Co se stane, když si žena vyzkouší sexuální roli muže? Selže!

Ona leží, nechá se obskakovat, vyžaduje orální sex, do toho si vaše ruce dává na svoje prsa, protože je zanedbáváte – a vůbec chce spoustu věcí, které nestíháte. Co to zkusit obráceně? Řekněte jí, že dneska budete ženská a ona chlap. Dá to, nebo ne?

Prostě jsme v háji. Od té doby, co se objevil orgasmus a přišla vlna feminismu, každá ví, kdy a jak to chce. Nikdo nepopře, že sexuální nároky ze strany žen k mužům jsou obrovské. Ideální milenec by podle nich měl mít dokonalou erekci v kterékoli denní době a věku, měl by ovládat orální sex, při souloži se věnovat jak hrudníku, tak „spodníku“ (ideálně naráz) – a ještě je vyloženě nutný po naprosto vysilujícím sexu potlachat. Proč pravidla solidárně neplatí pro všechny?

Makej, troubo!

Výzkum britského on-line obchodu s erotickým zbožím Love Honey, který se zaměřil na 1750 lidí různých věkových kategorií, potvrdil, že ženy jsou v rámci milostného života čím dál víc náročnější.

Už jim není proti srsti šetřit svými nároky, názory i výtkami. Pro polovinu žen je nesmírně důležitá hlavně sexuální technika (techniky), se kterou k ní milenec přistupuje. Prostě hardcore, přitom…. Kdyby se role otočily, byly by samičky v klidu? Zvládly by všechny ty požadavky, které ony samy chtějí? Tohle je pravda!

Americký sexuální poradce a badatel Paul Joannides zná jistý experiment, kdy si ženy skutečně vyzkoušely sexuální roli svých milenců – a popsal ho ve své knize Sex je umět, chtít a vědět. Hoši, nářez….

Přirážej, snaž se a ještě se směj, blbečku!

„Cvičení, kdy se ženy měly vcítit do role mužů, bylo velmi zábavné. Zaujmout polohu nahoře a vsugerovat si, že jejich poštěváčky pronikají do pochvy imaginární milenky, pro ně nebylo jednoduché. Terapeutka pak nastavila stopky na tři minuty, tedy o něco více, než podle Kinseye trvá průměrná soulož, a pak se sama zapojila do hry a přitom opravovala technické nedostatky svých pacientek,“ popisuje známý odborník s tím, že tehdy padaly věty jako „natáhni ruce, přece nechceš tu svoji umačkat“, „jsi příliš vysoko, klitoris ti právě vyklouzl“, nebo „nepřestávej, ztratíš erekci, nepřirážej tak rychle, uděláš se moc brzo“.

No, a jelikož terapeutka byla opravdu hustá, přidala navrch oblíbené doporučení: „Mezi vášnivými polibky nezapomínej své milé šeptat do ouška všechny ty sladké nesmysly, zlato!“ Pecka!

Přežívá jen ten nejsilnější

Tahle sadomasochistka dál pozorně sledovala ručičku hodinek a načasovala si teatrální orgasmus přesně se zazvoněním zvonku – posledních deset vteřin mrskala s horečnou intenzitou zadnicí, pak se svalila na imaginární milenku, zamumlala „Bylo to dobré?“, překulila se na bok a začala hlasitě chrápat. To dámy samozřejmě pobavilo, ale taky donutilo k přemýšlení.

Ano, jsme borci. Je třeba si to přiznat

Jedna druhé se ptala: „Jak to ti chlapi, proboha, dělají?“ Samičky si navzájem kontrolovaly únavu zmrtvělých paží přes bolesti v zádech až po ztuhlé kyčelní klouby. Ostatně, většina žen odpadla dávno předtím, než se ozval zvonek, protože to prostě nevydržela! Že by pravda konečně vyšla najevo?

Ano, nadřeme se, ale protože máme svoje cíle a poslání, pravidelně podstupujeme tuhle nelidskou dřinu, aby k zásunu vůbec došlo aspoň někdy, neboť když se nesnažíme my, nesnaží se nikdo… A z toho vyplývá poučení, že jestli to chcete mít doma dobrý, vyměňte si úlohy a vybídněte tu svoji, ať si to taky jednou zkusí. Co tím získáte?

Proč být chvíli za znuděnou Marušku?

„Po výše zmíněné terapii došlo vždy k pozoruhodnému vzrůstu sympatií k mužům jako takovým a ženy se začaly mnohem intenzivněji zajímat i o jiné polohy při pohlavním styku než jen o klasickou misionářskou,“ uzavírá Paul Joannides a tím vlastně přidává do placu takovou výzvu. Kdo má koule na to, aby to doma zkusil? Tak jen do toho…

Ale fakt jen chvíli, ať nedopadnete jako tenhle chudák, kterého manželka bezostyšně bije před půlkou národa, jež na tuhle reality show civí. Tady se pozná generál…

A co všechno (ne)zvládá ta vaše?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

7 věcí, které chce žena po muži, aby byla šťastná. Dáte se poddat?