se štětcem, které jsou určené přímo pro tenhle rej. Sehnat se dají už za nějakých 150 korun. Můžete i přitvrdit. Extase Sensuel – čokoláda na tělo s feromony (50 ml) vám ostudu neudělá, akorát vás přijde na tři stovky.

Rekvizity pro dokonalost

Podle libosti svoje dílo dozdobte i samolepkami. Jakými? Nipple Sticker – samolepící ozdoby na bradavky dotvoří výsledný efekt! Už to vidíte v růžových barvách, ale ta vaše nesdílí stejné nadšení, protože se bojí nepořádku?

Buďte rychlejší než její výmluvy a rovnou obstarejte PVC lakované ložní prostěradlo (200×230 cm vyjde od 300-500 korun). Neumažete vůbec nic a to něco, co ulpí na jeho povrchu, se v klidu smyje nebo utře.

Tak na co ještě čekáte? Nalijte do té svojí skleničku, pochlubte se s nápadem na dnešní večer a ještě než začne protestovat, navnaďte ji videem, ve kterém je vidět, jak to dělají machři!

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Británie zakazuje točení porna!

Nej erotický dárek k MDŽ a jiným příležitostem