Co o ní prozrazuje volba sexuální polohy?

Žhavé milování tělo nám prohání. Věřili byste ale, že údajně poukazuje i na to, jestli je ta vaše něžná romantička nebo vyčůraná dračice? Záleží na tom, jak se vám nastaví…

O údajných souvislostech mezi povahovými rysy a například barvou vlasů se už toho napsalo mraky. Teď je tu jiná „bomba“, která si žádá důkladné prověrky se stupněm přísně tajné. Volba sexuální polohy prý hodně vypovídá o tom, koho v posteli máte.  Aspoň takhle to tvrdí někteří sexuologové a sexuální poradci, jejichž rady se šíří po netu. Tak schválně, sedí to na tu vaši?

1. Misionář

Klasická poloha, která patří k základnímu repertoáru většiny párů, se hodí pro všechny věkové kategorie. Pokud ji vaše milenka nějak podezřele často upřednostňuje, může to znamenat, že je romantická. Zkrátka a dobře potřebuje cítit důvěrnost a dělá jí dobře, když se vám může dívat do očí.

Mezi další varianty, které vypovídají o jejím rozpoložení i povaze, patří potřeba pohodlí. Třeba větší břicho se přece jen vleže na zádech snadněji zamaskuje. Nebo je prostě submisivní – jako všechny ženské v posteli. Přenechávají odpovědnost a kontrolu na svém partnerovi. Pro některé frajerky je navíc fajn, když nemusí nic řešit a jsou rády, že to oddřete vy.

2. Jezdecká – na koníčka

Britská sexuoložka Tracey Cox o této poloze říká, že pokud žena zná svou hodnotu, a to jak v posteli, tak i mimo ni, tuto pozici si umí vychutnat. Můžete tak čekat, že pokud si vás osedlá, má ráda věci ve své režii, nebojí se odvázat, obvykle patří k sebevědomějším osobám ráda si to řídí. A pokud si klínem sedne na váš obličej, očekává vaši podřízenost. Ale snad to tak horké nebude.

Některé ženy na koníčka snadněji dosahují orgasmu, tak se modlete, aby to byl případ i vaší mladý. V překladu to znamená, že se jedná o lepší ovládání kyčelního kloubu v kombinaci s hlubokým zásunem. To je to, co ženy na jezdecké pozici tak milují. Pravdou také ale je, že některé holky v téhle poloze moc dlouho nevydrží – což platí, pokud nad vámi není na kolenou, ale na chodidlech.

3. Psí pozice

Miluje sex zezadu? Paráda. Pak jí nedělá problém nechat vás užívat si, patří k těm odvážnějším a odvázanějším, nevadí jí vaše podmaňování a nemá větší zábrany. S touhle holkou pravděpodobně nebudete mít problém a můžete to dělat kdekoliv. Prostě se s ní dohodnete jako s normálním člověkem. A to i na tom, že si občas může lehnout na břicho a změnit svůj styl nastavování.

4. 69

Pokud se jí líbí 69, ráda dává i přijímá. Čekali jste snad něco jiného? V praxi by to mělo fungovat tak, že když vy jednoho dne nakoupíte nebo vymalujte kvartýr, dočkáte se sladké odměny ve smyslu „něco za něco“. Jestli takhle podle vás vypadá dokonalá harmonie, jste tu správně. Prestože tu jde „jenom“ o orální uspokojení.

5. Lžíce

Mnoho žen, které se těší z pozice nazvané „lžíce“, tedy oba na boku, si užívá intimitu, pohodlí a vzájemnou blízkost. Není to však jediný motiv. Co udělá milenka, které se do sexu nechce a která nemá zájem dívat se na ten váš nadržený ksicht? Otočí se zády a nechá vás dělat svoji práci. Takže kromě romantiček počítejte s tím, že tuhle pozici rády preferují roštěnky s pohrdáním, frigidy nebo lenošky. Pokud možno, jedno si s druhým nepleťte.

6. Nohy na ramenou

Skupina těch, které rády vyhazují svoje nohy na vaše ramena a zajišťují si tak ten nejhlubší průnik, to jsou holky, které vědí, co chtějí. Nejsou tvárné tak, jak byste si asi přály, jdou si za svým a chtějí dosáhnout orgasmu tak trochu vlastním přičiněním. Žádné líny lemry! Je-li to pro vás dobrá zpráva, hurá na ně.

7. Ve stoje

Dobrodružka, která má vůči vaší osobě má důvěru? Ženská, která sex miluje ve stoje. Často ji charakterizuje nepředvídatelnost a neuvěřitelná fantazie. Akorát musíte počítat s tím, že pokud mezi vámi a jí existují velké tělesné a hmotností rozdíly, může to znamenat opravdu hodně dřiny a odříkání.

Nezapomeňte, že tohle je jen klíč k jejímu poznání. Vy jí to dělejte, jak vás napadne, a na všechny způsoby!

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak poznat, jestli měla orgasmus?

Jak ženy masturbují? Zasněte se…