Co dělat, když jí smrdí…

My samozřejmě doufáme, že tu zkušenost nemáte a nikdy mít nebudete, ale náhoda je blbec. A je dobré být připravený!

Co dělat, když jí smrdí

Plynová maska

Tak my chápeme, že je to trošku hardcore řešení, ale tak to prostě nějak okecáte, jako takový fetiš pro zpestření. Ono zadusit se ještě než člověk smočí….žádná slast!

Vápno

Jestli je pes zakopán, kde myslíme, ani to nepozná! A nebo je tam opravdu zakopán pes a pak urychleně měňte adresu. Třikrát fuj!

Aromatická svíčka

Budete jich zřejmě potřebovat hodně. Anebo jinak, protože netradičních sexuálních metod není nikdy dost, a když sem tam ukápne vosk, třeba ještě bude ráda!

Sprcha

Možná byste řekli, že sprcha měla být hned na prvním místě! Pánové, tady řešíme extrémní případy. Žádné dvoudenní kalhotky v kožených kalhotách. Čili sprcha určitě ano, ale spíš pro ty co razí heslo: „Co je mokré, to je čisté!“

Dezinfekce

Hru na doktora určitě zná. A vy jí přece chcete jen dodat trošku na autentičnosti! Rozumíme si?

Stromeček do auta

Prostě jste někde četli, že to strašně zvedá sexuální apetit! No a nebo něco na ten způsob! Snad to tam udržíte dost dlouho na to, abyste ten puch přebili! Ovšem bacha na oči. Štípe to jak čert!

Váš pach

Pokud jste cíťa, zkuste to přerazit vlastním pyžmem. Pro sexuální život to asi žádné terno nebude, ale tak proč jste si vybral smradlavou vy? Vlastní pach člověk prokazatelně snáší líp!

Kolíček na prádlo

Jednoduché, elegantní, funkční. Prostě jí řekněte, že bolest zmáčknutého nosu vás rajcuje! Ovšem po aktu se okamžitě věnujte variantě Sprcha! Tentokrát ale na sobě!

Kadidlo

Ano, nám to taky láme nos, ale co chcete dělat? Hra na faráře a jeptišku je efektivní….nacpěte kadidlo třeba višňovým tabákem a vykuřovat a vykuřovat! Ona vám to třeba pak vrátí!

Nebo máte snad lepší způsob? No tak se pochlubte!

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Ženská předkožka. Proč není kapuce jako kapuce?

Real dolls. Kolik platíte v bordelu s panenkami?