Děláte jí to jazykem? Můžete si při tom zdravotně přilepšit! Jak je to možné?

Máte rádi orální sex? Pak z něj vytěžte maximum! Ženský klín je totiž plný prospěšných bakterií, které vám během zimy budou k užitku. Takže pokud jí to děláte jazykem, můžete si upevnit zdraví! Kolik gramů vaginální tekutiny je tak akorát?

Když jí to děláte jazykem, můžete si zdravotně přilepšit!

Loni, tedy v roce 2018, hlavní hygienička ČR Eva Gottvaldová vyhlásila chřipkovou epidemii 2. února. Jestli to letos bude probíhat stejně, za pár dní tu máme nachrchlané děti, kolegy i partnery. Chcete se od nich lišit? Pak posilte svoji imunitu jedním dost fajnovým způsobem. Vsaďte na orální sex!

Ženská vagina je plná stejných probiotických bakterií, které jsou součástí balení každého zdravotně nezávadného produktu, jako je třeba jogurt. Uvažujme tedy nahlas. Pokud je dámský klín plný dobrých bakterií, nemělo by se toho využít?

Miliardy pomocníků

Oficiálním termínem pro tento genitální ekosystém je tak zvaný vaginální mikrobiom. V podstatě jde o to, že v sedmdesáti procentech vagin dominuje jeden druh bakterií, konkrétně lactobacillus, který produkuje kyselinu mléčnou a udržuje optimální pH 4,5. Víte, kde je ještě tenhle zázrak k mání? Ve vašich střevech.

Střevní bakterie jsou často označovány jako probiotika, tedy živé organismy přidávané do potravin nebo krmiv, které mají vliv trávení, alergie i různé ekzémy. A tady se dostáváme k zásadnímu rozstřelu. Když se tedy ví, že vagina je něco jako továrna na zdraví, proč se během chřipkové epidemie nedoporučuje její orální laskání? Věc je trochu komplikovanější.

Ideální sci-fi

Podle doktorky Heleny Mendes-Soares z kliniky Mayo, neboli minnesotského lékařského, výzkumného a vzdělávacího centra, pravděpodobně neexistuje žádná studie, která by se zabývala přímými účinky vaginálních sekretů na lidský organismus a jeho imunitu, nicméně uvedená odbornice rozhodně tuto myšlenku nezatracuje.

Na gram vaginální tekutiny prý přijde asi 100 000 až 100 milionů buněk lactobacillus, z čehož vyplývá, že aby se jednalo o skutečné probiotické vlastnosti, měli byste v rámci ozdravné kúry při každém orálu spolknout minimálně deset gramů vaginální tekutiny. Jen pro představu, je to zarovnaná kávová lžička majonézy nebo tvarohu. A taky hranice, která vás drží od problémů, pokud u sebe máte marihuanu. Když vám na ni přijdou, tak deset gramů představuje přestupek, větší množství už se považuje za trestný čin. U ženského klína vás ale nic takového nečeká.

Zdravější život? Při troše štěstí možná

Nevýhodou však je, že si při orálním sexu můžete zdravotně pomoci, nicméně pokud je vagina něčím „kontaminovaná“, hrozí riziko přenosu pohlavní choroby. Na druhou stranu, čistě hypoteticky, v případě, že před sebou máte naprosto zdravý klín, není od věci oblažovat ho jazykem co možná nejčastěji. Do svého organismu dostanete dávku probiotik, která kromě výše uvedeného mohou mít vliv na syndrom dráždivého střeva, průjem způsobený antibiotiky a další gastrointestinální problémy.

A pozor, momentálně se vědci dokonce zabývají myšlenkou, že probiotika teoreticky snižují špatný cholesterol. Výsledky zatím vypadají slibně, je však zapotřebí více výzkumů. To ale nikomu nevadí. Léčba orálem? Naděje umírá poslední! Pokloňte se tedy dokonalému zdroji, jehož šťávy jsou posvátné.

A čím nachlazení léčíte vy?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sexuolog radí, podle čeho poznáte, kdy žena předstírá orgasmus. Které ženy to na vás hrají a proč vlastně?

8 účinných způsobů, jak vyjádřit lásku. Tohle ženy milují!