Drsné pomsty podvedených nebo odkopnutých bejvalek

Ženské dokážou být hodně pomstychtivé, když někdo ranní jejich city. To pak nejdou pro pořádnou odplatu daleko. Příkladem jsou tyhle zhrzené a manželky a milenky.

Celý internet ví, že ho má malýho

Pod nickem annastella007 se jedna Australanka vypořádala na aukčním servery eBay s nevěrou svého manžela. Mezi jeho dost chatrně schovanými trofejemi našla kalhotky jeho milenky. A protože byly větších rozměrů, tak je použila jako hlavní prvek své pomsty. K prodeji je nabídla s dost peprným popisem. Prý si myslela, že je to nějaký pěkný šátek nebo snad dokonce maska na Halloween. Kromě své sokyně se vypořádala i s záletnickým mužem, když přihodila ještě prázdný obal od kondomu nejmenší velikosti s dodatkem, že její mužíček stejně větší nepotřebuje, protože se v kalhotách zrovna nemá čím pochlubit.

Drsný dopis manželově milence přes sociální síť

Příspěvek podvedené a následně i rychle rozvedené manželky pro její následovnici měl na jedné sociální síti nadpis „Díky Jennifer!“ a obsahoval několik bodů. Na úvod zaznělo ironické poděkování, že Jenn přebrala štafetu. Pak už následovala upozornění – jedno za druhým:

1, S tím šmejdem jsem žila 12 let, z toho 11 v manželství. Máme 2 děti, tak nepočítej s tím, že ti bude domu nosit nějaký prachy, protože ho na alimentech oškubu.

2, Budeš mu muset pro začátek poskytnout nějaký svoje oblečení, protože si představ, že minulou noc se jak na potvoru v našem domě objevila černá díra, která požrala všechny jeho hadry.

3, To, že jste minulou noc měli bezva rychlovku, vůbec nic neznamená. Měl před 4 rokama úraz páteře a od tý doby mu ,,nářadí“ nefunguje bez podpůrných prášků. A navíc je během 2 minut hotovo, což tobě asi stačit nebude. Takže ti doporučuju velkou zásobu baterek nebo nějakýho toho „přítele“ na telefonu.

4, Budeš ho muset každej druhej víkend oželet. U vás moje děti nebudou, takže buď s nima bude trávit čas v našem domě nebo na výletě ale bez tebe!

5, Až ho kompletně poznáš a budeš chtít reklamovat, tak s tím nepočítej! Od tý doby, co se tě dotknul, má u mě dveře zavřený.

Den nezávislosti aneb Prodej věcí po záletném chlapovi

Na mnohých amerických předměstích – třeba jako na Wisteria Lane v Zoufalkách – se čas od času pořádá tzv. garážový den, výprodej nepotřebných věcí, který se třeba šiknou sousedům. Docela neplánovaně ho 4. července, tedy na Den nezávislosti, udělala i jedna zhrzená manželka. Všechny věci svého „ex“ nacpala do malého člunu a vystavila na ulici s řádně peprnou výzvou k velice výhodnému rozprodeji.

Žena, která se rozhodla s manželova auta umělecké dílo

Dalo by se říct klasika mezi pomstami od zhrzených bejvalek. Chlap miluje svoje fáro, tak mu nejvíc ublíží, když nejen karosérii, ale i interiér (palubka, sedadla, čalounění střechy) „přikrášlí“ rozlitá barva co nejkřiklavějšího odstínu. To odlakovačem fakt nesundáte.

Autor: Zvonimír Bláha

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Zakončete rozchod s holkou s trumfem!

Chytrá snaha o rozchod. Učte se!