Cvičení ke zvýšení sexuální výdrže. Spokojený intimní život ve vztahu je základ! Jak mít ocelový jazyk i tělo?

Každý chce být lepší milenec. Myšlenka na poskytnutí hluboce naplňujícího sexuálního zážitku ale někomu způsobuje stres a úzkost. Přitom stačí tak málo! Zocelte klíčové partie svého těla a proměňte se v sexuálního mága, kterému ženy leží u nohou. Zkuste naše tipy na zvýšení sexuální výdrže!

Jak na zvýšení sexuální výdrže?

Sex je nedílnou součástí vzkvétajícího vztahu. Spojuje vás – a jestli si partnerka myslí něco jiného, je úplně vedle. Znalí vědí, že spokojený intimní život se obvykle rovná spokojený vztah. Jste si toho vědomi, ale pořád ve vás hlodá červíček pochybností? Sexuální důvěra v sebe sama je klíčová! Pokud jí disponujete, vstupujete do ložnice s novým smyslem pro hrdost a přesvědčením ve vlastní schopnosti. A to je na výkonu moc dobře znát!

Dobrou zprávou, kterou v této souvislosti uvítáte, je fakt, že sexuální zdatnost nebo snad vytrvalost není omezena penisem. Hluboký, transformační sex je zážitkem celého těla, a proto vyžaduje, aby ono tělo bylo připravené úplně celé. Co doporučují sexuální odborníci? Tohle trénujte co možná nejčastěji!

Jazyk

Bolí vás někdy v průběhu orálního sexu jazyk? Tak to není jako něco, co byste vy nebo ona milovali. Následující workout to ale napraví. Čelist a jazyk posílíte tak, že zatlačíte dolní část špičky jazyka do přední strany vašeho tvrdého patra, asi dva centimetry za předními zuby. Toto cvičení provádějte denně, a to minimálně několik minut. A v práci, když se nudíte u spisů, vložte do úst nějaký oříšek nebo bonbon obalený v čokoládě. Ten se snažte s pomocí tvrdého patra a jazyka rozdrtit ještě před tím, než se čokoláda rozpustí. Chutné a produktivní!

Předloktí a střed těla

Hodně milostných pozic vyžaduje sílu v rukou. Když ta chybí, můžete partnerku zalehávat, což jí není vždycky příjemné. Spláchněte několik věcí jednou ranou a posilte nejen předloktí, ale i dolní část zad a střed těla včetně břišních svalů, jejichž zapojení je při sexu neméně důležité. Každý den se vrhněte na plank (prkno), tedy cvik, při kterém neděláte skoro nic, ale i tak to docela bolí.

Začněte v základní plankové pozici. Držte trup rovně, stabilně a celé tělo v jedné linii od uší až k prstům – bez prohýbání zad. Hlava by měla být uvolněná, pohled směruje na zem. Takto nejprve vydržte deset sekund, postupně prodlužujte čas na 30, 45 a 60 sekund. Prkno je vaší šancí na prodlouženou sexuální výdrž. V mezičase si ale můžete střihnout i nějaké ty kliky, v tom vám nikdo bránit nebude.

Dech

Tantričtí mistři si stojí za tím, že čím méně je vaše mysl spojena s tělem, tím méně se ovládáte. Mezi nejjednodušší způsoby, jak mít ejakulaci pod kontrolou, patří relaxace a dýchání. Zjednodušeně řečeno, ejakulujete předčasně, když máte strach a cítíte napětí. Proto pět až deset minut denně dýchejte hluboce, a dopřejte všem svým hlavním svalovým skupinám pauzu. Uklidníte se a zároveň zmasakrujete svého kostlivce ve skříni.

Pánevní dno

Slyšeli jste někdy o pubococcygeálnímu svalu krátce nazývaném PC-sval? Tak ten se rozkládá na pánevním dnu v motýlovitém tvaru, a spojuje konečník a genitálie s hýžďovou kostí. Jedná se o sval, který zaregistrujete, když se snažíte zastavit proud moči. U mnoha lidí je z velké části ignorován a tudíž oslaben, což je škoda. Silné pánevní dno totiž zvyšuje erektilní sílu, ejakulační kontrolu a sílu vašich orgasmů.

Chcete-li získat větší sexuální benefity, pravidelně zastavujte proud moči, jak již bylo zmíněno. Po nějakém čase (zhruba jednom až dvou měsících) se podobně jako u cvičení jazykem dočkáte slušných výsledků. V tomto případě začněte s rychlými impulsy a zvolte sady deseti dvousekundových „stopek“. Následně zadržení moči prodlužte na pět sekund.

Spánek

Testosteron, tedy hormon, který je do značné míry zodpovědný za váš pohlavní styk, se „vyrábí“ během spánku. Pokud ponocujete, hladiny tohoto přítele rychle klesají. I tomu učiňte přítrž. Držte se dál od umělého světla, vyhoďte z ložnice televizi a přes noc upřednostňujte nejméně 7,5-8 hodin kvalitního odpočinku. Extra porce testosteronu navíc poskytne vaší sexuální vytrvalosti značnou podporu. A co dál vede k absolvování kurzu sexuální zdatnosti? Kardiovaskulární vytrvalost a flexibilita.

Poťte se třikrát týdně mimo ložnici, s pomocí běhu, rychlých procházek nebo jiných aktivit, a nezapomeňte také na dietu. Každodenní naplnění těla stimulačními a tlumivými látkami ve formě kofeinu, rafinovaného cukru, alkoholu nebo cigaret, má dalekosáhlé negativní účinky na vaše zdraví i libido.

Co pro svůj fungující a spokojený sexuální život děláte vy?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Muži vs. ženy. Kdo je po rozvodu šťastnější? Kdo naopak po rozpadu vztahu mnohem víc trpí?

Sex s roboty se pomalu stává realitou. Jaké přináší dilema a čím může být lidstvu prospěšný?