Výlet s kamarády se trochu zvrhnul. Teď mi po světě běhají dvojčata

Vždycky jsem byl duší dobrodruh, miloval jsem cestování, výlety a také výpravy s kamarády do nočních klubů a barů. Když jsem si ale našel přítelkyni, musel jsem se trošku krotit. Už jsem ani neměl tu potřebu někam neustále utíkat, doma mi bylo vlastně dobře.

party

I mí kamarádi se začali usazovat, dva z nich už se dokonce stali otci. No ale, když měl jeden z nich narozeniny, zrodil se plán, jak si ještě trošku povyrazit a užít si je. Jen jsem tehdy neměl nejmenší ponětí, že mi život přivane dvojčata.

Rodinný život versus život dobrodruha

Bylo mi třiadvacet let, když jsem potkal svou nynější přítelkyni Sáru. Ani vlastně nevím, jak se jí to povedlo, ale díky ní jsem se stal úplně někým jiným. Noční život jsem vyměnil za teplo domova, místo cestování jsem začal šetřit na byt, no, a tak jsem se nějak začal usazovat.

Nikdy před tím jsem ale po rodinném životě netoužil. I mí kamarádi se usadili, zanedlouho jsme zapíjeli prvního potomka od jednoho, pak zase druhého. Prostě jsme měli všichni přítelkyně, někteří už rodiny a bylo to fajn. Pořád jsme ale věděli, že jsme stále mladí, a tak se zrodil plán, že bychom mohli všichni společně vyrazit na výlet. Samozřejmě bez přítelkyň a výlet si užít jako za starých časů.

Ve vší počestnosti

Rozhodli jsme se vycestovat do Holandska na pětidenní výlet. Jeden člen naší party měl zrovna narozeniny, takže to byl další důvod, proč odjet. Měli jsme to pěkně naplánované, každý den jsme chtěli spát na jiném místě a prohlédnout jsme si toho zkrátka chtěli co nejvíce. Holandsko bylo naším snem. Samozřejmě, že jsme si slíbili, že všechno bude ve vší počestnosti, že na naše drahé polovičky doma nezapomeneme. A ony nás bez váhání pustily.

Jeli jsme vlakem, protože ve vlaku je větší legrace, člověk už může začít slavit tam. A když je potřeba, může se i prospat. Takže slavit kamarádovy narozeniny jsme začali už ve vlaku a myslím, že od té chvíle jsme ani na jeden moment našeho výletu nezůstali střízliví. S tím se ale muselo počítat.

Chceš to vyzkoušet?

Ihned jak jsme dorazili do cíle, začali jsme si procházet město, šli jsme se ubytovat a narazili jsme na jeden z vyhlášených místních Coffeeshopů. Ne všichni byli nadšení z nápadu zajít tam a zkusit zdejší marihuanu, no ale nakonec byli všichni odmítači přehlasováni a šlo se dovnitř.

Kupodivu se nám tam moc líbilo, už jsme měli něco popité a tam jsme se dostali úplně na jinou úroveň. Bavili jsme se a smáli se, ani nevím, jak a kdy jsme odtamtud odcházeli. Najednou jsme se probudili, bylo ráno a my jsme zjistili, že jsme polovinu míst ani nestihli vidět. Rozhodli jsme se tedy zůstat ještě na jednu noc a vydali se do ulic.

To bude jízda

Při procházení se městem jsme narazili na Coffeeshop, ve kterém se nám předchozí den tolik líbilo, a kousek od něj nás oslovily tři mladé holky. Byly to zdejší holky, k naší smůle nás předešlý den viděly řádit. Daly se s námi do řeči, byly hrozně milé a pozvaly nás večer k sobě domů na párty. To se vlastně nedalo odmítnout, souhlasili jsme a brali jsme to jako pěkné zakončení našeho pobytu na tomto místě.

A vážně to byla jízda, všude bylo dost úplně všeho, strašně jsme se opili. A já jsem nedodržel něco, co jsem před výletem slíbil. Trošku se to zvrtlo a já jsem s jednou z těch slečen skončil v posteli. Pamatuji si už jen útržky, vím, že se mi to ale moc líbilo. Nicméně ráno jsme se rychle sbalili a slíbili si, že o té noci už nebudeme mluvit.

Ahoj, máš tady dvojčata!

Zbytek výletu jsme si sice užili. Když jsme se ale vrátili a uběhlo několik měsíců, přišla mi zajímavá zpráva. Ta holka z Holandska se mi ozvala a chtěla se mnou mluvit. Docela jsem se lekl, tohle mohlo ohrozit úplně všechno, můj dosavadní život s přítelkyní. Já to bral jako úlet a sex na jednu noc, a tak jsem nerozuměl tomu, proč se mnou najednou chce ona mluvit. Brzy jsem pochopil. A byla to tedy rána.

dvojčata
Něco tady pro tebe mám… (foto: 123RF)

Ona byla těhotná! Čekala dvojčata, a protože měla rizikové těhotenství, potřebovala vědět, zda v rodině nemáme nějaké vrozené vady a nemoci a já nevím, co ještě. Než jsem se stačil vzpamatovat, bylo to potvrzené, děti byly vážně moje, dnes už jim je skoro rok a jejich máma po mně nic nechce. Jenže já se z toho nemohu vzpamatovat.

Byl jsem na výletě a zplodil jsem děti, dvojčata! Které mi společně s jejich mámou občas posílají pozdravy. Já zatím mlčím, ale někde v koutku duše vím, že se k tomu budu muset postavit jako chlap.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jsem jediný z party single. Co teď?

Eda (26): Svou tajnou lásku jsem sbalil na diskotéce. Až ráno mi došlo, že je to někdo jiný