Co dělat, když po vás jdou dvě najednou?

Možná jste se v takové situaci nikdy neocitli, ale čert nikdy nespí a ženská tuplem. Nenechte se překvapit, když se o vás ženy perou! Poradíme vám, jak se s tím vypořádat!

Hlavně klid

Tak ten je pro začátek zcela zásadní. Ono takové zjištění, že do vaší postele trefí víc než jedna, není vůbec na škodu. Nota bene v momentě, kdy nejste nějak bezhlavě zbláznění (a to zásadně nedoporučujeme) do jedné nebo do té druhé. Koneckonců když nic jiného, tak pokud nebudete mít vyloženě smůlu, vykryje vám jedna ten týden, kdy druhá nemůže.

Neseznamovat je!

Pokud už se neznají. Ideálně by jedna o druhé neměla ani anti tušit. Nechceme vás nijak strašit, ale viděli jste už v životě divočejší bestii, než je zhrzená ženská? My teda rozhodně ne. A že nám jich tu po redakci běhá až dost.

Dávat pozor

Ony než si do té postele vlezou, většinou vyžadují i nějakou komunikaci a podobné nesmysly okolo. Člověka to otravuje, vlastně ani nebaví, ale spočítáte-li si protiváhu toho, že váš sexuální život dostane zcela nový rozměr, někdy to za to stojí. Ovšem pozornost je třeba náležitě dělit. Jinak vám jedna zakrní, nebo uteče dokonce s nějakým pitomcem, co si vystačí s jednou!

Jak si správně vybrat?

Cože? Že vám jedna stačí? No upřímně nechápeme, ale budiž. Pak je zkrátka potřeba si vybrat. Jak? No jednoduše. S žádnou to přece není stejné. Tak prostě vyberte tu lepší. Leda by obě stály za starou bačkoru. To pak ale nechápeme, k čemu je teda máte? Ať tak jako tak, hoďte si třeba korunou, ve finále je to totiž úplně fuk. Jsou to přece jenom ženské! A těch na světě je víc než mužů jak známo.

Ať je to jak chce, rozhodně to neberte jako nevýhodu nebo nějaký stres. Možnost volby je odjakživa výsadou, nikoliv problémem. Pokud teda nevybíráte mezi blátem a louží. V takovém případě snad jen: Hodně štěstí, budete ho potřebovat! A jestli ještě stále tápete, tak si pusťte film Jedna za všechny (přikládáme trailer).  Příběh je sice dost jednoduchej, ale minimálně v první polovině můžete okouknout maníka, co zvládá víc než dvě najednou. Taky pochopíte, co hrozí, když se proti vám milenky spiknou. Navíc jsou tam fakt roštěnky, takže když se zrovna budete nudit (je to taková ženská limonáda), stačí vypnout zvuk a jen se kochat. Kromě přitažlivé Cameron Diaz, si zblízka prohlédnete bujné vnady Kate Upton a marná není ani Leslie Mann. Na konec už se vykašlete, protože s chlápkem to nedopadne zrovna dobře.

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chcete nasbírat plusové body u přítelkyně? Tohle zkuste