Čím tě pořádná MILFka jednoznačně dostane?

Co všechno MILFka umí a co nás na nich láká? Na prvním místě je jednoznačně sex! Tenhle speciální ženský druh se dokáže udělat tak, jako žádný jiný. Mluvíme tu o sexuchtivých paničkách, které nikdy nezklamou. Je to role, ve které se cítí jako ryby ve vodě. Co vás čeká, pokud dostanete chuť na MILFku?

Nejsou to stydlivky!

MILFky nejsou stydlivky. Umí to chlapovi udělat na všechny možné způsoby. Člověk se učí celý život a je to znát i v sexu, pokud teda nenarazíte na nějakou frigidu, která to dělá jednou za dva měsíce a ještě z donucení.

Nepředstírají orgasmy

MILFka si rozhodně nenechá ten svůj ujít a předstírat je pod její úroveň. Na rozdíl od mladých milenek má dokonale zmapované tělo a stoprocentně ví, co jí dělá dobře.

Peníze nebudou třeba

MILFka za své dobrodiní zpravidla nic nepožaduje. Je velkorysá v poskytování potěšení, ale neočekává za to zázraky v podobě bejváku nebo jinýho finančního zajištění. Nebo dokonce manželství.

Kde je můžete potkat?

Jestli toužíte nějakou poznat a ochutnat nezapomenutelné peprné zážitky, vydejte se na lov. A kde a jak lovit?

Zvládnete i doma

Když jste líní, jděte na net. Stačí zajít na některou z on-line seznamek jako lide.cz, badoo.cz apod. Jsou plné nadržených kočiček, které obvykle nemají přes den čas, protože MILFky jsou samostatně výdělečně činné, a v noci se nudí.  Dej si ale pozor, protože horké dámičky rády randí on-line a k akci často nedojde. Spíš čekají doma, co se zajímavého začne dít. Je to taková internetová hra. Takže se ukažte a vymyslete něco, co jí zaujme, a ne jen to, že je pěkná a podobný ohraný řečičky. Šokujte ji, navrhněte vzrušující akci, ideálně ji příliš nelichoťte. Věřte, že takových slintalů jí před vámi v poslední hodině napsalo stovky. A hlavně nebuďte nechutní! Žádné posílání pinďoura apod., uděláte ze sebe jenom kreténa. Pokud zabrouzdáte na facebook, nepište společným kamarádkám, vždycky si to řeknou.

V nákupáku

Ideálním místem pro seznámení je supermarket. MILFky musí jíst a když ne, tak alespoň jejich děti. Tohle seznamování není zrovna pro stydlivky. Prostě jí nabídněte, že jí pomůžete s těžkým košíkem, zvažte jí melouny (ne ty přírodní) nebo ji pusťte před sebe ve frontě u kasy a vytaste na ni svůj bělostný chrup. Pokud vám hygiena nic neříká, raději se jen usmějte. Život přeje odvážným. Tady se komplimenty hodí. Brzy poznáte, jestli to zabralo nebo ne. Pro jistotu si ale najděte spolehlivý úkryt v případě, že by po vás ty melouny hodila.

V baru

V baru to je ohraná písnička, ale může se stát, že to klapne. Zabírá, když si vyžádáte její číslo pro svého kámoše. Rada: Jako ženský jsou soupeřivý, jako MILFky mají rády nesmělé mladé muže. Bude vás chtít dostat!

Na třídní schůzce svého sourozence

Neodmítejte žádnou příležitost, jak se dostat mezi maminy, ideální místo je třídní schůzka rodičů. Tady je určitě minimálně jedna, která není vdaná a stojí za hřích. Není na škodu se také tu a tam zastavit doma u spolužáka z vejšky, když je máma doma. Třeba si ráda nabrnkne kolouška.

V zácpě v autě

Jedné známé se stalo, že jí na dálnici předjížděl frajer, s kterým po půlhodinové honičce uvízla v zácpě, a tam jí na okno nalepil papír s číslem. Bylo to působivé a oba si potom nějakou dobu vášnivě užívali. Inspiraci se zkrátka meze nekladou, čím bláznivější nápad, tím víc to MILFky ocení, a je šance, že se chytnou. Co rozhodně nemusí, je nudnej pardál ležící s rukou v rozkroku u televize.

Tak šťastný lov.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak dostat MILFku do postele? Tohle zabere!

Chlapi! Tohle na prvním rande fakt ne!