Dopřejte přítelkyni silnější orgasmus. Cervikální stimulace odhalí tajemství největší ženské rozkoše!

Cervikální stimulace není ledajaká masáž ženského klína. Když milenku tímhle způsobem přivedete k orgasmu, bývá několik minut úplně mimo! Jak jí tuhle silnou a výjimečnou rozkoš dopřát?

Dopřejte přítelkyni silnější orgasmus. Cervikální stimulace odhalí tajemství největší ženské rozkoše!

Mužská sexualita je přímočařejší, než ta ženská. Ženy to ale mají jinak a mohou mít tři hlavní typy orgasmů: klitoridální, vaginální (s pomocí dráždění bodu G) a cervikální (můžete mu říkat třeba krční, jedná se totiž o dráždění děložního krčku).

Kdo si hraje, fakt nezlobí

Klitoridální a vaginální orgasmus (a jeho vzájemné kombinace) nejspíš není třeba představovat. Podle statistik pražského Sexuologického ústavu 43 procent českých žen zažívá oba tyto typy orgasmů, přičemž dotyčné hlásí, že jsou uvedená vyvrcholení stejně intenzivní. Klitoris je však stále nejznámější ženskou erotogenní zónou, přičemž jak si samy ženy stěžují, většina mužů si myslí, že poštěváček je tlačítko na přivolání výtahu, jakási hračka, která snese úplně všechno.

Co se týče vaginální orgasmu a bájného bodu G, se kterým přišel německý gynekolog Ernst Gräfenberg, opakovaná stimulace tohoto místa (konkrétně houbovité tkáně uvnitř pochvy na horní stěně) způsobuje hluboké sexuální vzrušení, silné orgasmy a někdy ženskou ejakulaci neboli gejzír, fontánu. Vždy je z tohoto důvodu dobré mít po ruce pár ručníků. Hrozí tohle i u cervikálního vyvrcholení? Asi buďte v klidu…

Když muž (konečně) pozná ženu

Orgasmus vyvolaný drážděním děložního krčku patří ke zkušenostem, které přicházejí zřídka. Jedná se o zdaleka nejhlubší a nejintenzivnější druh „vnitřního“ orgasmu, jež je obvykle doprovázen mravenčením. Platí přitom, že klitoridální orgasmus může trvat několik vteřin, ten cervikální mnohem déle.

Dokonce existují ženy, které si tuto rozkoš neváhají prožít celou dlouhou písničku, konkrétně pět minut, přičemž popisují, že pocitově cervikální vyvrcholení „vystřeluje“ směrem k žaludku. A že jsou po něm hezkou chvilku úplně mimo… Ostatně, není divu.

Intenzita těchto orgasmů je doprovázena emočním uvolněním. Je to skoro jako neurologické zemětřesení – dotyčná může být nervózní, spustí emoční hysterii, rozbrečí se, nebo se naopak začne hlasitě smát. Projevy opravdu mohou být různé. Chcete být u toho? Pro spuštění tohoto orgasmu je nutná hluboká penetrace. K tomu se obvykle používají prsty, sexuální hračky nebo dobře umístěný penis, který se případně prodlouží pomocí návleku. Za nutnost se v tomto případě považuje délka asi 18 centimetrů.

To malé kulaté tlačítko

Samotný cervix (děložní krček, děložní čípek) je malá tkáňová kopule v horní zadní části pochvy (válcový úsek tkáně, který spojuje pochvu s dělohou). V podstatě stačí nahmatat bod G a od něj směrovat prsty, dildo nebo penis úplně nahoru. Ženy, které nedávno rodily, jsou v tomhle případě ve výhodě. Mají totiž rozšířené děložní hrdlo, takže k čípku se lze dostat mnohem snadněji. Mimochodem, víte, že se na cervixu dá poznat ovulace? V okamžiku, kdy je možnost oplodnění nejvyšší, původně hlenovitý sekret se stává čirý a kluzký. Tak ať po něm neuklouznete!

Zezadu a na kolena, prosím!

Žena musí být stoprocentně uvolněná, otevřená a maximálně oddaná, čemuž nahrává i předchozí vaginální nebo jiný orgasmus. Musí taky svému milenci věřit. Ovšem ani pak není dáno, že tohoto typu orgasmu dosáhne. Stimulace děložního krčku může být pro některé jejich majitelky příliš citlivá až nepříjemná. Pokud tomu tak je, netlačte na pilu.

V opačném případě musíte vědět, že existují dvě ideální polohy pro cervikální stimulaci: psí pozice a ona nahoře (čelem nebo zády k vám). Pro začátek je však vhodné snažit se spíš prsty nebo delším vibrátorem. Pokud by vám doma prošly gynekologické kleště, můžete se s cervixem seznámit i pouhým okem – tak, jak to dělá její doktor. Pak už nápovědu nebudete potřebovat.

Tak co, znáte ženské cervikální orgasmy? Je jich vaše partnerka schopná?

Autor: Kristýna Vágnerová

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chtějí muži a ženy souložit ze stejných důvodů? Motivace obou pohlaví k sexu se totiž globálně liší! V čem se shodují a v čem ne?

Kdo rozhoduje o tom, jak často máte sex? Žena nebo muž? A dá se s tím něco dělat?