Co dělat, když má blbý kecy? Nedejte se!

Tohle máte udělat takhle, tamhleto mělo být jinak. Moc pijete, málo se věnujete! Poznáváte tyhle řeči? Víme jak se jim bránit!

Když má blbý kecy

Protiútok

Speciálně, když toho jindy moc nenamluvíte, nebude to čekat. Vyčtěte ji nějakou totální blbost! Třeba špatně vyžehlené prádlo. Jasně že vám je fuk, jak to vyžehlila, ale ona bude šílet tak, že zapomene, o čem mluvila!

Sluchátka

Pohodlně se usaďte a pusťte si vaší oblíbenou kapelu. Ideálně tu, co nesnáší. Do 10 min vám její naprázdno klapající pusa přijde tak legrační, že se budete smát nahlas!

Zpěv

Neumíte? Tím lépe! Spusťte ideálně nějakou hospodskou odrhovačku! Přestane kdákat dřív, než dojdete ke třetímu refrénu!

Útěk

Prostě se seberte a vypadněte někam ven. Třeba na celý den! Hlavně neříkejte kam jdete a kdy se vrátíte! Když vydržíte dost dlouho, nakonec bude ráda, že vás má zpátky a po štěkání ani památky! Prostě ji nechte vycukat!

Had

Kupte si hada a důležitě se s ním mazlete. Když to nestačí, nechte ho prolézt obývákem! Obdobně funguje i pavouk. Ten se ale pak blbě chytá! Její kecy se jako mávnutím proutku promění v nic! “Hlavně proboha dej toho hada pryč!“

Vyměňte ji

Nic z výše uvedeného nefunguje a máte těch řečí už opravdu po krk? Zbavte se jí! Ženských je jako smetí a nervy máte jen jedny! A hada k tomu!

Ženská je k blbým keců stvořená tak nějak od přírody. Čili najít takovou, která by je neměla bude asi dost problém. Ale některé se dají kočírovat. Záleží na vás. Jakou máte zkušenost? Podělte se s ostatními v komentářích!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chce dítě a vy ne? Promažte ji!

Jak se zbavit dotěrné fanynky. Takhle…