Erekce, problémy s potencí, prostatou a další poruchy. V tom všem vám pomohou bylinky pro muže

Když chce muž potěšit ženu, přinese jí květiny. Mužům dělají větší radost jiné věci, ale přesto má příroda příjemné potěšení i pro ně – aby mohli zažívat jiné příjemné radosti…

erekce

Mnoho českých mužů již vyzkoušelo a ocenilo přednosti přírodních preparátů, které výrazně pomáhají řešit jejich intimní problémy. Problémy, kterým s přibývajícím věkem ve větší nebo menší míře čelí každý muž, ale málokteří o nich mluví. Nevadí, i mlčenlivým se dá pomoci, zejména pokud vědí, kde pomoc hledat.

Za vším hledej hormony

Lidová moudrost sice říká, že za vším je třeba hledat ženu, ale pokud jde o problémy s potencí, erekcí, plodností, prostatou či ejakulací, v první řadě za ně mohou hormony. Dostat je do latě, a hlavně do správných hladin, se dá buď substituční hormonální léčbou – která však nevyhovuje všem mužům, protože mívá nepříjemné vedlejší účinky a neřeší například erektilní dysfunkci – nebo přírodními preparáty.

Unikátní, výsostně pro muže a jejich potřeby namíchanou kombinaci přírodních bylin a aminokyselin, obsahují produkty Zerex. Jde o certifikovaný doplněk stravy, který zvyšuje libido a chuť na sex, zlepšuje erekci, výdrž i kvalitu sexuálního styku.

Na rozdíl od jiných preparátů, které zlepšují erekci, ale pilulky Zerex nezpůsobují bolesti hlavy či problémy se srdcem nebo žaludkem, tyto přírodní výživové doplňky jsou bez nepříjemných vedlejších účinků.

Na základě dlouhodobých zkušeností je prokázáno, že pomáhají zlepšit nejen erekci, její trvání či pevnost. Ale mají pozitivní vliv při řešení zánětů a zvětšení prostaty, nedostatku testosteronu a také neplodnosti. Navíc pomáhají navodit dobrou náladu. A chlap může být opět plnohodnotně ve hře zvané život!

V čem tajemství spočívá?

V kombinaci správného poměru bylin a aminokyselin. Tabletky Zerex jsou vhodné i pro seniory, obsahují kotvičník zemní (Tribulus Terrestris), který zvyšuje hladinu testosteronu až o 30%, což vede ke zvýšenému zájmu o sex a milování, ale také k uvolnění vnitřního napětí a obnovení životní síly a elánu. L-arginin je aminokyselina, která také nechybí v přírodních certifikovaných doplňcích stravy, protože bez ní by neprobíhaly fyziologické procesy důležité pro sex. V kombinaci bylin mužské síly nesmí chybět ověřená „peruánská viagra“, tedy Maca, která přispívá k normální funkci mozkové činnosti. Pochází z peruánských And a současné vědecké výzkumy potvrzují to, co peruánští Indiáni už dávno dobře věděli – že s Macou to jde lépe…

Pilulky na potenci dále obsahují 50 mg nejpodstatnější aminokyseliny v lidském organismu L-lyzinu, který je nezastupitelný jako stavební kámen všech bílkovin a zároveň působí antivirově. Podobný povzbudivý efekt jako čokoláda má Teobromin. A kvůli prokrvení cév v oblasti penisu, čímž dochází k erekci, je v přírodních tabletách na zlepšení ztopoření obsaženo ještě 50 mg L-Citrulinu.

Hurá život!

Tento koktejl výtažků z bylin a tělu přirozených aminokyselin je namíchán pro muže každého věku. Nemá vedlejší účinky, ale není vhodné kombinovat ho s alkoholem. Ten ani nebude potřeba, protože samotné tabletky navodí dobrý pocit ze života, a když se ten navíc zkombinuje s obnoveným plnohodnotným a uspokojivým sexuálním životem, spokojenost je zaručena. Nejen muže, ale i jeho partnerky.

www.zerex.cz

https://zerex.cz/blog/az-timhle-prestanete-zlepseni-erekce/

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Ranní a noční erekce. Jak je to s nimi doopravdy? Batman poradí!

Slabá erekce. Problém, o kterém se nemluví, ale brzy bude!