Ejakulační vzory. Po čem touží muži? V jakých situacích ženy nechtějí mít naše sperma na svém těle?

Váš výměšek pohlavních žláz může skončit na různých místech. Kromě kapesníku je to ženský hrudník, obličej nebo vagina. Kam ho nejčastěji chtějí stříkat muži a ve které životní fázi si ho ženy nepřejí mít na svém těle? Tohle jste asi netušili!

Kdy už ženy nechtějí ejakulát

Jistý americký průzkum, kterého se zúčastnilo 740 heterosexuálních mužů a žen, prokázal, že muži čím dál častěji chtějí stříkat svoje sperma na obličej partnerky. Je to tím, že kdo se dívá na porno, používá zažité vzorce a sex chce dokončovat přesně tak, jak se to teď „nosí“.

26 % žen však uvádí, že obličejové výstřiky jsou doslova ponižující a 4 z 10 deseti dokonce nechtějí svým partnerům dovolit, aby k něčemu tak „hanebnému“ došlo. Když se tak člověk zamyslí, je jasné, že muži a ženy ukazují ostré rozdíly mezi tím, co je sexy a žádané, a tím, co je chtěné. Ejakulační vzory má totiž každý nastavené někde jinde. Kde je máte právě vy?

Anatomie ejakulace

Ejakulace je jednoduchým fyziologickým procesem. Na vrcholu stimulace (bod, odkud není návratu) nervový systém spouští uvolňování spermií z varlat, které se mísí s jinými tekutinami. Sperma je pak z těla vyloučeno s pomocí rytmických stahů. Na planetě přitom není žádná tekutina, která by byla tak kontroverzní a zatížená mýty. Podobně to má snad jen ženský výstřik (mokrý orgasmus) a to, o čem se odborníci přou. Je to ženský ejakulát nebo snad moč? Není to jedno? Vždyť je to super! Ale zpět k tématu.

Podle 740 sexuálně aktivních Američanů mezi nejčastější místa, očekávající příchod mužského semene, patří ženská vagina. 90 % lidí tvrdí, že ejakulát, nutný k přežití lidstva, končí právě tam, přičemž jedna třetina nepoužívá žádnou formu kontroly porodnosti. 54 % se spoléhá na jinou antikoncepční metodu, zbytek vyhazuje kondom s lepivým obsahem. A kde jinde sperma končí?

Já dávám, ty přijímej!

Jeden z pěti mužů se občas udělá na vlastní tělo, devět z deseti obvykle stříká na ženu, přičemž si vybírá přední stranu jejího těla (záda jsou méně oblíbená). Podle studie, při níž pánové na ženských fotografiích označovali vhodná místa pro výstřiky, vzešlo, že je to stydký pahorek nebo též Venušin pahorek. Obecně se po vlhké a vstřícné vagině jedná o nejčastěji využívané a oblíbené místo pro „umístění“ ejakulátu.

Následuje ženský hrudník (23,7 %) a břicho (19,8 %), teprve za nimi se na top žebříčku drží tvář (obvykle rty). To, kde spermie končí, však záleží nejen na aktuálních choutkách, ale i na věku!

Podle všeho si ženy mezi 18 až 24 lety nechtějí nechat vystříkat vaginu (natož bez ochrany), dávají proto přednost dávce na prsa. Starší milenky v dlouhodobých vztazích, které již usilují o rodinu, touží po výstřiku uvnitř, nebo polykají. Dokonce platí, že čím déle je žena ve vztahu, tím méně je pravděpodobné, že by váš produkt chtěla někde jinde.

Po čem touží muži?

Není asi nutné připomínat, že muži, bez ohledu na věk, dávají přednost výstřikům do ženských úst, a to čtyřikrát více, než by samy ženy chtěly. Ve většině případů se však snaží přistoupit na požadavky milenky a zbytečně si ji nerozházet. Proto tak často nevychází pokropení dámských obličejů.

Bohužel, i dnes si některé milenky stále myslí, že ejakulát v ústech je něco strašného a nechutného. Proto se ho snaží vyplivnout, nebo radši vůbec nepřijmout. Psychologové a sexuologové k tomu uvádějí, že tenhle nešvar je částečně způsobený tím, že ženská sexualita je něžnější a emocionálnější. Dámy rády zkouší něco nového, ale spíš v mladším věku. Pak jim stačí mít „to svoje“, zajeté a ověřené. A taky si lepivý ejakulát nemusí utírat ubrousky. Jistě, že později vítězí praktičnost…

A jak to máte vy?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Šokující maličkost, díky které můžete mít mnohem víc sexu!

Sexuální kompromisy. Vy chcete, ona moc ne. Pomůže nátlak?